Modificări motor/ cutie viteze, Schimb motor/cutie viteze
![]() ![]() ![]() |
Modificări motor/ cutie viteze, Schimb motor/cutie viteze
Vampycol |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Motorul vine "la pachet" cu cutia de viteza..care vine cu planetare..care vin cu fuzete/disc.
Mai trebuie calculator de injectie cu TOT cablajul si senzori aferenti...ca sa functioneze. Adica alta masina "transplantata" pe masina ta....intelegi? Nu mai spun de omologare @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Simplu, iei frumos masina ta, o pui si o vinzi si-ti cumperi 2.0 dci -aceeasi putere, taxe mai mici decat 2.2 dci.Inteleg ca esti nou si vrei sa faci conversatie dar astea sunt niste intrebari puerile.Pe multe forumuri am fost si multe intrebari de genul asta am vazut dar n-am vazut pe nimeni sa faca si modificarile.
Succesuri! |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
doar colegu cu megan rs sedan, dar e........meticulos, cu muuulta documentatie, si probabil dincolo de orice forum ce a facut el.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Vampycol |
![]()
|
Nu vreau doar sa fac Conversație. Problema e ca la alte mașini cum ar fi Volvo
Se poate fără sa faci atâtea modificări cum ai zis tu. Oricum va multumesc Nu ma interesează taxele Mi-a zis cineva ca se poate duce pana la 200 HP. Ma gândeam ca si asta ar fi o varianta. Si totuși la 1,9 ce as putea sa ii fac sa ii mai dau putere? This post has been edited by Vampycol: 5 Mar 2014, 00:25 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Pai o vinzi si-ti iei volvo
![]() De ce esti capos si nu intelegi ca nu merita investitia. Probabil te-ar costa mult mai mult decat daca ai vinde 1.9 ai pune diferenta si ai lua un 2.2. Dar daca tot vrei senztii de ce nu iei un 2.0T ? (taxa mai mica , impozit mai mic). Aaa sa nu-mi spui ca te uiti la consum..... ![]() Si nu, motorul ala de 1.9 nu-l duci la 200bhp nici cand o zbura porcu'. Poate cu alta turbina si cu modificari masive. This post has been edited by melcu: 5 Mar 2014, 08:19 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
Vampycol |
![]() ![]()
|
Bai băiatule, esti fenomenal... Ce nu înțelegi ca mie imi place mașina asta?
Pana acum nu am primit decât un singur raspun concret Resoftare , câți cai, schim evacuarea, câti cai, si asa mai departe Înțelegi întrebarea acum? Si faza cu Volvo, a fost puerila din partea ta M-am simțit ca pe un server de Counter Strike ![]() Deci poate sa imi explice cineva care sunt modificările alea masive de care se tot vorbește? This post has been edited by Vampycol: 5 Mar 2014, 12:37 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Hai sa fim seriosi...la o masina de 1500-2000 euro ca a ta, un schimb de motor + cutie ar insemna sa bagi inca pe atat in ea.Daca banii nu sunt o problema(asa cum sustii) si iti place Laguna 2, o vinzi pe a ta si-ti cumperi cu motor de 2.0dci sau 2,2dci si de ce nu 2.0 T
Dar am impresia ca n-ai teme de vorba.Sa stii ca nu e obligatoriu sa strangi post-uri si ar fi indicat/bine ca toti colegii sa nu-ti mai raspunda. In alta ordine de idei nu stim ce putere are deja masina ta, cati km, ce piese ai schimbat(trebuie sa iei toate astea in calcul) plus ca pentru motor de 2.2 dci trebuie sa faci modificari si la sistemul de franare, planetare etc. Hai..te rog eu pune mana si citeste si dupa aia treci la poluat forumul "bai baiatule" This post has been edited by ady_vasiloiu: 5 Mar 2014, 15:28 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Vampycol, modificarile alea masive constau in schimb motor, cutie, planetare, fuzete, injectie, ECU si o mare parte din instalatia electrica aferenta (instalatia electrica de la motor ma refer). Daca asta nu ti se pare "masiv" atunci sa ma scuzi stimabile. Dar cred ca astea ti le-a spus si colegul espacern. Iti trebuie o confirmare, sau ce ? Daca tot faci o aroganta, de ce nu te-ai gandit sa iei cuplajul L7X-SU1 (v6, 3000 si cutie automata. 200bhp stoc, vreo 230 resoftare si vreo 250 asa la "agresiv").
