Caraie motorasul de la usita rezervorului
![]() ![]() ![]() |
Caraie motorasul de la usita rezervorului
jon2008 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic
2001 1.6 16v
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La mine, la Scenic1, a crapat la vreo luna, l-au schimbat pe garantie, a mai crapat o data, nu mi-am mai batut capul
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tatar 69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 3 September 08 From: Caransebes ![]() |
Eu am renuntat de mult la motorasul de la usa de la rezervor si n-am nici cea mai mica problema cu asta. Nu vad ce rost ar avea sa bag o gramada de bani pentru acesta.
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
2001 / 1,9 DCI
|
|
jon2008 |
![]()
|
Nici eu nu ma grabesc cu banii. Sa vad daca pot rezolva ceva ...daca nu, voi sta cu el asa...dar cam face zgomot...
This post has been edited by jon2008: 1 Apr 2009, 21:40 |
--------------------
renault
megane scenic
2001 1.6 16v
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
se poate sa ramana blocat si atunci trebuie sparta usita
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Not true
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
adevarat ce graiesti matale, se scoate capacu de la stop si ajungi
are un inel de care tragi dar nu face nimic pt ca daca face zgomot inseamna ca acel tamburus e rupt in 2 si tragi degeaba de capatu asta plus ca motorasu e prins cu piulita pe interior adica langa buson |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
jon2008 |
![]()
|
am dat cu spray pe unde iese zavorul si acum este semnificativ mai bine, nu mai e asa strident...din interior se aude mai clar decat daca esti afara...daca inainte se auzea in toata parcarea acum daca te indepartezi cativa metri de masina nu mai auzi...
|
--------------------
renault
megane scenic
2001 1.6 16v
|
|
tuner |
![]()
|
a inceput si la mine
![]() a cumparat cineva motoras nou ? cat costa ? This post has been edited by tuner: 8 Apr 2009, 11:46 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
R19/16v |
![]()
|
7700420164 SERVO PT INCUIETOR ~400ron
|
--------------------
DS
5H
|
tuner |
![]()
|
cred ca ii tai firu si gata
![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
R19/16v |
![]()
|
Sau scoti mufa
![]() |
--------------------
DS
5H
|
tuner |
![]()
|
L-am scos cu totu m-am dus la reno si cica e 200 ron cred ca o sa il comand
![]() o sa fac poze cu ce e defect in el sa stie si lumea, defectu e aceelasi ca si la altele This post has been edited by tuner: 9 Apr 2009, 08:39 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
R19/16v |
![]()
|
Defectul e ca motorul e prea violent pentru zavorasul ala de plastic.
Ciudat pretul... |
--------------------
DS
5H
|
tuner |
![]()
|
sau ca defect poate sa fie modulu de inchidere care tine 3 secunde desi motorului ii trebuie 2 sa incuie sau sa descuie
This post has been edited by tuner: 9 Apr 2009, 09:40 Attached thumbnail(s) 20090409_886.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 765 20090409_885.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 866 20090409_884.jpg ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 793 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
DIDE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 2 May 08 ![]() |
Tuner la al meu s-a rupt pur si simplu carcasa de linga surubul de prindere. As avea nevoie de carcasa goala fara motor sau tija de inchidere . Ce spui ?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC 1/2
- HD-01-RXE
2001/RXE
|
|
tuner |
![]()
|
ce sa spun...
eu vreau sa pun un motoras de inchidere centralizata in carcasa lui |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
DIDE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 2 May 08 ![]() |
OK ! No problem .
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC 1/2
- HD-01-RXE
2001/RXE
|
|
tuner |
![]()
|
un motoras universal de inchidere centralizata de 20 ron si vreo 4-5 ore pierdute am reusit sa fac usita de la rezervor sa se incuie
![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
dar pentru cine doreste sa il faca singurel recomand:se scoate motorasul(cu mare atentie la piulita de plastic atit la desfacere cit si la remontare...daca o stringeti prea tare se rupe gitul filetat de la carcasa...asa ca mai bine o stringeti la mina)
se deface ,se scot cele 2 parti ale sistemului de zavorire ce s-au rupt si se lipesc la cald cu un letcon ascutit.La fel se procedeaza si in cazul gitului filetat de la carcasa. La mine a functionat. |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
tuner |
![]()
|
da asteptam sa vedem cat tine
![]() io am rupt si filetu acela de plastic ca na badea strange tare ![]() surub metric 10 gaurit pe interior si rezolvat problema bine pt asta trebuie si experienta in domeniu |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
la mine la megane s-a ars motorasul la portbagaj..am luat altu dar la acelasi impuls de curent se invarte mai mult, iar acum cand inchid sau deschid portbagajul se invarte in gol si se aude urat de tot...nu stiu ce sa ii fac...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
tuner |
![]()
|
nu e rupt cumva ?ceva acolo ?alfel nu trebuia sa se invarta
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
oricind
pe demonstrate dar cu berea alaturi(acum 2 saptamini am topit cu un letcon finut plasticul cremalierei rupt cit si gitul de prindere strins de mine prea tare cu cheia ,refacind defectele) raspunsul era doar pt a ajuta pe cineva sa se mai cirpeasca pt o perioada de vreme pentru ca nimeni nu poate garanta cit va mai functiona |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
este aproape acelsai mecanism ca la clapeta de la rezervor, doar ca la mine s-au tocit acei dinti de la rotita din plastic in zona de inchidere/deschidere din cauza ca motorasul vroia sa invarta mai mutl...momentan vad ca nu imi face figuri, doar ca se aude acel zgomot....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
tuner |
![]()
|
sa vedem care tine mai mult metoda mea cu alt motor sau a ta cu lipitu
![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
catnico |
![]()
|
crezi ca mai e nevoie? dar cind vad ce preturi are Ren la mici chestii de plastic....dar asta e industria auto..nici ceilalti nu sint mai breji.
|
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
Waves |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 February 09 ![]() |
Intreaba de un amarat suport de plastic pt oglinda stanga retrovizoare stanga ( ce nu vine cu sticla).. S-ar putea sa ti se faca rau cand auzi pretul....750 ron...
|
--------------------
Renault
Scenic RX4
2003
|
|
softus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 17 September 08 From: braila ![]() |
ptr cei care au problema cu motorasul de la usita rezervor solutia ca sa nu se mai rupa sau sa '' caraie '' in gol:
-scoateti motorasul din locasul lui -taiati firul de + -inserati pe aceste un intrerupator ,microswitch si montati acesta undeva unde puteti avea acces -montati totul la loc motorasul va functiona numai in momentul in care se tine apasat acel intrerupator+inchiderea centralizata ca doar nu alimentati din ora in ora. Eu asa i-am facut ca m-am saturat de lipit tija sau filetul |
--------------------
RENAULT
SCENIC 1.6 16v
- BR-03-UAZ
2002
|
|
catnico |
![]()
|
da sefu!ideile simple sint cele mai bune!10!
|
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:19 |