Montare faruri xenon
![]() ![]() ![]() |
Montare faruri xenon
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Buna seara, am o intrebare : am dat bara fata jos si am observat ca la rezervorul de apa pt spalat parbrizul am senzorul de nivel dar nu imi indica in bord ,am urmarit firele si vin pana la mufa mare de langa baterie , mai departe nu sunt fire,la fel am observat ca am si un senzor la capota dar nu imi indica la bord daca o las deschisa.
Ma puteti ajuta cu o schema?precizez ca nu am avut xenon din fabrica iar instalatia electrica am luat-o de pe alta masina ca nu se potriveau mufele la motorase.Multumesc |
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Nimic?
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
Lampard |
![]()
|
salut,se poate explica un pic mai detaliat ca nu prea le am cu schemele multumesc
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
atunci nu te baga ,
247 este ceasul de bord , in mufa gri ai 2 mufe subtiri , alba si neagra , in cea neagra in pinul 13 trebuie sa bagi un papuc care va ajunge in A la senzorul de la vas . |
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
Lampard |
![]()
|
Multumesc,intrebarea este pe unde sa duc firul pana la senzor?
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
kaferfan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 16 January 08 ![]() |
Eu mi-am montat faruri xenon originale, cu balasturi si becuri aftermarket insa am pastrat butonul de reglaj inaltime de la farurile anterioare. Zilele astea am achizitionat si o instalatie de spalat faruri si urmeaza montajul.
Problema xenonului aftermarket, din punctul meu de vedere, este montarea pe faruri concepute pt becuri halogen. Nicidecum ca nu au spalator si autoleveling. Aici este problema, deoarece oglinda farului de halogen este diferita de oglinda farului de xenon. Aceeasi situatie si in cazul farurilor cu lupa. NU TOATE farurile cu lupa sunt fabricate ptr xenon, din contra, pe multe dintre ele este specificat ca se vor folosi becuri halogen si nu xenon. Deci, daca ai lupa, nu inseamna ca poti pune xenon, uneori nu este ok si lumina se va difuza gresit. Incercati sa vedeti ca un far normal de Laguna in care se monteaza xenon va lumina f. prost comparativ cu un far xenon original de Laguna. Si cei care pot spune cel mai bine acest lucru sunt cei care vin din fata. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Corect, nu toate masinile care au faruri cu lupa au si xenon dupa cum si viceversa e valabila.
Importante sunt sistemul de autoleveling si de spalare (desi sincer sa fiu nu prea face mare branza). |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
kaferfan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 16 January 08 ![]() |
Mda....si eu m-am intrebat adesea de ce sunt atat de importante cele doua componente, teoretic vorbind. Ptr ca, in practica, aportul lor este aproape nul sau poate fi suplinit cu succes de alte solutii.
This post has been edited by kaferfan: 19 Oct 2014, 11:57 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:38 |