curea transmisie
![]() ![]() ![]() |
curea transmisie
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
adryano666 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 August 13 ![]() |
asta e ca am facut comanda de tot si am loat tot in afara de pompa de apa chiar nu mi-au mai ramas bani, dar o fac asa momentan si sper ca in max 1-2 sapt sa ii iau si pompa de apa...ce risc daca nu schimb pompa de apa?? ce se poate intampla?
|
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Pai ma omule, te zgarcesti acum la 200 lei pentru pompa si peste 1-2 saptamani iei alta curea, alta manopera pentru a schimba pompa ? O sa te coste mai mult de 200 lei (sau cat naiba e o compa pentru motorul tau (a mea a fost 214 ron) - de asta zic. De riscat nu risti decat sa pierzi antigel si sa pierzi bani.
Mai bine o lasi pe dreapta 2 saptamani pana faci rost de bani si pentru pompa apoi o desfaci o singura data si schimbi tot. E pacat de Dumnezeu ... mergi si tu 2 saptamani cu RATx (x=orasul tau) ca nu e ger afara... Si nu te lua dupa mecanicii lu' peste. O curea (mai ales aia de distributie) nu se remonteaza dupa ce-a fost detensionata! Punct. LE: nu stiu exact codul de motor, dar am selectat la intamplare Laguna II 2003 1.8 16v (86kW) si am gasit pompa Valeo la 125 lei. Vezi si pe la Airtex, Ruville, Hepu... This post has been edited by melcu: 12 Feb 2014, 16:10 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
adryano666 |
![]()
|
nu ma zgarcesc melcule dar mi-au mai ramas fix 6 lei
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
melcu |
![]()
|
Parerea unui om care a bagat ceva bani in masina este sa stai calm, sa folosesti acei 6 lei pe un card activ de la Regia Autonoma de Transport si sa-l validezi doar cand iti miroase a controlor
![]() Referitor la posturile mele de mai sus, eu de ce intelesesem ca-i vorba de o Laguna 1.8 16v ? Acum vad in semnatura ca scrie 1.9dCI. Nu ca ar conta foarte tare, dar sa nu inducem in eroare! Pompa tot pe acolo e ca bani. LE: 1.8 16v avea tipul cu laguna automata (cutia "tiptronic") si am ramas setat pe acel post. Scuze ![]() This post has been edited by melcu: 12 Feb 2014, 16:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
adryano666 - ca sa intelegi ... ca sa montezi pompa de apa trebuie demontata distributia ... deci platesti odata acuma schimbul de distributie si mai platesti inca odata cand pui pompa de apa ... asta tot vrea sa iti spuna melcu ..
Acuma alta intrebare ... cat de bine se pricep prietenii tai la mecanica ?? eu tot te sfatuiesc sa gasesti un atelier serios si sa primesti niste pareri avizate ... Oricum partea cu schimb de distributie, accesorii si pompa de apa este valabila cand cumperi un second .. Tu ai avut mare noroc ca nu s-a dus si nu ai bagat cu adevarat multi bani ... ca atunci era mai rau .. dar te sfatuiesc sa nu-ti fortezi norocul foarte tare .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
adryano666 |
![]()
|
gata dragi colegi m-am convins nu se merita sa mai stric si alceva si sa fac treaba de carpeala...nu montez nimic pana nu pun si pompa de apa...prieteni mei sunt foarte buni pariez pe ei ca fac orece mecanic de la mine din oras...defiecaredata cand am avut probleme la ei am apelat si nu au gresit in ce mi-au spus...
13 Feb 2014, 08:18: melcu la mine in oras nu exista asa ceva ![]() ![]() This post has been edited by adryano666: 13 Feb 2014, 08:18 |
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
melcu |
![]()
|
Bravo si mult noroc. Chiar e pacat de masina sa-ti bati joc de ea.
P.S: gasesti tu o bicicleta, ceva ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
adryano666 |
![]()
|
ms pentru sustinere dar prefer pe jos e mai sanatos asa
![]() |
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:45 |