semnalizare radar in trafic, pe cine ajuta de fapt
![]() ![]() ![]() |
semnalizare radar in trafic, pe cine ajuta de fapt
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Ieri 06.01.2014 era un mcv cu radar pe strada Fabrica de Glucoza (din Bucuresti) pitit printre masinile parcate. Chiar alt loc de panda nu au gasit?!?
Da, dau flash-uri ori de cate ori vad o masina cu radar. Cat despre viteza legala mai sunt unii care se deplaseaza in interes de serviciu si mai au si monitorizare pe masina. Adica nu ai voie sa circuli in afara orelor de program. Sa-l vad eu cum ajunde de la Bucuresti la Suceava, Satu Mare, Oradea etc sa mai faca si treaba ca doar nu a plecat la plimbare. Ungurii, nu ca-i laud, daca te prind in localitate in zona de 50 cu 51 te ard, DAR au autostrazi in toata tara asa da! |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
aici ramane strict la flerul rutierului, si la starea lui de spirit, ca daca e suparat iti da cea mai mare amenda pt cea mai mica abatere, fara sa iasa din litera legii
asa si eu sunt de acord, si eu ii reperez imediat pe unii care nu au nicio treaba cu regulile darmite unul care sta in intersectii si asta vede toata ziua, arde-l cel mai tare pe nesimtit, pe celalalt care mai are circumstante fii mai indulgent |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Linie continua aiurea pusă nu am vazut, in schimb am văzut locuri in care se cerea linie si nu era, gen curbe periculoase, lipsa vizibilitatii din varii motive, etc.
Io mai dau flashuri si fără sa fie radar, mea culpa. Soferii care merg la limita legii sau depasesc constant aberatiile ei se disting oarecum in trafic. In general merg la distanță mică fata de cel din fata, cu mașina jumate pe contrasens si mai nou au antene tip CB pe acoperisul toroapei. Btw, nu e la fel de periculos sa vb la telefon mobil ca si vb la statie? |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 7 Jan 2014, 12:52) Ba e la fel de periculos. Eu am asa ceva: http://www.emag.ro/casca-midland-ma31-l-cu...3/pd/EQCNTBBBM/ Casca are si vox dar nu stie statia mea, ma gandesc deja la un upgrade |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 7 Jan 2014, 12:52) Du-te pe Valea Oltului ca gasesti. Intre Pitesti si Rm. Valcea, intre Valcea si Sibiu.....sunt. Si asta din ce imi amintesc asa la prima mana. QUOTE(PhilipMorris @ 7 Jan 2014, 12:52) Ba da. Mai mult decat atat, mi se pare aberanta faza cu "daca vorbesti la telefon cu handsfree esti ok", pentru ca personal consider ca vorbitul in sine iti distrage atentia, nu faptul ca stai cu o mana pe telefon in loc sa o tii pe volan. In oras de exemplu eu uzual conduc cu o mana pe volan si una pe schimbator. Ar trebui sa fi amendat? ![]() This post has been edited by vallixx: 7 Jan 2014, 13:01 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Vali, pai si daca ai pasager in masina si vorbesti cu el ? Nu e acelasi lucru daca vorbesti la tel cu handsfree ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vallixx |
![]()
|
Ba sigur ca da.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(vallixx @ 7 Jan 2014, 12:25) In conditiile astea, orice politist cu ceva in cap si fara norma de amenzi ar fi dat un avertisment. Pentru ca abaterea nu era atat de mare, in conditiile in care in alte zone in Bucuresti, la 11 juma noaptea, se alearga la greu. Polițistul cu ceva în cap are niște șefi. Care șefi au mai mult de-a face cu hîrțogăria decît cu munca de poliție. Și care șefi, dacă te întorci la secție cu un PV cu avertisment, îți dau cu el în cap și te fac cu ou și cu oțet în ședințe. La fel și dacă te întorci fără prea multe PV-uri. ![]() QUOTE(PhilipMorris @ 7 Jan 2014, 12:52) Pe bune? Dar pe unde conduci tu? ![]() Aveam impresia că mergi prin România, și nu pe autostrăzi, că nu-ți plac. Cum naiba de nu le-ai văzut? Uite una pe care am observat-o de curînd, una dintre sutele existente. Vii din Brașov pe DN1, la ieșirea din sud, spre Predeal. Chiar la ieșirea din Brașov e un pod peste calea ferată. Puțin înainte de pod începe o linie continuă între cele două benzi, care țiiiiine... mult și bine, pînă hăt departe. După ce a început linia continuă, pe pod, e