[CUMPAR] pivoti Lemforder, pivoti Lemforder
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] pivoti Lemforder, pivoti Lemforder
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
bengaves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 11 June 07 From: IALOMITA ![]() |
pivoti superiori noi lemforder pot sa iti dau eu .
pret 42 ron buc cu suruburi prindere This post has been edited by bengaves: 4 Apr 2014, 10:36 |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
2004
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Am gasit si eu pivoti superiori cu 39 de ron la Auto Karma.
Caut si inferiori, nu vreau sa pun pivoti baltati pe masina. Multam de oferta. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
cauta la userul KEO, posibil sa aiba
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=274491&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=274996&hl= |
--------------------
logan
pentru?
- X XX XXX
200x
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Nu are Lemforder, mai caut.
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
pimP |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 February 09 ![]() |
Buna ziua,
Imi pare rau sa va spun, dar pivoti LEMFORDER inferiori nu veti mai gasi deoarece nu se mai fabrica... poate sa aveti norocul sa aiba cineva pe stoc de acum 2 ani de cand au iesit din productie. Va las o oferta mai jos cu preturi speciale, pentru ca sunteti de apreciat ca doriti sa puneti ceva de calitate pe Dacia 1310 ![]() Va pot oferi alternativa la pivot inferior: - MOOG 39 RON - REDAELLI 40 RON Pivot superior - LEMFORDER 36 RON - MOOG 39 RON - REDAELLI 39 RON Daca doriti sa comandati de la mine, ridicarea produselor se face din zona Trafic-Greu / Liberty Mall, Bucuresti sau pentru livrari in tara se trimite prin Dragon Star Curier. Pentru orice alta intrebare/nelamurire/oferta va stau la dispozitie cu placere ![]() O zi frumoasa, Florin |
--------------------
-
-
- -
- Piese / Consumabile la preturi mici mici :) => http://www.reno.ro/Piese-auto-la-preturi-mici-pentru-Dacisti-Renoisti-t253454.htm
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu am pus pe aro , (pe aro ii pui si tu) pivoti trw au tinut 25k km , acuma am pivoti topoloveni , au peste 30k km , acum 2 saptamani am schimbat rulmentii cu ace de la planetare si pivoti era ca noi , masina a mers 50% asfalt 50 % offroad
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
- bh 10 twa
2004 1994 I hate BMW
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Am rezolvat problema, am gasit Lemforder pe mercador.
Multumesc tuturor pentru oferte si idei, se poate inchide topicul. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Superior am sigur, ca am pus pe o masina de-a mea. Nu stiu acum de inferior, dar...puteai sa ma intrebi, ca doar imi stii nr.
![]() Sa-i porti sanatos! |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 03:24 |