Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme Renault twingo 99, probleme twingo..

cristy_roibu
post 29 Nov 2013, 00:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut cu respect si va multumesc pentru ca m-ati primit printre voi! Sunt incepator, am permisul cam din iunie si conduc un twingo din 99 al tatalui meu. Cam de o saptamana masinica ,,ma cam supara" cu o problema..cand am nevoie de putere si o accelerez da niste suturi..parca nu as fi bagat viteza corespunzatoare. am facut plinul de la mol..jumatate de rezervor a mers ok masina apoi a inceput sa faca asa. am curatat pompa de benzina, nu am gasit mare lucru in ea..singurul lucru care deranjeaza la pompa este zgomotul atunci cand pun contactul..inainte sa o curat se auzea subtire..acum se aude ,,mai ragusit" sa zic asa..am schimbat filtru de benzina..tot la fel face. cateodata cand o accelerez si face asa mi se pare ca merge in 3 pistoane...am incercat si bujiile la relanti scotand cate o fisa...merge ok..nu stiu ce sa mai fac nu ma pricep foarte bine la mecanica de aceea va cer sfatul voua..sper ca am postat unde trebuie! sunt nou pe forum asa ca fiti blanzi:)

--------------------
Renault Twingo - B-68-CAJ 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
twinbubu
post 29 Nov 2013, 11:31
Post #2

Membru

Din ce descrii eu cred ca ar fi bobina de inductie,daca ai posibilitatea un tester ar fi concludent.Daca se dovedeste ca e bobina sa nu mai iei modelul cu prindere directa pe motor,vezi ca la Bosh sunt niste bobine cu prindere metalica.

--------------------
Renaut twingo - IS 06 TIK 2001
+
cristy_roibu
post 29 Nov 2013, 14:06
Post #3

Membru incepator

Multumesc de raspuns..cam cat ar costa una noua?smile.gif...dar treaba e ca dupa ce isi ia viteza masina merge normal..adica daca ar fi fost bobina ar intrerupe nu?

This post has been edited by cristy_roibu: 29 Nov 2013, 14:57

--------------------
+
cristy_roibu
post 1 Dec 2013, 18:23
Post #4

Membru incepator

s-a rezolvat! am schimbat bujiile! multumesc reno.ro!!! se poate inchide..

--------------------
+
cristy_roibu
post 9 Jan 2014, 15:20
Post #5

Membru incepator

problema a revenit practic dupa cateva zile...dar nu am avut eu pc...deci...acum emrge mai bine doar ca...cand bag piciorul in ea da in nas....nu are putere da niste suturi...are perioade foarte rare de 1 min 2 in care merge normal si are putere...am schimbat bujii filtru aer benzina...ce poate sa mai fie?

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 06:07
Dacia