Pedala de ambreiaj tare
![]() ![]() ![]() |
Pedala de ambreiaj tare
UTU2005 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|||
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Si la mine e destul de tare pedala de ambreaj,mai tare decat la toate masiniile pe care le-am testat inainte sa cumpar masina (Golf IV,Opel Astra,Skoda Oktavia ) de obicei astea diesel au ambreajul mai tare decat cele pe benzina dar tot parca e cam tare.
This post has been edited by DRD: 2 Feb 2008, 18:12 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Asa e, e tare rau! S-a pus o gagica la mine in masina si cand a apasat pe pedala era sa faca scurta la glezna.
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Si eu m-am obisnuit cu ambreajul,cred ca la toate Meganurile e asemanator
![]() This post has been edited by DRD: 2 Feb 2008, 22:32 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
La Renault, in general, este pedala un pic mai tare. Nu conteaza motorizarea.
Am avut ocazia sa merg cu diverse auto cu cutii de viteze manuale, de la cele fitoase la cele sub-medium class. Si, dintre toate, cel mai "tare" ambreiaj mi s-a parut asta de Renault. Celelalte, parca nu aveau nimic in spatele pedalei... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Lumynos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
La mine se pot schimba vitezele si daca apas ambreiajul doar un sfert. De obicei il apas pana la capat, dar vroiam sa intreb daca are ceva daca apas doar jumate ... Si, apropos, e tare si la mine si ma distram de cei care vroiau sa vada cum merge masina,ca incepea sa isi simta muschii de la picioare.
![]() |
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
DRD |
![]()
|
![]() This post has been edited by DRD: 5 Feb 2008, 13:29 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@Lumynos: da are, apasa ambreiajul pana la capat, astfel sa poata efectua intreaga cursa. Exista posibilitatea uzurii mai repede a cutiei de viteze.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Lumynos |
![]()
|
Mersi Avani!
|
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
zeu97 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si la mie se apasa f greu ambreiajul...la drum mai lung pin oras , chiar incepe sa ma duara dreptul de la glezna ..il stiu pe un vecin care si-a schimbat kitul de ambreiaj (pt ca ii trepida cind era in trafic si se incingea placa de ambreiaj) si mi-a zis ca acum e mult mai slab ambreiajul..
|
--------------------
Renault
Megane 2
2006 / Autentic
- B-01-ZEU [COLOR=blue][I][B]Z E U *[/B][/I][/COLOR]
zeu97@yahoo.com |
|
Lumynos |
![]()
|
Dar nu s-ar putea slabi putin in service ambreiajul? Sau mai bine il lasam asa, ca asa a fost gandit de constructor?
|
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Parerea mea: lasati-l asa cum l-a facut mamica lui.
De ce spun asta?...Pentru ca am constatat ca exista tentatia de a sta cu piciorul pe pedala de ambreiaj. Daca pedala e moale (deci, demultiplicarea efortului este mare), atunci se actioneaza involuntar asupra rulmentului de presiune si apare posiblitatea tinerii in ''patinare'' a ambreiajului, deci inducerea de uzuri... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
FuLG87 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 May 11 ![]() |
Si la mine e la fel de tare ambreiajul, si un mecanic mi-a spus sa schimb cablul dar vad ca e o problema generala, asa ca am sa verific si eu traseul cablului si pedala si cam atat
|
--------------------
renault
megane 1
1997
- cl03roj
|
|
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
#FuLG87 nu ai ce cablu sa verifici, pentru ca este ambreiaj hidraulic. Reglajul se face automat, si probabil este din ce in ce mai tare in functie de uzura discului
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2005
- BV-11-CHE
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Cred ca el se referea la Megane 1
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Atunci ce treaba are Megane I cu Megane II?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
simyandrei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 27 November 10 From: Pitesti ![]() |
si la mine e foarte tare pedala dar nu cred ca e la toate asa eu am mai mers cu 3 meganuri dci si la toate se apasa usor pedala!la reno au zis ca se duce ambreiajul masina avea 70 de mii atunci acum are 170 si ambreiajul merge perfect doar ca e lafel de tare:))
This post has been edited by simyandrei: 12 Jun 2012, 16:31 |
--------------------
Renault
Megane ll
2008 1.5 78kw privilege 18'' Rs
- AG 42 MET
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
am schimbat ambreajul dar nu am sesizat ca s-a inmuiat pedala este la fel de tare in schimb am condus un mcv pe benzina ziceai ca nici nu are pedala asa de moale era
avem la munca un ford pe benzina si pedala este relativ moale asa ca e putin ciudat cand treci de pe o masina pe alta pana te obisnuiesti |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
am mers si eu cu un megane diesel la munca si nu mi-a venit sa cred ce moale era pedala de ambreiaj fata de a mea...pistonul acela hidraulic nu cred ca are vreo legatura cu taria pedalei.a reusit cineva sa desluseasca acest mister?
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
dan.stefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 December 12 ![]() |
La fel am, aveam pedala foarte tare, iar masina avea aprox 105.000 KM, moment in care m-am decis sa schimb ambreiajul. Acum este O.K.
|
--------------------
Megane II 1.5 DCI
Extreme
2009 Full LLumar
- IF86XXX
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
hmm....eu am 103kkm cu ea si cand urc o bordura mai mare se simte miros de ambreiaj, deci cel mai probabil are dor de duca
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sau poate nu stii tu sa folosesti ambreiajul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
STALEX2004 |
![]()
|
iti dai seama ca nu se pune problema de stiut sa folosesc ambreiajul...nu dau in bordura ca nebunu sa imi rup gatul in masina, dar nici batraneste...10 sec sa urc bordura.daca se inrautateste treaba il voi schimba....
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
La 10 secunde urcat o bordura nu e problema de ambreiaj
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
STALEX2004 |
![]()
|
pai asta ziceam...nu urc batraneste sa stau 10 sec sa urc o bordura...
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
lucianian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 1 September 12 ![]() |
si la mine e beton ambreiajul. Se pare ca ,, asa face toate ( aproape)". In schimb, la mine mai si scartaie pedala din cand in cand/.
|
--------------------
renault
megane
2007
- b97hhh
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
scartaitul vine cel mai probabil de la pistonul de la pedala de ambreiaj...incearca sa dai cu un wd40...si mie imi scartaia pedala si am rezolvat-o asa
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
lucianian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 1 September 12 ![]() |
Ai dreptate. Am dat dar apare inapoi dupa un timp.
![]() |
--------------------
renault
megane
2007
- b97hhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:28 |