tractiune integrala...nedumerire, renault scenic rx4 1998cc pe GPL
![]() ![]() ![]() |
tractiune integrala...nedumerire, renault scenic rx4 1998cc pe GPL
mmiorel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
- IL-99-MMM
2003
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Masina ta a fost cu tractiune integrala.....cand a iesit din fabrica si de aia s-a omologat ca atare.
Intre timp pe parcursul vietii ei din cauze diferite s-au facut modificari...demontari adica. La Scenic/Kangoo cu 4X4 cardanul este problematic si multi prefera sa-l demonteze in loc sa-l repare/inlocuiasca. Referitor ca debitul de aer...bine ca merge! @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mmiorel |
![]()
|
multumesc pentru raspuns...dar sunt putin dezamagit de cel ce mia vanduto...l-am sunat si a spus ca el nu stia ca sa umblat la ea si nu mai are integrala
|
--------------------
dacia
supernova
- IL-99-MMM
2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Si ce-a mai spus Pinocchio care ti-a vandut-o?
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Pana si painea integrala e vopsita.
Afara e vopsit gardul si inauntru ? Leopardul... Si asa 4 fun...mi-a mai venit una... Sapun ai luat,acum trebuie mancat ! ------------------------------------------------------ Ce sa va fac fratilor daca nu beliti bine ochii si creierii cand faceti achizitii... Mai zilele trecute ma intalnesc cu un vecin care si-a cumparat un Vw Passat si tot il lauda...Ma uit si eu la masina...Era Jetta...m-am cracanat de ras. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
si eu am patit la fel, desi eram "expert" in RX4.....
(de-a lungul timpului am cumparat 4 RX4, unul benzinar si 3 diesel) La penultimul pe care l-am cumparat, eram asa de incantat el, incat nu m-am uitat sub masina sa vad daca exista cardanul... Si nu exista.... Masina oricum era sub pretul pietei... Culmea culmilor, e ca am cumparat cardanul de la varul acelui Pinochio care mi-a vandut masina..... am dat 600 lei pe cardanul original al masinii mele!!! ![]() Oricum cred ca am mai scris patania asta pe aici pe undeva. Deci trebe sa cascam ochii, sa nu ne laudam cu Passat cand noi avem Jetta... iti dorim sa-ti cumperi repede un cardan! Bafta! This post has been edited by Dacus_Malus: 5 Mar 2014, 12:18 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
mmiorel |
![]()
|
salutare ......sa fie problema la ITP daca nu mai are cardanul...mie imi comvine consuma mai putin
|
--------------------
dacia
supernova
- IL-99-MMM
2003
|
|
espacern |
![]()
|
La ITP nu este motiv de refuz lipsa cardan spate.....dar e bine ca esti tu multumit!
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 13:59 |