5 Volti habitaclu, alimentare dashcam
![]() ![]() ![]() |
5 Volti habitaclu, alimentare dashcam
mitzone |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
- -- -- --
2009
|
|||
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
daca adaptorul arata cam asa : http://electrob.ro/alimentatoare-auto-12v/...x-jack-cc-.html
in interior este de regula un convertor dc-dc, se poate scoate montajul din cutiuta, se pun doua fire pentru 12 volti, cele legate la stecherul de bricheta si iesirea, cea de 5 V o legi direct la camera. Nu cred ca e foarte greu. Undeva prin cutiuta compului de bord sau poate in cutia radioului, poti gasii o stabilizare de 5 V pentru vreun procesor, dar sigur e calculata pentru consumul acelui circuit si nu pentru alimentari externe. Nu as face improvizatii pe acolo, macar si pentru "sanatatea" masinutei. Intuiesc ca vrei sa scapi de "matul" atarnat pe bord pana la bricheta, dar nu as desface borbul pentru asta. |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, vreau sa las permanent camera in masina si sa scap de firele inestetice.
Asa m-am gandit si eu sa fac pana la urma. Desfac adaptorul camerei si folosesc montajul de acolo pe care o sa-l leg la 12V direct. Credeam ca exista vreo sursa de 5V prin habitaclu dar se pare ca nu exista. Mersi. |
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
- -- -- --
2009
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista o sursa de 5 volti in habitaclu!
![]() Este legata la USB-ul din cotiera. USB-ului ii trebuie 5V. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Razvand |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 11 August 07 ![]() |
Pe USB-ul ala ai maxim 500 mA! Camera respectiva sigur are nevoie de mai mult de 2,5 Watti! Singura solutie viabila, fara a afecta functionarea normala a electronicii, este sa te legi de la firele brichetei, unde montezi un convertor 12-5 V!
|
--------------------
Renault
Talisman/ Clio 4
2017 1.6 dci/1.5 dci
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dap. Maxim 500mA. Nu m-am gandit cat consuma camera.
Cat curent se poate trage de la bricheta fara a afecta circuitele? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Razvand |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 11 August 07 ![]() |
Cred ca maxim 8 Amperi! Folosesc un invertor de 100 W (cu consumator de 78 W) si nu am avut probleme, dar nici nu am verificat cablajele daca sunt incalzite!
|
--------------------
Renault
Talisman/ Clio 4
2017 1.6 dci/1.5 dci
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
http://www.ebay.com/itm/V1NF-23mm-Car-Char...=item3389ad41b5
Foloseste l cu incredere. Eu am alimentat un router 3G cu el. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
florinoana |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 February 12 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3
- MAI 345 234
Initiale Paris Facebook Group Renault Laguna
www.facebook.com/groups/1065724683444028/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:25 |