Placute frana, marca ?
![]() ![]() ![]() |
Placute frana, marca ?
Claudiuw |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 5 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2
2001.....1.6 16v
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce placute ai gasit pe masina?
Cum ai stabilit tu ca nu sunt originale? Te-ai gandit ca poate, la un moment dat, un etrier s-a blocat, nu a mai glisat, si a stricat un set de placute, care ulterior au fost schimbate? QUOTE Daca Mercedes(E_Klace), Volkswagen(Passat). Audi (A6), fabrica masini special pentru europa de est de ce nu ar face-o si Renault? Poti demonstra asta cumva? Poate cineva?PS. Cumparati, puteti, faceti - toate se scriu intr-un singur cuvant, iar pe cofondatorul R&R il chema Rolls. This post has been edited by R19/16v: 25 Mar 2007, 23:41 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Deloc nu mi-ai raspus la intrebari.
D-abia dupa ce imi rapsunzi la primele 2 intrebari poate fi luat in considerare postul tau. QUOTE Diferenta de pret nu vine din folosirea rebuturilor ci din folosirea unor subansamble de la furnizori diferiti. Cu asta pot fi de acord. Partea cu gramatica a fost pur si simplu o parere personala, sub nicio forma o obligatie. Daca te deranjeaza atat de tare, imi retrag cuvintele, desi am fost invatat sa nu il "bat" pe cel care ma invata... This post has been edited by R19/16v: 26 Mar 2007, 00:00 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mhoria |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 January 07 ![]() |
LUCAS..... si sunt f multumit
|
--------------------
Renault
Laguna dCi
2004 Authentic
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pentru ce ai dat 5 euro pe vaselina ? sau la ce ti-a trebuit
|
--------------------
-
-
-
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ce ziceti, merita 30 de lei un set de placute pe fata, marca Ferodo, placutele din exterior avand 9 mm de material, iar pe interior 10mm? Au fost schimbate de o cunostinta la ultima revizie in garantie a masinii.
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
am gasit placute fata la 70 de lei, placute spate la 75 de lei,ce ziceti ??
mentionez ca sant facte de italieni,nu stiu firma. |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Eu nu as pune pe nici o masina placute folosite, nici daca ar fi gratis.
Absolut toate subansamblele mecanismului de directie sau al celui de franare trebuie sa fie in stare perfecta de functionare. Cu asa ceva nu te poti juca. Cumpara-ti plecutele noi si de la o firma consacrata. Intr-adevar, poate ca te vor costa 200-250 RON dar merita fiecare leu. @przamfiri: cauta si in alta parte. Poate gasesti pe la 140-150 RON placute in care poti avea incredere, gen Ferodo, Lucas... This post has been edited by tiberiu.anghel: 12 Jun 2007, 23:53 |
--------------------
-
-
-
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Placutele sa fie de calitate .. cele ieftine in primul rand scartaie de iti e si rusine sa apesi frana iar in al doilea rand.. in functie de duritate pot uza discul de frana mai repede ..
Te zgarcesti pe o parte si dai pe cealalta... parerea mea ![]() La renault setul de placute fata/spate e vreo 530 de ron daca imi amintesc eu corect |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
2002 / Expression; 2002 / Privilege
- B-XX-Z4T kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- conteaza foarte mult simbioza dintre disc si placute... daca te apuci si cumperi placute cu duritate mai mare sigur vei face praf discurile... si cum nu ai cum sa stii duritatea la diversi producatori ori cumperi de la RENAULT ori schimbi si discurile odata cu placutele si le iei de la acelasi producator...
@R19/16v eu pot demonstra ca cel putin la grupul VAG masinile sunt facute pentru piata U.E si restul lumii... e posibil de la 1 Ianuarie sa primim si noi masini bune dar pana anul trecut situatia statea chiar asa... si mai mult ca sigur este cazul tuturor producatorilor... in spatiul U.E sunt niste reguli dure si stricte si masinile care nu intrunesc aceste reguli sunt redirectionate catre alte piete mai putin pretentioase si cu legislatii permisive... caz concret cetatean German care a venit in RO si a gasit noul A6 la un pret cu mult mai mic decat in Germania la acelasi nivel de dotare, dat telefon la DEKRA si cei de acolo i-au recomandat politicos sa nu faca pasul decat daca stie exact ce va urma... si anume masina trebuie omologata separat deoarece nu este facuta pentru piata U.E. (chiar scria si pe actele ei a se vinde numai in EUROPA DE EST) si mai mult ca sigur nu va obtine omologarea... ar fi multe de vorbit pe tema asta, cert este ca asa ceva a existat pana la 1 Ianuarie 2007 si sa speram ca primim si noi masini mai bune acum ca suntem comunitari... |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai deschis cutia Pandorei: cand le povesteam pe aici eu si inca cativa colegi forumisti de diferentierea produselor pt piata est/vest, au sarit alti 1000 sa spuna ca nue adevarat, ca replublicile bananiere au aceleasi drepturi si beneficiaza de aceeasi tip de marfa ca si o tara dezvoltata. Lumea cere dovezi, dar care ar fi nebun sa scape astfel de informatii pe piata? In acea piata, ar fi cadere libera pt acel producator.