un indicator care-ți arată că spre Săcele și DN1A trebuie s-o iei pe breteaua din dreapta. Dacă nu știai deja asta, dacă nu erai deja pregătit, și te-a prins momentul pe banda a doua, atunci ciu-ciu Săcele, că ești obligat să rămîi ca prostul pe banda a doua și să te tot duci, urmînd să întorci pe urmă cînd oi avea ocazia. De ce p**a calului e linie continuă între benzi, dracu' știe. Pentru că-i pod, probabil. Dar de ce schimbarea de bandă pe pod ar trebui să fie așa un mare pericol public încît s-o interzică cu desăvîrșire, eu nu înțeleg. E pusă acolo de-a-mboulea, fără nici o noimă. Alt exemplu: în Bușteni e linie continuă de la un capăt la altul (cu excepția cîtorva intersecții). Orice fel de depășire legală este imposibilă pe toată lungimea Buștenilor, deși e linie dreaptă cît vezi cu ochii. Am prins la intrarea în Bușteni un prahovean cu o dacie de pe vremea lui Pazvante, care se tîra cu 25 km/h. Deși aș fi putut să-l depășesc în condiții de siguranță de vreo douăzeci de ori, că era noapte și orașul era pustiu, o minte creață a decis să nu-mi dea voie s-o fac. A trebuit să stau în spatele lui pînă la ieșirea din Bușteni. De ce? De-aia. C-așa a hotărît un tîmpit din primărie. Aș putea continua la nesfîrșit. E plină țara de linii continue puse la mișto. This post has been edited by VladSoare: 7 Jan 2014, 13:28 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 7 Jan 2014, 13:52) Linie continua aiurea pusă nu am vazut, in schimb am văzut locuri in care se cerea linie si nu era, gen curbe periculoase, lipsa vizibilitatii din varii motive, etc. E plina tara de situatii de ambele feluri: linie continua unde mergea intrerupta si invers. Ma intreb mereu cand vad faze d'astea cine decide ce linie sa se puna si mi-l imaginez pe Dorel cu sticla in buzunar. Cred ca imaginatia mea nu e departe de adevar... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 7 Jan 2014, 13:01) Vali, pai si daca ai pasager in masina si vorbesti cu el ? Nu e acelasi lucru daca vorbesti la tel cu handsfree ? Eu cu asta nu sunt de acord. Daca ai pasager in masina si vorbesti cu el, ma refer la conversatie normala si nu cearta sau scandal...nu vad cum ai putea sa conduci mai prost. Aceeasi poveste si pentru vorbitul cu handsfree/bluetooth la sistemul masinii. Cand tii in mana telefonul e altceva, nu poti face manevre corect, te concentrezi pe butonat...dar nu conversatia in sine e problema. Sau ma rog, daca faptul ca porti o discutie te face sa nu mai fii atent la drum...probabil ca nu ar trebui sa conduci deloc. Sa nu imi spuneti ca voi cand conduceti va concentrati 100% din timp strict pe actul in sine, ca nu va cred. Sigur va mai zboara mintea la una-alta, va mai amintiti de cine stie ce...teoretic si asta ar insemna ca in momentul ala conduceti mai prost, e acelasi lucru precum purtatul unei conversatii, ti-ai concentrat atentia pe altceva. Condusul normal, nu in regim de curse, si atentia la drum nu sunt chiar atat de solicitante incat sa nu iti permita o conversatie |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(Synyster @ 7 Jan 2014, 20:08) Condusul normal, nu in regim de curse, si atentia la drum nu sunt chiar atat de solicitante incat sa nu iti permita o conversatie Poate pntru tine, pentru mine si pentru alti cativa. Insa stiu oameni care sunt super stresati si concentrati la volan, dar care conduc bine si in siguranta. Doar ca consusul nu le este atat de lejer. Si cum legea nu o poti da personalizat, o dai sa fie cat mai safe, astfel sa acoperi cazurile cele mai rele. Idem poate si pt viteza. Tu poate nu ai greturi in a merge cu 70 in oras. Poate stapanesti bine masina, stai bine cu relfexele, cu atentia distributiva, cu vederea periferica....poate prevezi situatiile din timp ...etc. Dar poate nu toti sunt la fel. Pentru bunica-miu de exemplu, 60km/h in oras e mult. Si nu numai acum la batranete ci e asa de cand il stiu. Asa ca legea nu o dai pt aia priceputi. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Mie, cu tot respectul, vorbitu' la statie nu mi se pare periculos. Ce-i asa periculos sa duci un microfon cat un maus la gura, sa apesi singurul buton si sa bla bla bla?
