Usa sofer blocata
![]() ![]() ![]() |
Usa sofer blocata
danutzamo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
-
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E unul pe iutub care deschide cu mingea de tenis..altu cu o sfoara!
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
Cu o lamela metalica de la stergator, ii faci un L la un capat si te descurci.
Nici cealalta usa nu se deschide cu cheia? |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
danutzamo |
![]()
|
|
--------------------
renault
clio
-
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
atunci nu ramane decat sa bagi frumos intre geam si cheder lamela de stergator si sa tragi in sus
![]() |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
danutzamo |
![]()
|
multumesc.incerc asa
|
--------------------
renault
clio
-
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Mai nene, chiar asa pe fata prezentam metoda asta?
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu...este mai economicos...
mie personal..anu trecut 3 pusti (la a 4 masina pe chisinau i-au prins) mi-au spart geamul sofer ca sa fure penele din masina... daca deschideau usa frumos ....nu gaseau nimic....(ca nu era nimic in masina mai valoros de 400 lei) si plecau. asa schimba geam... schimba folia (nici nu au putut intra in masina ) ![]() on topic...sparge geamul.vezi nu ala mic din spate ca e scump rau L.E. cu umerasul de la nufaru ca e subtie pe langa cheder reusesti. vezi filmulete pe youtube This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2014, 10:40 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
salut!
postez si eu aici,nu am gasit alt topic mai potrivit: este vorba de un clio la care doar usa soferului nu se mai deschide odata cu celelalte. trebuie bagata mana din spate,si tinut de tzumburus in sus,odata cu deshiderea usii de la clapeta exterioara. daca dau drumu la tzumburus acesta cade inapoi si usa se blocheaza. ce trebuie facut? multumesc! |
-------------------- fan VAG!
|
|
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
cred ca singura solutie este sa desfaci fata usii, vazuta problema eventual daca este sarit ceva acolo..sau de schimbat broasca
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am zis ca poate s a mai confruntat cineva cu problema...motoras ars,etc...
logic ca usa trebuie desfacuta... |
-------------------- fan VAG!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
motorasul defect.
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sau cum am scris dincolo....sau a sarit parghia???
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 13:58 |