Incuietoare usa portbagaj, Scenic 1
![]() ![]() ![]() |
Incuietoare usa portbagaj, Scenic 1
Petrica Iftimie |
![]()
|
||
Petrica Group: Members Posts: 45 Joined: 13 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
1998, 1.6e
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Ma incearca un sentiment de vinovatie vazand ca de atata timp nimeni nu te-a ajutat...
Si sunt destui care puteau sa faca asta... Eu am scormonit si in laptop si cu browsere dar nimic...Sorry |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
am si eu o problema cu incuietoarea de la portbagaj de la un scenic rx4...in sensul ca masina nu are baterie (si nici nu pot monta baterie pe ea) si astfel nu pot deschide portbagajul.
deci stie cineva cum se poate deschide portbagajul fara sa am curent? sau unde pot alimenta un 12V ca sa deschid portbagajul? Repet: baterie nu pot monta ptr. ca nu mai exista cablul de + si cred ca lipsesc si relee sau sigurante. This post has been edited by "BandiT": 1 Feb 2013, 15:43 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Poti sa intri in portbagaj dupa rabatarea scunelor si cu o surubelnita apesi pe mica trapa de sub clema care inchide zavorul.
Sau te legi la demaror cu un fir cu + si la masa masinii cu un fir - si ai alimentare. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
mersi espcern!
ma intereseaza prima varianta.... adica pe ce clema sa apas cu surubelnita? se va deschide si partea cu geam si cea cu roata de rezerva? PS: nu exista electromotor, nu exista cablurile de care se lega bateria. This post has been edited by "BandiT": 2 Feb 2013, 10:17 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
niksor71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 March 13 ![]() |
salutari,pt bandit,sunt nou pe forum,ca sa deschizi portbagajul fara cheie trebuie sa intri lasand jos scaunele spate,scoti fata usii portbagaj (plasticul ce imbraca usa),in stanga sus sub geam,cu o lanterna se vede mecanismul de inchidere,in plasticul negru se vede un patratel alb cu o gaura,cu o surubelnita il ridici si usa se deschide,dar inainte trebuie sa deschizi geamul care e mai complicat,are acelasi tip de mecanism dar nu se vede acel plastic alb,e inspre spatele masinii,dupa ce scoti plasticul ce il acopera,poti sa il deschizi bagand degetul si impingand acel patratel ca si la usa,succes.
1 Apr 2013, 00:10: sal,sper sa ajute la ceva primul post,am si eu o problema:la portbagaj la prima apasare se deschide geamul si la a 2 a ar trebui sa se deschida usa dar nu se deschide,poate cineva sa ma ajute? la a 2 a apasare se aude ca deschide tot geamul,si atat. This post has been edited by niksor71: 31 Mar 2013, 23:10 |
--------------------
renault
scenic 4x4
2004
|
|
sorin_m1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 23 September 10 From: bucuresti ![]() |
Acum revenind la intrebarea initiala (veche dealtfel), are cineva o schema?
Am patit si eu ceva identic si de doua zile caut si nu gasesc nimic.... Multumesc anticipat! |
--------------------
renault
megane 2 facelift
2007
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cam ata am gasit eu intr-un manual...Se vede ca dracu,dar e tot ce am...
This post has been edited by jas2: 21 Jan 2014, 13:31 Attached thumbnail(s) Scenic_incuietoare_haion.JPG ( Size: 121.46k ) Number of downloads: 223 Senic_Haion.JPG ( Size: 184.03k ) Number of downloads: 263 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
sorin_m1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 23 September 10 From: bucuresti ![]() |
Suficient, multam!
![]() |
--------------------
renault
megane 2 facelift
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:05 |