![]() Pe acelasi principiu, e infinit mai periculos sa fumezi la volan. Tre sa cauti pachetu, sa-l desfaci, sa scoti tigara, s-o bagi in gura, sa inchizi pachetul, sa-l pui la loc, sa cauti bricheta, s-o centrezi pe tigara, sa incerci o data sau de doua ori s-o aprinzi, sa cauti un loc "la indemana" unde sa pui bricheta, ca sa nu mai trebuiasca s-o cauti data viitoare (desi oricum o s-o faci), sa tragi primul fum, sa deschizi geamul "suficient" incat sa nu fie prea mult dar nici prea putin (asta inseamna sa te joci unpic cu butonul pana gasesti distanta care tie ti se pare optima), sa scrumezi prima data din reflex, ca sa verifici daca e OK (desi, practic nu trebuie, fiindca de-abia ai aprins-o) si in sfarsit, poti sa te relaxezi ![]() Na, cat timp, sau mai bine zis, CATI METRI nu te-ai uitat la sosea, doar ca sa-ti aprinzi o amarata de tigara? Ia, aia care fumati la volan, mana sus. Am sau nu dreptate? ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pai si astia care nu fumam ce facem?
bomboane / guma se pune? dar cand "trebuie" sa mai tragi cate un sfant in trafic? |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Asa e. Mie aprinsul si stinsul tigarii, cu toti pasii aia mi se par mai periculoase decat vorbitul la telefon fara handsfree. Dar asta doar pentru ca iti iei mult timp ochii de la drum si pentru ca ai o mana pe care nu te poti baza la o manevra de urgenta. De aia imi aprind tigara la semafor, iar la drum lung fumez doar cand opresc
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io la volan nici nu fumez si nici nu gavaresc la telefon.De raspuns doar daca sunt la semafor.Pot astepta si tutunu' si apelantii.Scrumez pe geam,ma pomenesc cu jaru-n poala si fac draq o tampenie..La fel cu telefonu' te uiti in el sa vezi cine suna da' p-ala de-a franat brusc,in fata ta,nu l-ai vazut..
Conversatiile nu ma disturba.. Cu instructorii nu vorbeati cand faceati scoala? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Între vorbitul la telefon (cu sau fără mîini libere) și vorbitul cu un pasager e o mare diferență. De fapt, mie chiar și vorbitul la telefon cu mîinile libere mi se pare periculos, pentru că nu mîinile sînt problema principală. Vorbitul la telefon nu este periculos din cauza lipsei unei mîini, ci din cauza lipsei de atenție.
Cînd vorbești la telefon, indiferent dacă ai sau nu mîinile libere, tinzi să te concentrezi mai mult asupra conversației decît asupra drumului. E ca atunci cînd ai încerca să vorbești la telefon în timp ce citești ziarul. În general nu poți să faci asta. Atenția ta se duce fie asupra convorbirii (și deci din ziar citești o laie), fie asupra ziarului (și atunci te trezești brusc că n-ai auzit ce spunea interlocutorul, și cînd îți vine rîndul să răspunzi îl pui să repete). Cînd vorbești cu un pasager nu se întîmplă asta. Pasagerul este conștient de împrejurările în care se află, este și el atent la drum, și în mod involuntar își reglează conversația cu tine în funcție de trafic. Pasagerul nu-ți pune o întrebare în timp ce tu faci o manevră cu potențial de risc, sau chiar dacă ți-o pune, nu se supără dacă-i dai răspunsul după terminarea manevrei. Cumva, cu pasagerul de lîngă tine nu simți nevoia să porți o conversație continuă, fluentă. Nu simți nevoia să-i acorzi lui mai multă atenție decît condusului. Pe cînd la telefon exact asta faci: te concentrezi asupra conversației. Tot din acest motiv, stațiile de emisie-recepție nu mi se par periculoase. Cînd vrei să pui o întrebare prin stație, alegi un moment potrivit și o faci. Primești răspunsul, și gata. Prin stație nu porți conversații lungi și fluente, care să-ți capteze atenția. Faptul că ai o mînă ocupată cu microfonul, într-un moment ales de tine, nu mi se pare un pericol. Pericolul este lipsa atenției. Care lipsă nu intervine atît de puternic în cazul stației ca în cazul telefonului. Feceți un experiment: încercați să citiți ziarul în timp ce vorbiți cu cineva aflat alături. O să vedeți că merge. Se poate face. Eu o fac adesea, citesc seara ziarul în timp ce discut cu soția despre ce-a mai făcut în timpul zilei sau ce-au făcut fetele la școală. Apoi încercați să citiți ziarul vorbind în același timp la telefon. O să vedeți că nu mai e atît de simplu. Cînd interlocutorul nu se află lîngă tine, conversația cu el îți captează toată atenția. This post has been edited by VladSoare: 8 Jan 2014, 10:41 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Synyster @ 7 Jan 2014, 21:08) Eu cu asta nu sunt de acord. Daca ai pasager in masina si vorbesti cu el, ma refer la conversatie normala si nu cearta sau scandal...nu vad cum ai putea