caseta directie, probleme la caseta de directie
![]() ![]() ![]() |
caseta directie, probleme la caseta de directie
bogdan1888 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 May 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
clio 2005 1.4 8v
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
la bursa (in partea de jos a forumului, cum derulezi pagina web) poti gasi anunturi cu piese auto.
depinde unde ai cautat la dezmembrari, ce preturi, in ce stare ai gasit casetele... luatul de la dezmembrari (cel putin in cazul casetelor) e cu dus si intors, poti avea noroc sa gasesti una buna, care sa te duca un numar decent de km, poti avea ghinion sa gasesti una care sa aiba probleme de cand o montezi pe masina... casetele se pot repara, dar depinde de banii pe care ii ai in buzunar... PS: de acum foloseste functia ''search'' pe forum, o sa gasesti tot ce se poate si nu se poate. e greu la inceput, dar altfel nu o sa iti raspunda nimeni de pe-aici stiind ca mai sunt o gramada de topicuri in care problema respectiva a fost discutata PS 2: aruncand un ochi prin postari, vezi ca postarea legata de casete de directie e cateva randuri mai jos, s-a discutat recent, gasesti zeci de opinii This post has been edited by z_fdd bacau: 31 May 2014, 23:30 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan1888 @ 31 May 2014, 17:50) care ma poate ajuta cu o caseta de directie pentru clio 2005 1.4 , de curand ma lasat a inceput sa mearga greu , scartaie si bocane ! am tot cautat pe la dezmembrari dar slabe sperante nu am gasit cv bun ! orice idee e bine venita , multumesc Nu e obligatoriu sa iti iei alta caseta, fie ca e noua sau di dezmembrari. E posibil ca si caseta ta sa fie foarte ok dupa o reconditionare. Poti cauta si firme care sa reconditioneze casete. Si daca defectul nu e prea mare se poate sa nici nu te coste mult. Eu de aici as incepe daca as fi in locul tau. In primul rand as incerca sa vad ce se poate face cu caseta mea, de abia dupa aia as incerca cu alta daca ar mai fi cazul. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am observat si la caseta nr 2 ce am schimbat-o pe garantie, caci pe planetara dreapta se vad "urme de ulei" adica praful acela este imbibat putin cu ulei... lichidul la servo este putin peste minim. Daca se umezeste caseta ar trebui sa scada si din borcan. nu ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
da, daca iti pierde lichid iti scade din borcan... urmareste-l in mod curent... cati km ai cu noua caseta?
nu stiu exact care e faza cu planetarele si ce ''unsoare'' au ele, dar nu cumva buba sa fie la planetara... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
cu asta am 30.000
![]() ![]() Cand se termina ploile ma voi baga sub ea sa vad mai exact ce se intampla, din nou ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
ce dracu, 30000 cu o caseta noua??? pfff, sa-mi aduci aminte treaba asta daca o sa vreau vreodata sa-mi cumpar alta...
serios, e nasoala treaba. baga-te sub masina si trage bine o ocheala, sa nu fie ceva pe la planetara.... si stai sa ghicesc, nu mai ai garantie la caseta asta, nu? This post has been edited by z_fdd bacau: 2 Jun 2014, 22:28 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:36 |