Parametri sonda oxigen 1.6 16v
![]() ![]() ![]() |
Parametri sonda oxigen 1.6 16v
cri8sti |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|||
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
cum?
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Inainte sa pui contactul tii apasat pe butonul de la gpl si ai sa vezi ca nu o sa mai clipeasca, ramane aprins verde permanent. Atunci ii dai o cheie.
|
--------------------
Renault
- BR-11-PBC
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(cri8sti @ 11 Aug 2014, 08:20) Problema la mine vine de la faptul ca injectoarele gpl se deschid maxim in sarcina si nu e suficient debitul de gaz (atunci da in nas). Ieri am descoperit ptr ca eroarea nu ramanea memorata. Ieri am vazut si map-ul la 0.95 cu clapeta deschisa maxim (multumesc Horia, clapeta de 2.0 chiar m-a ajutat) Acum sa vad cum rezolv cu gazul. ce inseamna ca se deschid la maxim?ce timp de injectie ai si ce coeficient de multiplicare?ar fi bine sa vorbim la telefon ca vreau sa te intreb mai multe,respectiv sa te sfaatuiesc ce sa faci,dar e greu prin mesaje caci presupune discutia si niste raspunsuri din partea ta si..... 13 Aug 2014, 09:56: QUOTE(Alexul @ 11 Aug 2014, 09:44) katalyn03 : GPL-ul il am din martie anul asta. Pe benzina am mers mai mereu cate 5-15 km cand ramaneam pe gaz. Benzina nu este veche in rezervor ptr ca bag de 50 pe luna. Dar dc se manifesta doar la prima cheie mersul intrerupt la accelerare? dupa ce se incalzeste motorul la prima liniuta nu mai face. depunere condens(apa) This post has been edited by bundy220: 13 Aug 2014, 09:56 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
cri8sti |
![]()
|
Ai pm, zilele astea e greu cu telefonul la mine....de fapt e greu si sa umblu la instalatie (lipsa de timp).
De luni incolo as avea timp...daca mai esti disponibil. This post has been edited by cri8sti: 14 Aug 2014, 16:18 |
--------------------
Renault
- BR-11-PBC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 15:17 |