Si revin, din resoftare nu scoti 200 cai nici daca-i hranesti cu orz fiert in lapte dulce! EOF! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
holtandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 April 13 ![]() |
La volvo si sa schimbi limba pe ceasuri la oradea mi-au luat 700 lei, asa ca hai lasama cu Volvo
Iti dau o idee inpic mai neortodoxa Iei o laguna 2 aceeasi caroserie si culoare ca ata, cu motor de 2.2, 3.0, ce vrei, si i pui numerele tale, i stergi seria de la geam, ca si asa pica la multi si gata, garcea in trafic habar nu are ca ai 3 -4 - 5 sau 6 pistoane ![]() Serios, sa trecem peste gluma Nu vrei sa iti iei 2.2 DCI, credema Iti rebe: Motor complet Alternator cablaj fata motor pana in UCH Tampoane motor cutie planetare senzoristica motor ( de la temp apa la debitmetru , etc ) ECU 2.2 DCI TURBO ( ala de 1.9 dci e pistol cu apa pe langa cel de 2.2 ) catalizator si prima parte de toba dupa catalizator discuri fata + etrier fata si spate ( discurile la 2.2 is mai mari ca la 1.9 ) si multe altele, nu cred ca merita, dar nu este imposibil Daca iei o masina cu totul la 800 euro, si ai timp de omorat, poti sa o faci Plus ca o sa ajungi sa faci cu nervi cand orsice senzor pe 2.2 e cu cel putin 30% mai scump decat pe 1.9, nici nu ma gandesc cat is pe 3L V6. Majoritatea colegilor care aduc masini la dezmembrat , aduc 1.9 ca sunt multe La fel si in dezmembrari, cand ma duc si ma intreaba ce motor am, si zic 2.2 se uita la mine ca vitelul la stalpul de curent din camp Noi cei cu 2.0T, 2.2, 3L V6 cautam mult pana dam de ceva pt motarele noastre pentru ca sunt mai rare ( de ex in Oradea din ce am vazut prin trafic 2.2 DCI erau 2, 2.0T o bucata, iar 1.9 DCI la greu ) Eu sincer ca proprietar de 2.2 nu iti recomand sa faci miscarea, nu merita This post has been edited by holtandrei: 7 Mar 2014, 21:45 |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour 2.2 DCi
- BH 59 EIH
2003 / Dynamique If there is no struggle, there is no progress.
|
|
Vampycol |
![]()
|
Multumesc frumos. In sfârșit un răspuns care merita luat in seama.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
colegu, exista 2.0 dci de 170 - 180 cp pe laguna 2 si 3,
ce iti zice toata lumea este ca e nejustificat de scump sa faci transplantul, nu ca nu se poate. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
holtandrei |
![]()
|
Lasati omul sa faca ce doreste, is banii lui la mijloc, si eu am vrut sa schimb la passat GT din 90 motorul de pe 2.0 16v cu un VR6 de 2.8, cand am facut lista, mi-a trecut
|
--------------------
Renault
- BH 59 EIH
|
|
bogdanbby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 13 March 11 ![]() |
ti-o dau pe a mea la schimb
|
--------------------
renault
laguna 2
- bh 24 bby
model privilege 2002 2,2 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(holtandrei @ 11 Mar 2014, 11:03) Lasati omul sa faca ce doreste, is banii lui la mijloc......cand am facut lista, mi-a trecut Initiatorului i-a trecut.....si fara lista! @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
melcu |
![]()
|
Mnea, nu cred! Acu' il vezi ca vine aici cu gura mare ca suntem incompetenti si nu-i dam si lista cu produsele de care are nevoie.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
... si sabotori ...
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
holtandrei |
![]()
|
Yapp, si sa vezi manopera cat e ....
|
--------------------
Renault
- BH 59 EIH
|
|
melcu |
![]()
|
Ce manopera dom' sef ? Pai ce? Trebuiesc montate
![]() End of troll |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
Vampycol |
![]()
|
Am resoftat, am facut comanda de evacuare si biturbo. Toate astea pe 1,9...
Din câte mi s-a spus de la service, ajung la 185 Hp sigur.. Si asta cu doar 2000 €. Si cu toate piesele noi. O fi bine? Si ca răspuns la postările colegilor nu, NU Mi-a trecut |
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
melcu |
![]()
|
Ne 'auzim' peste 2 luni. Dar la ambreiajul ala te-ai gandit, saracul ? Oare suporta atata cuplu ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
Vampycol |
![]()
|
Mecanicul a zis sa încercam asa si dupa poate o sa il schimbam si pe ala
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
espacern |
![]()
|
Si cutia...planetarele...franele...etc?
Ca degeaba ai motor puternic daca restul sunt proiectate pentru alta putere....intelegi? @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
Vampycol |
![]()
|
Cutia rămâne si frânele le aveam deja de carbon ventilate
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
holtandrei |
![]()
|
Daca omu e sincer, poate si iese ceva, anuntane cand e functional si eventual ceva poze
Bafta |
--------------------
Renault
- BH 59 EIH
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si cutia tine. E aceeasi cutie de pe motoarele de 230cp. E si pe megane f1 si pe laguna 2.0T. Tin si planetarele.
Tine si ambreiajul... doar ca il schimba mai des. Franele sunt aceleasi ca pe 2.0T... In principiu este ok... |
--------------------
-
-
-
|
|
Vampycol |
![]()
|
Eu nu va spun astea din cunoștințele mele
Asa mi-a mecanicul, asa va spun |
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu oricum nu prea inteleg ce intrebi tu. Ai zis ca ai comandat chestii de 2000 de euro pentru 1.9, dar ai intrebat daca poti sa pui motor de 2.2 in loc de 1.9.
![]() This post has been edited by andu911: 12 Mar 2014, 13:04 |
--------------------
-
-
-
|
|
Vampycol |
![]()
|
Ca sa schimb motorul sau sa ma apuc de alta cu motor mai mare costa enorm
Asa ca am rămas la 1,9 si vreau sa il exploatez cât se poate Galeria de evacuare e de inox si biturbo e jetex si mana de lucru Cam astea m-au dus la aproape 2000 Ne auzim in vreo 3 saptamâni sa va spun ce a ieșit Va multumesc pt sfaturi si ajutor Drumuri Bune va urez This post has been edited by Vampycol: 12 Mar 2014, 13:11 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- EC 848 Cl
2003 1,9. DCI
|
|
espacern |
![]()
|
Franele sunt de carbon ca fabricant sau material?
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:02 |