Probleme vinovat accident + Poliția Română
![]() ![]() ![]() |
Probleme vinovat accident + Poliția Română
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Îmi cer încă o dată scuze că postez din an în paște, dar nu am timp de nimic. Am fost ieri la Poliție și individul a primit amendă 340 de lei, iar eu actele necesare să merg la RCA.
Are RCA la City Insurance, sper să fie ok băieții ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
Numa' atat pentru fals in declaratii? Bine macar ca ai primit asigurarea. De curiozitate, cand a fost facuta?
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Sunt in regula, dar un pic suspiciosi (ma gandesc ca au avut multe fraude), au decontare directa cu destule serviceuri, eu mi-am vopsit elementele de caroserie la o reprezentanta Citroen, undeva pe Metalurgiei (exact langa centrul lor de constatare daune). Mi-au vopsit corect portiera, aripa, janta si ca un bonus, nu apare pe nicio hartie, mi-au facut si capota.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:03 |