Scurgere apa in habitaclu, La Renault Kangoo 1998
![]() ![]() ![]() |
Scurgere apa in habitaclu, La Renault Kangoo 1998
JoeGP |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 April 14 From: Gadalin (24km de Cluj) ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
1998, 1.4 benzina, de pasageri
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
A fost schimbat parbrizul?...... si probabil nu s-a relipit bine.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
JoeGP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 April 14 From: Gadalin (24km de Cluj) ![]() |
Parbrizul e crapat si zgariat (de la stergatoarea dreapta) deci as zice nu, dar in cei 16 ani ai sai nu e exclus. Ma asteptam la mai mult de la o munca germana (daca de aia intra apa)
La salarul urmator voi schimba parbrizul, poate aia e problema. Sunt si alte cauze ce pot testa pana atunci ? |
--------------------
Renault
Kangoo
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
Sal daca masina are turela sa nu fie i nfundate scurgerile la mine erau. infudate si aveam apa aclo la podea ,mai incearca sa vezi pe la antena soclul de la antena sau pe la grila de aer dintre capota si parbriz arata destul de rau acolo la tine
This post has been edited by catalin1: 17 Apr 2014, 09:53 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
coxmarine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 March 12 ![]() |
Scurgerile laterale ale parbrizului sunt infundate cu frunze si pamant, curatele intre aripa si usa sub grila de sub parbriz ( la exterior)
|
--------------------
Renault
Master
- BEsaistreiAJHSH
2oo7 2.5 dci Din seria cartii....
Si pentru ca DUBA! |
|
JoeGP |
![]()
|
QUOTE(catalin1 @ 17 Apr 2014, 09:46) Sal daca masina are turela sa nu fie i nfundate scurgerile la mine erau. infudate si aveam apa aclo la podea ,mai incearca sa vezi pe la antena soclul de la antena Sal si mersi de raspuns.Imi scuzati lipsa de limbaj mecanic, dar ce e o turela ? geamul din tavan ? daca da, nu am, nu cred are nici un Kangoo 1. Daca intra apa pe la antena nu ar fi trebuit sa am rugina sau macar ceva urme in jurul ei ? (in interior) Nu stiu cum se da jos antena dar ma voi uita. QUOTE(catalin1 @ 17 Apr 2014, 09:46) sau pe la grila de aer dintre capota si parbriz arata destul de rau acolo la tine Din care poza ai vazut asta ?Am incercat sa dau jos grila aia dar nu am reusit sa dau jos stergatoarele, trebuie sa cumpar ceva scula de dat jos rulmenti (am incercat deja metoda cu ciocanul) Pe partea dreapta e o usita (capac ventilat) pe care am reusit so dau jos, dedesubt e un gol mare, cred ca acolo ar fi venit unitatea de aer conditionat, erau vreo 2 frunze si o lingurita de pamant, dar nu infundau scurgerea. Mai e ceva scurgere in afara de aia ce nu vad eu? |
--------------------
Renault
Kangoo
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
Scuze la modelele mai noi de kangoo au turela ,trebuie sa gbasesti pe unde iti intra apa in masina ,rabdare ,urmareste atent ,locurile pe unde ar trebui sa se scurga apa de pe masina sau de pe parbriz
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(JoeGP @ 18 Apr 2014, 13:55) dar ce e o turela ? geamul din tavan ? daca da, nu am, nu cred are nici un Kangoo 1. https://www.google.ro/?gws_rd=cr&ei=wQpSU87...3ISiCQNzkCDM%3A @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
JoeGP |
![]()
|
A, deci am ghicit corect si vad ca si modele mai vechi aveau, desi eu nu am vazut la nici una in persoana. Oricum a mea nu are.
Ieri cu ajutorul unui prieten am "sapat" mai adanc, adica am dat jos plasticele dintre parbriz si capota si pe partea stanga chiar era mult pamant si alte minuni (poza) Mizeria de acolo era umeda si poate ca ceva umezeala a intrat intre garnitura aia in jurul cablului cel gros din poza Am curatat mizeria si sper sa nu mai curga pe partea aia. Daca tot curge, sau trebuie sa schimb garnitura sau sa dau cu ceva silicon. Dar pe partea dreapta e ceva complet diferit, adica acolo curatasem deja cat am putut prin usita aia si nu era blocata nici o scurgere si nu era umezeala. Si nici nu prea are pe unde sa intre apa (poza) adica poate dar doar pe la ventilator (poza) dar am inteles ca nu e probabil. Sa dau jos ventilatorul sa verific garnitura de sub ea ? (apropo, nu merge ultima treapta la ventilator, e ceva siguranta pentru ultima treapta sau e ceva problema de contact?) Cautand dupa urme de apa am observat ca buretele insonorizant dintre motor si habitaclu era ud, foarte ud. (de pe partea dreapta in interior) Inafara de ventilator, apa poate intra doar pe la parbriz, deci ma gandesc ca nu e bine lipit pe partea aia, si tot acolo e si crapatura. E si rugina pe stalpuri (Stalp drept, Stalp stang) nu stiu daca are legatura cu ceva. (pentru mult mai multe poze si o vizionare mai usoara/rapida a pozelor vizitati auto.joegp.eu, tocmai l-am facut pentru scopul asta) |
--------------------
Renault
Kangoo
|
|
espacern |
![]()
|
Da ai ghicit denumirea....dar nu ai nimerit la afirmatia ca nu are montat nici un Kangoo1(chiar daca nu ai vazut si al tau nu are).
Referitor la scurgere scoate chederul de la parbriz si verifica din interior starea lipiciului. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
JoeGP |
![]()
|
sa scot chederul ? pentru aia trebuie sa dau jos tot bordul, nu ? sau chederul de pe stalp ?
Azi dupa ce a plouat am verificat din nou masina, dar se pare ca nu a plouat destul ca sa intre apa in habitaclu, dar era apa pe cablul ala gros ce intra pe sub parbriz si era rugina sub garnitura (poza), cred ca daca ploua mai mult se prelinge apa pe ea si ajunge in masina. Va trebui sa dau cu silicon in jurul ei cumva. Momentan am legat o bucata de sfoara pe cablu sa se prelinga pe ea in loc. Am verificat si coltul drept al parbrizului (in interior) si parea sa fie apa (poza) Si cam la 15-20 cm de la coltul drept al parbrizului arata asa. Desi ala cred ca e doar lipici (silicon), poate ca intra apa pe acolo. Voi afla luna viitoare cand schimb parbrizul. Apropo teoretic sunt mai multe feluri de parbriz, adica original Renault sau altele mai ieftine, ce imi recommandati ? merita sa dau mai multi bani pe original ? e vreo diferenta ? |
--------------------
Renault
Kangoo
|
|
espacern |
![]()
|
Parbrizul de origine are rombul pe el.....asta este diferenta!
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
JoeGP |
![]()
|
Na acum ~2 saptamani am schimbat parbrizul (a fost 260lei fara tva cu montat cu tot).
Si intradevar pe la parbriz curgea apa Poza Acum nu mai curge (pe acolo) dar technicianul mi-a spus ca din cauza ruginii va curge din nou peste cativa ani. Pe partea cealalta (la garnitura) de cand am curatat nu am vazut sa mai fi curs, dar e o chestie de timp pana se umple din nou, cred ca ar fi bine sa dau cu ceva silicon oricum, dar e greu de lucrat acolo. Cu astea spuse se poate inchide topicul (daca trebuie) |
--------------------
Renault
Kangoo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:40 |