Megane Estate ZEN, 1.5 dci
![]() ![]() |
Megane Estate ZEN, 1.5 dci
chris_t |
![]()
|
||
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20170510_183420.jpg ( Size: 2mb ) Number of downloads: 692 IMG_20170510_184819.jpg ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 705 IMG_20170510_185037.jpg ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 650 IMG_20170510_185211.jpg ( Size: 2.31mb ) Number of downloads: 654 IMG_20170510_182921.jpg ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 640 |
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Să-l stăpânești sănătos!
Și eu eram surprins când ai mai scris de "doar senzor de ploaie" pentru că nu am auzit vreodată la Renault să vină separate. Ți-au schimbat uleiul înainte să îți dea mașina? Dpmdv e mai ok rlink-ul mic și cu clima cu butoane că le intuiești mai ușor. Eu am fost obligat să iau rlink-ul mare pentru sistemul Bose că nu aveam altfel cum sa le combin. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 14 May 2017, 07:00 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Merci.
Nu stiu de ulei, spre rusinea mea am uitat sa iau in calcul chestia asta. O sa o intreb pe d-soara de la dealer saptamana viitoare. Si pe M3 am avut si ploaie si lumini, dar, ala fiind Dynamique avea si oglinda heliomata. M-am gandit ca e ceva legatura oglinda heliomata - senzor lumina; in plus, niciunde in fisa produsului nu scrie de senzori de lumina la ZEN; daca d-soara de la dealer sau oricine altcineva se ia doar dupa fisa, acolo e specificat doar senzorul de ploaie. Sunt curios daca e posibil retrofit oficial la R-Link2 7 sau 8.7". Teoretic ar trebui sa se poata, locul in bord e acelasi, iar mufele cred ca sunt tot un drac la toate. Deocamdata sunt multumit cu sist standard, dar daca se poate pune direct la ei si e pana in 4-500E, n-as zice nu la un moment dat. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
![]() ![]() Jantele astea lăsate pentru iarna, iar de vară unele mai mari, arată perfect ![]() Una din puținele mașini europene cu design „dramatic”, cu fler americănesc, teatral. Când o vezi mai ales din față, arată într-un mare fel ![]() Mulți kmp fără incidente ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
chris_t |
![]()
|
Merci.
Recunosc ca intoarce capete pe strada la greu; arata mult mai scump / bine decat cei 14.800 cat a costat. E funny sa vezi lumea cum se intoarce dupa ea. Combinatia de alb + ditamai lumini de zi fata arata foarte elegant ![]() Jante mai mari nu cred ca o sa-i pun; atelajul o sa fie destul de mult folosit pentru munca, asta insemnand ture prin Baia Mare plus plimbare de 2-3 ori pe saptamana Baia Mare - Satu Mare - Carei. Daca extern drumurile sunt ok si n-ar fi o problema, orasul primarului puscarias arata groaznic, iar jantele pe 17 sau 18 ar fi o adevarata "desfatare" pentru rinichii mei. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Zen nu are lumini interioare, nu? Nici ca opțional?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Luminile si stergatoarele automate folosesc acelasi senzor. Automatizarea se face din blocul de lumini, respectiv maneta de stergator. Bine, e nevoie si de cablajul respectiv.
Tatal meu a avut o combinatie si mai dubioasa pe un mondeo, avea senzorul (probabil precablaj pe linia de productie), dar nu avea nici faruri, nici stergatoare automate si nici oglinda electroheliomata (la ford si aia foloseste senzorul ala de ploaie). A fost nevoie doar de montarea unui bloc de lumini cu functie auto, maneta stergator a ramas aceeasi, auto s-a activat din soft si oglinda schimbata. S-o porti sanatos, arata foarte bine si pretul nu e deloc rau. Cand am auzit de lichidare de stoc m-am gandit ca poate e m3, dar de ce ar avea campanii pentru m4? Statea de prea mult timp sau scot facelift? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Sunt și din ianuarie 2016 pe stoc.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai sa-l anunte si pe afofis cineva, ca el parea sa creada ca numerele alea raportate de reno se refera la vanzari catre clienti finali, nu catre dealeri.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu am in cochilia oglinzii, cea de pe parbriz, senzorii cu pricina cu „sigiliul” lipit, si de ploaie si de lumina, dar nu am parbrizul cu hudele pentru ei si nu sunt activati din soft
![]() Parbrizul costa 28 mil, plus maneta, asa ca am renuntat. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
frumoasa! sa o folosesti cu placere!
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
chris_t |
![]()
|
Cred că oferta de destocare vine de la combinatia alb + Zen stock + 90CP.
Mai aveau pe destocare vreo 3 sau 4 Estate Life si vreo 2 Talisman Life 1.5 110. Prețul foarte bun și la Talisman, cam 15k + TVA, din păcate nu mă ajută portbagajul de sedan. Lumini interioare nu am văzut, imi place însă că, spre deosebire de hatch-ul sor'mii, luat anul trecut in vară, ăsta are plafonierele cu lumină albă tip LED, iar luminile de la controalele plafonierelor sunt la fel de albe, arată f bine noaptea. 15 May 2017, 09:41: Rezolvat și cu agenda. Pe lângă că nu afișa numele contactelor, nici nu le importate pe toate. Soluția a fost ștergere dispozitiv, mutat numerele din contul Google in telefon, reasociere, acum e ok. This post has been edited by chris_t: 15 May 2017, 08:41 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
MuciX |
![]()
|
Eu nu as face asta, in locul tau. E bine sa ai contactele sincronizate cu google, ca nu te doare capul daca trebuie un hard reset la telefon cum a trebuit sa dau eu de 2 ori in ultimale 3 saptamani...
|
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Io am experiente proaste cu cloud-ul. Solutia de tip old school este contacte pe SIM + Simcard manager si backup local pe SD card. Poate sa pice orice, cloud, telefon, etc, mut cardul pe alt terminal si am acolo tot ce trebuie.
Dar sa revenim la masina omului ![]() Mie imi place, singurul impediment ar fi ca pare oleaca submotorizata dar in rest, mi se pare destula masina pt banii aia. This post has been edited by AmunDei: 15 May 2017, 10:30 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
chris_t |
![]()
|
Am contactele in telefon, fișierul vcf cu toate salvat in Drive, plus contacte salvate in contul Google si in cel de Microsoft.
Singurul impediment ar fi că trebuie să mă obisnuiesc sa fac salvare regulată la agendă, ma bazam pe Google pentru asta. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cum e cu uleiul? Ti-a fost schimbat inainte de livrare?
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
chris_t |
![]()
|
Nu știu. Mâine dau o fugă până la ei că mai am de luat ceva acte, văd atunci.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Adevaru e ca arata intr-un anume fel. Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi kmp.
Totusi 90 cp nu e cam putin ptr. masinuta aia? |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
chris_t |
![]()
|
Merci.
Depinde de ce vrei de la ea. Pentru nevoile mele, e satisfăcător. Dacă mi-ar fi placut un 110CP? Da, clar. Dacă se justifica diferența de 1500-2000€? Nu, niciodată! Mașina e folosită în primul rând în interesul firmei, deci trebuie să fie fiabilă, decență și să consume puțin. Și, peste 2000rpm, se descurcă onorabil. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:19 |