sa conduci mai prost. Creierul uman nu functioneaza pe "multitasking". E chestie dovedita stiintific...daca faci doua lucruri in acelasi timp, atunci pe cel putin unul din ele nu il faci cum l-ai face cand te-ai concentra doar pe el. Exista procese semi-automate precum mersul pe jos pe care il faci din instinct si te poti concentra 100% pe altceva...sa zicem o convorbire telefonica. Daca insa apare un rahat pe jos esti pasibil sa calci in el pentru ca atentia ta nu e directionata catre mers. La fel si cu sofatul, cand vorbesti cu cineva(indiferent cum: direct, telefon, statie) treci cu condusul masinii pe semi-automat. Eu in ultimii 2-3 ani am luat doua amenzi pe DN1 de la radarele fixe pe care si noaptea trezit din somn ti le enumar unde sunt...doar ca stateam de vorba cu cineva in masina, uitam de ele si fara sa-mi dau seama cresteam viteza cu 10-15km/h. Am vazut si un film documentar pe la tv cu oameni care sustineau sus si tare ca ei sunt "multitask" si pot vorbi la tel in masina fara sa le fie afectata performanta la volan...si li s-a demonstrat contrariul. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
ieri m-a semnalizat unu in loloiasca, adevaru e ca mergeam cam tare pe ceata aia. altii mergeau cu 100 fratica, si mie imi ieseau ochii din cap la 50.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Neatentia e neatentie. Ca e cauzata de telefon, statie, fumat, vorbit cu cei din masina sau umblat pe la butoane, pericolul e (aproape) acelasi. Poti sa nu faci nimic, doar sa te gandesti in alta parte... Tot periculos e. Nu vad de ce incercati sa le comparati, nu tine de activitate in primul rand ci de sofer.
Un sofer cu experienta care isi desface pachetul de tigari si trebuie sa reactioneze, probabil reactioneaza mai bine decat un incepator cu ambele maini pe volan. Eu sincer cele mai mari probleme le-am avut cand imi era gandul in alta parte. As putea spune chiar ca in momentul in care, sa zicem, umblu la statie, parca sunt mai atent la drum tocmai pentru a compensa. In schimb cand conduc mult si ascult muzica si imi fuge mintea catre altele, cred ca atunci pot avea cele mai multe probleme. Mai ales daca am viteza mare. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
absolut, mi s- a intamplat sa vb la tel cateva minute, si daca ma intrebai ce s-a intamplat intre timp dpdv al sofatului, nu mai stiam mare lucru, probabil singurele chestii ce le observi e un rosu mare sau vreun politist in fata, la astea poate mai reactionezi, in rest mergi din instinct
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Mai vezi o gagica pe marginea drumului....
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
- so sylk
2011 Plecat in depresie......
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diac @ 9 Jan 2014, 13:04) Mai vezi o gagica pe marginea drumului.... ![]() Asta-i ce mai mare distragere pentru mine in trafic: mai intai o vezi direct, apoi incerci sa o privesti prin retrovizoare ... mi se pare stresant condusul. ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 9 Jan 2014, 13:26 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
...mai ales cand esti si cu nevasta in masina si gagica in cauza arata bine...mai rar, dar se intampla...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
groul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 24 November 13 ![]() |
Imi place ca unii zic parerea sincer ca nu atentioneaza alti participanti la trafic ca sunt radare in zona , dar sa se gandeasca si ei ca cel putin o data au fost salvati (chiar si la mustata) de "colegii de breasla". Sunt contra vitezei si "incerc" sa stau in limite dar trebuie sa recunosc ca uneori ne mai si grabim. Eu o sa atentionez cand pot si sper sa fiu atentionat mereu
|
--------------------
renault
megane
1999 1.4 16v Renault Megane hatchback 1.4 16v ,motor ba0w 1999, 140k km
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Si eu antentionez pe toata lumea si le multumesc tuturor care ma atentioneaza, chiar daca am statie. Chiar azi era la prima ora sa iau un radar pe Mihai Bravu, daca nu ma atentiona cineva. Cand te grabesti si cineva te atentioneaza de radar e bine? Te deplasezi si intr-un timp decent si ramai si cu banii in buzunar. Nu sunt de acord cu cei care merg cu viteze excesive in localitati. Toti astia care va bateti cu pumnii in piept ca mergeti regulamentar, sa va dea Domnul un drum Constanta-Timisoara dus-intors si va doresc sa mergeti cu 50 in localitate si va vad in cate zile parcurgeti traseul.
This post has been edited by Vallybz: 19 Jan 2014, 01:11 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:39 |