MERGE VOLANUL MAI GREU CA LA DACIE !, volanul merge greu de tot
![]() ![]() ![]() |
MERGE VOLANUL MAI GREU CA LA DACIE !, volanul merge greu de tot
dd0dd0 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2004
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' tu macar ai deschis capota?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
daca deschizi capota se vede cureaua (daca mai e intreaga si la locul ei pe fulie ) vezi daca iti pica pe jos lichid sau uita-te in recipient.. vorba colegului
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
dd0dd0 |
![]()
|
de curs nu a curs nimic dupa mine dar m`am uitat si pe acolo sub capacu de la motor dar nu s`a vazut prea bine:)
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Pai daca nu stii nici macar unde e cureaua de transmisie (accesorii) , eu zic sa nu te bagi , ca oricum nu ai sti cum sa o schimbi.... Lasa pe cineva care se pricepe !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
dd0dd0 |
![]()
|
am masina la mecanic si astept sa ma duc la el ...ce credeti baieti ca mi`a zis mecanicul?? Pur si simplu fulia nu a fost stransa bine si mi`a picat din senin...surubul l`am gasit impecabil nu are treaba,doar ca mi`a zis cine mi`a schimbat distributia nu mi`a strans surubul de la fulie si s`a desfacut...am cumparat o fulie de la slot si sper sa fie doar atat si nimic mai mult,va multumesc !
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Nu te speria ca am mai auzit si eu cazuri de genu... nu esti primul la care ii cade/pierde fulia din cauza ca mecanicul nu a stranso cat trebuie.
Cureaua era ok? |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
dd0dd0 |
![]()
|
Daaaa,nu e rupta e ok
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2004
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
atunci nu te stresa... cel mai probabil asta e singura cheltuiala... vezi sa o stranga bine... parca la 21NM... cu cheie dinamomentrica...
Nu mai stiu exact |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Salut,
Eu am patit o chestie d'asta in service autorizat Renault, numai ca la mine a fost surubul de la intinzatorul de curea de distributie! Nu s-a indoit nicio supapa, am avut noroc, dar cata carne le-am dat, Doamne .... Deci ai scapat ieftin ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Te duci la ei sa-ti schimbe o curea , apoi te trezesti ca-ti ramane motorul in urma la 120 km>h
![]() ![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 00:28 |