acceleratie cu probleme
![]() ![]() ![]() |
acceleratie cu probleme
florinsmith |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
megane1
megane 1
2003/turcia
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Singura problema este a mecanicului.Din pacate a transmis-o mai departe...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
nyckbiz24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 November 13 ![]() |
salut...am si eu o problema cu cablul de acceleratie care s-a rupt de 2 zile si vreau sa-l schimb doar ca nu ma pricep si nu vreau sa ma bag sa stric altele...intrebarea mea e daca cineva de pe forum care a patit aceiasi problema si a rezolvat-o singur si ma poate ajuta sa-l schimbe si la mine sau cu o persoana care se pricepe? Masina e Megane Classic din 2002 motor 1.6 16 valve benzina si asteapta cuminte in parcare inlocuirea cablului rupt
![]() This post has been edited by nyckbiz24: 31 Jan 2014, 14:13 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 Expression
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.383 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mergi si tu la un service sa te rezolve ... cel mai simplu ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
nyckbiz24 |
![]()
|
problema e ca nu merge decat impinsa sau tractata si cum nu cunosc pe nimeni care sa m-ajute cu asta m-am gandit ca poate am sanse sa cunosc pe forum pe cineva din Bucuresti care mi-ar putea da o mana de ajutor la inlocuirea acelui cablu care m-a lasat fix pe temperaturile astea scazute
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 Expression
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Demontarea cablului rupt/uzat rezolva mai mult de juma de treaba....incearca si o sa intelegi!
Nu este chiar asa complicata operatia de montaj...singura problema este pasajul cablului din habitaclul in compartiment motor+prinderea in pedala. Cumpara unul original/bun si poti sa o faci si singur. @+ This post has been edited by espacern: 31 Jan 2014, 15:01 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
nyckbiz24 |
![]()
|
@espacern " singura problema este pasajul cablului din habitaclul in compartiment motor+prinderea in pedala." exact de asta ma tem si eu
![]() ![]() This post has been edited by nyckbiz24: 31 Jan 2014, 15:15 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 Expression
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Prinerea in pedala a cablului se face cu "click" in gaura e simplu....desprinderea este un pic mai dificila dar se poate rupe clema respectiva.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
nyckbiz24 |
![]()
|
multzumesc pt sfaturi baieti!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:59 |