Curatare jante Alu, Produse, metode ..
![]() ![]() ![]() |
Curatare jante Alu, Produse, metode ..
VerSo930 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 15 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
Dynamic, 12.2002 Laguna II 2002, 1.8 16V, 86 KW Dynamic
|
|||
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
salut,eu am luat o solutie de la AUTOBACS (Franta) e vre o 3.50 euro parca si sunt multumit de ea.incearc o si tu si fa diferenta.
|
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
VerSo930 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Ce concentratie de acid si in ce solutie? Nu sunt expert in chimie dar stiu ca H Cl este gaz in concentratie de 100%, deci tu ai folosit ceva solutie diluata. De unde ai luat-o si cat ai dat pe ea? Imi place rezultatul si m-as baga si eu, vreau sa clarific cu un chimist care sunt riscurile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Eu stiam (sper sa nu ma insel) ca detinerea acidului clorhidric in concentratie >35% (adica ceea ce gasesti pe piata) este ILEGALA fara autorizatie specifica privind regimul precursorilor.
Legea 300/2002. Stiu ca m-am lovit de ea cand faceam cablaje electronice. Cu toate ca spune ca " Persoanele fizice și juridice pot deține și folosi, fără a fi obligate să obțină aviz, numai precursorii din categoria a III-a, autorizați să fie desfăcuți prin rețeaua comercială către populație, în limitele și în cantitățile stabilite prin regulamentul pentru aplicarea dispozițiilor prezentei legi, la propunerea Ministerului Industriei și Resurselor. " Dar care-s limitele si cantitatile ? Intr-un timp se vindea pe Okazii in cantitati mari (2L, 5L, 10L) si concentratie 50% |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
AgathaRo |
![]()
|
Scârtzar Group: Members Posts: 76 Joined: 1 February 13 ![]() |
Pulverizati niste cola lasat 2-3 ore apoi clatiti curata negreala de pe jante.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BV 11 JAN
2003 Laguna II , 1.9dCi , 107cp 2003.
|
|
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
|
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
VerSo930 |
![]()
|
QUOTE(todhiere @ 7 Jan 2014, 09:46) Ce concentratie de acid si in ce solutie? Nu sunt expert in chimie dar stiu ca H Cl este gaz in concentratie de 100%, deci tu ai folosit ceva solutie diluata. De unde ai luat-o si cat ai dat pe ea? Imi place rezultatul si m-as baga si eu, vreau sa clarific cu un chimist care sunt riscurile. E de concentratie 23 %. L-am dat direct din bidon fara sa il mai diluez cu apa. E luat din FR..aici sunt momentan. Noi il folosim pe santier la curatat diverse..scule etc.. Iti spun sigur ca nu e nici un risc. Nici pt cauciuc nici pentru janta. De duminica pana acum nu s-au topit ![]() In schimb nu trebuie sa il lasi foarte mult pe janta... O jumate de ora sau ceva de genu, in timp ataca si metalul. Clatesti bine de tot si e ok ![]() GRIJA SA NU SARA IN OCHI SAU SA INHALEZI VAPORII ![]() Pur si simplu ARDE in spatele ochiului ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai repede merge cu detartrant, se gaseste prin magazine, il puteti dilua cu apa sau daca e murdara, nediluat pulverizat pe janta , curge jegul efectiv,ideea e sa nu-l lasati prea mult pe janta, pulverizati, frecati cu o perie daca-i necesar si spalati cu jet de apa. Ar mai merge solutie de spalat ecologic, amestecat cu detartrant.
|
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
expression2003 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 21:43 |