Navigatie Carminat Bluetooth DVD, Navigatie Carminat
![]() ![]() ![]() |
Navigatie Carminat Bluetooth DVD, Navigatie Carminat
oprisrr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 April 14 From: Cluj Napoca, RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Latitude
2011/ 2.0 DCI 175 CP CVA Initiale
|
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti-am trimis un PM pentru partea "Am gasit pe net".
![]() Eu cu versiunea 32.1 nu am reusit sa fac sistemul sa functioneze: se blocheaza la introducerea unei adrese. ![]() A trebuit sa resetezi ceva la upgrade? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
oprisrr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 April 14 From: Cluj Napoca, RO ![]() |
@ madhorsefuzzy: nu pot sa iti raspund pe PM deoarece sunt biginer si nu am acces la toate facilitatile forumului inca. Zice sa contactez ceva admin pt detalii. In orice caz stiu ca trebuie scris pe DVD dual layer la viteza mica. Eu am cumparat cu 50 lei de la unu de pe net gata scris. Hartile is acu 2012-2013 si cica prin vara apar 2013-2014. Mie imi merge si nu se blocheaza.
|
--------------------
Renault
Latitude
|
|
oprisrr |
![]()
|
Am citit pe undeva ca anul acesta va aparea upgrade la CNC V32.2 care momentan este ultima varianta de navigatie
|
--------------------
Renault
Latitude
|
|
mudman1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 6 January 13 ![]() |
Are cineva TomTom Carminat live cu card? Al meu nu mai vede nici o harta si nu ma mai lasa nici sa o cumpar online...
Stie cineva cum sa fac un update? This post has been edited by mudman1: 20 Mar 2015, 19:09 |
--------------------
Renault
Latitude Luxury
2.0cdi/ 175 CP/ BVA / 2013 Laguna 1 Privilege 1.8/90 cp benz. man. '93
Laguna 2 Initiale 2.2cdi/150cp BVA/2003 Toyota Corolla Sol 1.6/132cp benz. man. 2010 |
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Eu am tomtom cu SD card. Asta inseamna Carminat live?
Daca da, cum pot sa te ajut? Later edit Am bagat acum SD-ul din masina intr-un slod de SD din calculator si mi-a deschis automat o fereastra cu TomTom HOME-Carminat TomTom si sigla Renault in dreapta sus. Acolo sunt mai multe ferestre si una e cu update. Se comporta ca si cand SD-ul este un device TomTom. Later, later edit Dupa update-ul pe PC, am bagat SD-ul inapoi in slotul masinii si a inceput sa faca update la bord. A durat ceva, peste 5 minute, cu vreo 3 etape de restart dar, in final, vad ca merge. This post has been edited by dili: 22 Mar 2015, 21:14 |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
mudman1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 6 January 13 ![]() |
@Dili
Da, este Carminat Live, dar am reusit sa rezolv: am dat update si imi expirase perioada de acoperita de update, iar eu nu am facut un backup pe calculator la harti asa ca se stersese harta. Acum am platit pe inca un an (de fapt 1 an si 1/2 ca era oferta) si am descarcat cea mai noua harta. Tot acolo gasesti si diferite voci (unele pe gratis altele contra cost). POI-uri se pot descarca pe card pentru fiecare tara. Vezi ca filele de pe card se pot transfera pe calculator (caz in care nu le mai ai pe card) eu asa am facut pentru ca nu mai aveam spatiu pe cardul original de 4 Gb, iar acum am un card de 16 Gb (dar cel original a ramas chel, numai softul de interfata a ramas pentru instalari ulterioare in alt calculator). Si, da, SD-ul este vazut ca un aparat GPS. Multumesc mult pentru intentie Dili. This post has been edited by mudman1: 28 Mar 2015, 16:36 |
--------------------
Renault
Latitude Luxury
2.0cdi/ 175 CP/ BVA / 2013 Laguna 1 Privilege 1.8/90 cp benz. man. '93
Laguna 2 Initiale 2.2cdi/150cp BVA/2003 Toyota Corolla Sol 1.6/132cp benz. man. 2010 |
|
TinuTzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 October 04 ![]() |
Salut, ce versiune de navigatie folosesti acum?
Mersi. |
--------------------
Renault
Laguna
2010 Gt Line Renault Laguna 1.9 DCI Expression 2001
|
|
lucidez |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 March 16 ![]() |
Am pe Renault Koleos 2009 navigatie Carminat Bluetooth DVD. Am vrut sa cumpar un DVD cu ceva harti actualizate si mi s-a spus ca ultima actualizare ptr. acest tip de navigatie este 2012. Nu este nimic mai nou? Nu exista alte solutii ? Va multumesc.
|
--------------------
Renault
Koleos
2008
|
|
spectator |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 11 May 12 ![]() |
QUOTE(lucidez @ 5 Oct 2016, 20:21) Am pe Renault Koleos 2009 navigatie Carminat Bluetooth DVD. Am vrut sa cumpar un DVD cu ceva harti actualizate si mi s-a spus ca ultima actualizare ptr. acest tip de navigatie este 2012. Nu este nimic mai nou? Nu exista alte solutii ? Va multumesc. nu exista: http://renault.navigation.com/is-bin/INTER...log_Koleos_2009 |
--------------------
Renault
Laguna/1.9dci
2007/II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:30 |