calibrare ceasuri bord, se poat calibra ceasurile de bord?
![]() ![]() ![]() |
calibrare ceasuri bord, se poat calibra ceasurile de bord?
miezu85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|||
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Nu e greu sa calibrezi ceasurile, mai mult dureaza pana le scoti din bord. Acele se scot prin tragere in sus si se aseaza apoi pe pozitia corecta.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
miezu85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
Ceva timp in urma am fost la cineva si a dat acul de la turometru vreo 200 de ture mai jos dar degeaba la turatii mari tot se cunoaste diferenta
Dar la acul de combustibil ce este de facut? |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Cu ceasurile montate pe masina dar cu acul problematic scos (si bineinteles fara plasticul transparent montat), se tine apasat butonu de CB si se pune contactul. Dupa ce toate acele fac cate o cursa completa, se scoate cardul si apoi se punde din nou contactul. In acest moment acul de turometru si vitezometru se vor infinge inapoi, in asa fel incat sa indice prima linie de gradatie. Dupa ce s-au infipt toate acele se reface acel test cu butonul de CB apasat. Acul de turometru trebuie sa se opreasca de fiecare data fix pe acele linii (nu mai stiu exact care dar probabil sunt liniile pentru 1000,2000 ture s.a.m.d), la fel si in cazul km, apei si benzinei
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
miezu85 |
![]()
|
Ms o sa fac si treaba asta sa vad dak este vreo schimbare
|
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
miezu85 |
![]()
|
am facut cam tot ce ati spus dar tot nici un rezultat?deci la in a 5 la 2000rpm am decat 60 km/h
alte sfaturi ar fi utile ms |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Ori nu ai facut corect calibrarea, ori problema este in alta parte. Imprumuta niste ceasuri de la cineva si fa un test cu alte ceasuri
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
miezu85 |
![]()
|
salut am gasit ceva pe laguna forum si exact asta mi se intampla si mie
deci despre asta vb mai sus am inteles ca o pot rezolva problema prin reprogramarea ceasurilor de bord prin ddt2000 adik reinscrierea valorilor asa ca as dori o recomandare pe cineva cu ddt2000 poate ii dau de cap ms anticipat <span class='edit'>26 Feb 2014, 20:40:</span> si uite asa ar trebui sa fie normal mie in loc ca turometrul sa faca 7 ture pe fiecare cifra de turatie face decat 6 adik ca la diesel astept pareri si recomandari de meseriasi cu ddt2000 sa reinscriu valorile de benzina ms anticipat This post has been edited by miezu85: 26 Feb 2014, 20:44 |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
WinderBlue |
![]()
|
![]() Dubito ergo cogito, cogito ergo sum, sum ergo Deus est. Group: Members Posts: 87 Joined: 29 October 05 ![]() |
Te rog sa-mi spui si mie daca ai reusit sa rezolvi ceva... si metoda. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Sandero Steway II Prestige / 2017 / 0.9 TCe.
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 00:51 |