Atunci era vorba de noua Laguna 2.0dci. Dar bineinteles ca nu e singurul model si nici singurul producator! Ne place sa credem ca banii nostri valoreala la fel ca ai neamtului, francezului dar nu e asa. Pt ca nu e greu sa-ti dai seama ca intr-o tara in curs de dezvoltare succes vor avea produsele ieftine si abia cand ajunge la un anumit nivel de dezvoltare se va orienta catre calitate. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Macar eu astept cu interes dovezi concrete pentru a sustine cele 2 posturi de mai sus...
|
--------------------
-
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- nu inteleg... ce dovezi concrete??? e stiut de cine a fost interesat sa afle si sa se convinga... ce vrei? o hartie oficiala semnata si stampilata de consiliul director de la Audi? ce... crezi ca numai la masini veneau hartiute care insoteau un produs si scria a se comercializa in afara U.E. sau Europa de est? nu, si la electronice, si confectii si cam tot ce era import... daca vrei dovezi cauta procese pe rol sau finalizate in care victime ale accidentelor rutiere ce detineau masini noi cumparate de la reprezentante din RO au murit sau au fost mutilate si grav ranite in urma unor coliziuni la care sistemele de siguranta AIRBAG nu au functionat (deloc)... sau sistemul ABS nefunctional... sau ESP si lista poate continua... am in memorie un accident cumplit intamplat acum 2 ani mi se pare la intrare in Iasi, o masina OPEL VECTRA C noua proaspat cumparata de la CJ a izbit in plin alta masina, toti ocupantii (5 la numar) masinii au murit pentru ca nici unul din airbaguri nu a functionat, expertiza a scos la iveala ca sistemul era nefunctional, din cate stiu urmasii si acum se judeca cu reprezentanta... apoi nu mai departe compar Laguna mea cu cele comercializate in RO, merg in service si pune CLIP pe masina si se minuneaza ca totul e in parametrii perfect functionali etc si imi spun ca Laguna noua la 15000 km la revizie vine cu tot dat peste cap, plin de erori, decalibrari, injectie etc, ar fi multe de vorbit dar situatie este cat se poate de limpede... pana la 1 Ianuarie masinile comercializate (de majoritatea producatorilor, poate Ferrari sau alte marci exclusiviste nu) in RO toate erau cu destainate pietelor non U.E.
- si mai este un aspect... dc Loganul de RO nu prea e la fel cu cel din Germania... de ce la noi aceleasi masini cu acelasi nivel de echipare fie ele VW, BMW etc sunt mai ieftine la noi? sau poate acolo sunt mai scumpe ca au aia salarii mari ![]() This post has been edited by laguna_2_interceptor: 13 Jun 2007, 16:55 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Se poate intampla in orice tara ca un produs sa nu functioneze in parametri normali si sa aibe consecinte fatale asupra utilizatorilor.
Eu am putin peste 15.000 km la a mea si nu am absolut nici o problema. Defapt mint. Mi s-a ars un led de la un buton de geam acum vreo 1500 km si mi s-a intamplat asta. In ceea ce priveste politica de preturi este alta poveste. Logan afiseaza in Vest preturi asa mari din cauza cererii foarte mare. Masinile vestice au preturi mai mici in Romania datorita specificului pietei noastre. La fel cum au preturi mici si in S.U.A.. Spre exemplu, un Golf MKV GTI costa in S.U.A. 22500 USD, pe cand in Romania costa 23000 EURO. Sau un E 320 Bluetec costa 52000 USD fata de E 320 CDI care costa 49000 EURO in Romania. Acestea sunt automobile produse in Europa. Dar poate la ei ajung gunoaiele care nu intrunesc standardele est-europene. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- nu are rost sa polemizam... e prea mult de discutat si deja ajungem si la Logan si cine stie unde... lucrurile sunt clare... vrei sa te convingi contacteaza pe telefon sau email DEKRA sau TUV in Germania si spune ca ai un Passat achizitionat de nou din Romania in 2006 si vrei sa il inmatriculezi in Germania, apoi vei primi confirmarea sau infirmarea celor spuse mai sus... daca continuam asa ajungem sa ne certam si sincer nu are rost
![]() - si inca ceva... Mercedes are fabrica in USA, VW in Mexic... deci sunt prea multe aspecte care influenteaza... eu zic sa vb de noi astia din U.E. si Europa... pentru ca de aici se vad primele diferente intre calitate si preturi... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 13 Jun 2007, 18:39 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Intr-adevar, e foarte mult de discutat si nu cred ca ajungem la vreun rezultat. O sa incerc sa ma interesez catre autoritatile germane.
