Ceasuri Bord indica eronat, Va rog daca ma puteti ajuta.
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri Bord indica eronat, Va rog daca ma puteti ajuta.
Tudor George |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003
|
|||
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Salut,
Era pe aici un topic cu probleme similare. Acum nu vreau sa fiu rau, dar probabilitatea ca ambele bobine sa o ia razna simultan e mult prea mica. Probabilitatea ca cel care a 'manufacturat' numarul de kilometri sa nu fi pus acele la loc corect este foarte mare. Probabil si acesta este motivul pentru care nu poti sa interoghezi. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Nici macar nu a stiut sa-l "manareasca" sau a dat buleala
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
Scoate borna de la baterie si las-o decuplata cam 10 min. Vezi daca face la fel. Fa si un self test si vezi daca indicatoarele au cursa normala. Nu vreau sa te dezamagesc dar laurentiu s-ar putea sa aiba dreptate.
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Tudor George |
![]()
|
Va multumesc ptr informatii.Exista posibilitatea sa fi umblat cineva la km, cu toate ca acum are 273000. Dar asta este. Am scos borna, i-am dat si self-test. Tot degeaba. Am sa incerc astazi sa-i dau ceasurile jos si sa le reglez cumva. Am sa revin sa va spun ce am rezolvat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
La self test indicatoarele functioneaza normal? Respecta gradatiile ?
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Tudor George |
![]()
|
Am desfacut ceasurile. Gradatiile nu erau corecte la Temperatura. in rest erau ok. Am ajuns la concluzia ca este plutitorul problema. urmeaza sa-l desfac.
Stiti cumva daca se potrivesc, sa schimb ceasurile din bord cu modelul de ceasuri cu display pe mijloc? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Da , se potriveste , 100% !
This post has been edited by boeru_laurentiu: 11 Mar 2014, 15:11 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
Tudor George |
![]() ![]()
|
Multumesc frumos ! Am rezolvat si cu indicatorul la motorina. Era plutitorul de vina. A fost si in Service o saptamana si i-am schimbat toate consumabilele incepand de la Distributie, ulei, role, pana la ultimul pivot si ultimele Bucse + Un debitmetru de aer. Acum e ca noua. De fapt as mai avea o problema. Nu stiu unde se afla senzorul de la masalier care cupleaza luminile pe spate. Nu se aprind deloc si becurile sunt bune. :-?
This post has been edited by Tudor George: 25 Mar 2014, 23:31 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
Sonda pentru marsarier este situata pe cutia de viteze pe sub baterie . Nu ai cum sa o ratezi , are o mufa cu trei fire !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:54 |