Mercedes cred ca produce in USA doar ML, C, CL, S, R si GL. Dar asta e alta discutie. Uite asa deviem si ne luam warn ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bingo_floryn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 April 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cel mai concludent ar fi faptul ca pentru piata din vest s-au facut 5 modele de laguna 2 iar pt est doar 3!cel putin asa stiu eu! sorry daca sunt pe dinafara!
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
IvanCG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu va suparati am o intrebare offtopic :B
Placute de frana Jurid a folosit cineva? La ei pe site scrie ca sunt folosite uzual de VW, BMW, Audi etc. La Renault fac fata? |
--------------------
Renault
Laguna II
Estate Privilege 1.9 dCi 2002
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Trebuie sa schimb discurile de frana pe fata,si cu ocazia asta m-am gandit sa schimb si placutele.Ce parere aveti despre discuri de frana Brembo cu placute frana Ferodo.A folosit cineva combinatia.Astept sugestii de combinatii discuri + placute frana.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
floraur |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 March 06 ![]() |
Bun si daca la renault le gasim pe cele mai bune, inseamna ca ei pot impune pretul lor, nu gasim prin alte parti aceeasi marfa?
|
--------------------
Dacia
Logan
- wew Renault Laguna II, 2.0dci, Luxury, 2007.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu folositi Textar ca scartaie groaznic.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mtdragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 June 06 ![]() |
A folosit cineva placute ROAD HOUSE? cum se comporta?
|
--------------------
Renault/Dacia
Laguna II 1.9 dci SOFT DIMSPORT, 2004 Privilege
Logan 1,6 16v, 2007 Prestige
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu de multi ani nu folosesc decat Ferodo, foarte multimit de pret calitate si nu le-am auzit nici macar odata sa scartie...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mtdragos |
![]()
|
Corect..te cred 100% deoare Ferodo am in acest moment si sunt excelente...faza este ca am primit o oferta bune pentru Road House si nu stiu ce sa fac...multumesc
4 Oct 2007, 15:44: Andule chiar am comandat Textar...sa-mi incerc norocul This post has been edited by mtdragos: 4 Oct 2007, 14:44 |
--------------------
Renault/Dacia
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Road house sunt placute dure, eu am folosit la cealalta masina si va pot spune ca tin mult dar(exista si un dar) uzeaza in draci discurie, ceea ce nu prea e recomandat la Laguna unde sunt scumpe discurile cu draci.De preferat placute mai moi si schimbate mai des, decat dure si schimbat discurile. Recomand Ate, Ferodo, Lucas- astea le-am folosit cu succes. Nu recomand Bosch - se uzeaza mult prea repede- in 15000 le-am schimbat, in comparatie cu Ferodo sau Lucas-trw care m-au tinut 50000km.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
De discurile de frana Brembo ce parere aveti?
Sau ce recomandati din experienta. Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
mtdragos |
![]()
|
Inalbi nu stiu ce sa zic despre Brembo...bosch clar sunt cele mai proaste...ieri dupa ce am dat comanda de Textar m-au sunat ca nu au disponibil...si m-am reorientat spre ferodo pentru ca am mai avut...sper sa se potriveasca azi cand ajung la ei sa mi le si monteze
P.S. -discurile daca ai rabdare cu ele si stii de unde sa le cumperi nu le iei chiar asa scump |
--------------------
Renault/Dacia
|
|
inalbi5m |
![]()
|
Nu ar fi scumpe nici Brembo (320 lei perechea) dar nu stiu daca sunt bune.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
eu am cumparat masina cu placutele schimbate in franta si am mers cu ele vreo 32.000 km, in total la schimbare aveau cam 44.000 de km. am avut surpriza ca aceste placute sa fie uzate cam 50-60 %.
le-am inlocuit ca sa fiu sigur, dar am impresia ca m-am grabit. placutele noi, in special cele de pe spate, fac zgomot. le mai acord cativa kilometri, penru a se aseza. |
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
mtdragos |
![]()
|
Gata...le-am schimbal...Ferodo si pe fata si pe spate...primele zile au facut ceva zgomot...acum s-au calmat...am mers deja cam 300 km cu ele...sper sa nu am probleme...BAFTA
|
--------------------
Renault/Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:27 |