Noua Honda Civic, - din 2006
![]() ![]() ![]() |
Noua Honda Civic, - din 2006
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Accoldul e ptr. baieti mai mari
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu motorul de 1.8 e 18.100E CIP;
Masinile de drive-test vor veni prin aprilie iar primele pentru vanzare prin mai. La versiunea cu jante pe 17, daca mai pun 500E iau un GolfV GTI sau Octavia2 RS, desi e atragator noul Civic. civic29xc.th.jpg civic17jf.th.jpg |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eahhh...nu va mai ganditi atat la renume...chiar daca scrie pe el Golf5...tot 4 ani are garantie, sau 5...iar daca o iei de noua...sigur dupa 4 ani te plictisesti de ea si iei alta...asa ca n-are timp sa se strice...sau mai bine zis...nu apuci sa bagi bani in ea...
Daca e masina noua...sa fie cat mai frumoasa, cat mai echipata si cat mai performanta...marca nu mai conteaza asa mult... Plus ca n-are toata lumea...iti iei ceva ce nu vezi asa des pe strada. Nu trebuie neaparat sa fie o masina scumpa ca sa atraga priviri... |
--------------------
-
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Io-s curios:
- a mai vazut-o cineva in realitate? - s-a mai urcat cineva in ea? - a mai pipait-o cineva? Sint curios sa citesc cum vad si altii masina, dupa o "intilnire" cu ea. Ca tot imi amintii acum si nu am scris data trecuta, mi s-au parut aiureaaaaaa, dar aiurea rau de tot oglinzile de pe usi, cind le vezi din masina. E geamul ala aproape rotund, iti lasa impresia ca te uiti intr-o pilnie mai mare... Si inca ceva: din cauza ca am uitat atunci pe moment ca pot sa ma programez pentru un drive-test cu Civic, si mi-am amintit abia cind am ajuns la locul unde imi parcasem masina... din cauza ca mi-a fost extrem de lene sa ma mai intorc, nu ma duc s-o incerc. ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Pentru cine vrea un pic mai mult decat o masina care sa te duca din A in B (cum e Logan de exemplu) si vrea sa se simta mai special... sa adopte un fel de filosofie odata cu masina cumparata... lucrurile precum reclama, imaginea, marca, etc... conteaza la fel de mult, poate daca nu cumva mai mult decat masina in sine.
Unii au bani suficienti cat sa aiba o gama mai larga de optiuni si atunci cand nu ai idee ce sa cumperi pentru ca oricum tehnologia din ziua de azi le-a cam rezolvat pe toate deja dupa ce te orientezi daca nu dupa o imagine, dupa o idee ? Eu chiar inteleg ideea din spatele stilului asta de a vinde si problema mea nu e ca nu-mi place masina ci ca n-am rabdare suficienta sa strang bani, sau altfel spus n-am bani, ca sa o cumpar. Sunt nenumarat de multe alte tentatii mai accesibile care-mi fac cu ochiul in cazul meu. Daca vrei sa te simti bine ca ai cumparat o masina indiferent care e ea trebuie sa adopti odata cu acea masina si filosofia necesara pentru a putea sa te simti bine pentru ca altfel n-are sens o masina. Sa fim seriosi ! O masina nu-i absolut necesara in viata unui om decat daca nu exista alta solutie. De cele mai multe ori nu acceptam alta solutie pentru ca ne-am obisnuit cu ideea de masina si cu stilul de viata din spatele volanului. Daca tot e sa stai in spatele unui volan o poti face insa si cu stil... si asta nu vine neaparat din masina cat din atitudinea pe care o adopti fata de conditia ta de sofer. Despre asta e vorba in reclama masinii si e valabila pentru orice masina nu doar Civic. Nu e vorba despre cum bazaie o masina ci despre cum tu ca om o percepi si chestia asta e accentuata de faptul ca s-au folosit oameni pentru a reproduce sunetele produse de masina. Sunetul produs de oameni e de fapt sunetul pe care-l percepem noi ca oameni... imperfect dar totusi fidel realitatii si in acelasi timp asociat cu o traire. Masina prinde viata in perceptia noastra umana. P.S.: Acum ca am scris toate astea... sa nu credeti ca sunt cine stie ce monstru cu 4 ochi si 2 inimi. E doar logic tot ce am zis eu... cred... ![]() This post has been edited by DigitalScribe: 21 Jan 2006, 00:26 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
Smudo |
![]()
|
Deja am vazut vreo 5 bucati inmatriculate... e ciudat rau de tot sa le vezi pe strada. Adica fata de tot ce e pe strazi acum arata inca a concept car. Sint curios sa vad raspunsurile altor firme la Civic. Continui sa cred in continuare ca au adus-o prea devreme pe piata si la un pret totusi mic daca e sa compari cu preturile din aceeasi clasa, design, dotari, finisari, cam tot de fapt, de la alte firme.
EDIT: si cu toate astea inca nici un ZKR, chiar daca e masina ieftina si lumea e zgircita aici. Strange, isn't it? This post has been edited by Smudo: 5 Feb 2006, 19:15 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Care pret mic? Aici e mai scumpa decat un Seria 1 sau A3.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Smudo |
![]()
|
Hmmm, ciudat.
Audi A3 (3 usi) - (Attraction, cel mai ieftin) - 19.000 € Audi A3 Sportback (la fel Attraction) - 20.000 € amindoua au motor de 1.6 si 102 CP Bmw 116 - 20.200 € Honda Civic (1,4 - 83 CP, cutie in 6 trepte) - 15.950 € pentru varianta de baza. Honda Civic (1,8 - 140 CP, 16v, cutie in 6 trepte, varianta Comfort) - 19.300 € Pentru verificare, incercati www.audi.de, www.bmw.de, www.honda.de. Aaaaa, stai putin. Probabil preturile pe Romania sint mai mari decit cele de aici pentru ca sint nu stiu ce taxe incluse pentru masinile asiatice, sau cam asa ceva. Atunci se explica. Oricum e super-interesanta masina. Repet, chiar daca nu e neaparat genul de masina pe care sa mi-o cumpar, se merita vazuta si incercata. O sa ma interesez aici sa vad daca se gaseste de inchiriat, as vrea s-o iau pentru un week-end in probe la care sa nu am limita la km parcursi ![]() This post has been edited by Smudo: 5 Feb 2006, 20:37 |
--------------------
x
x
|
|
Codrin |
![]()
|
Pe aici e cam asa:
Audi A3 (3 usi) - 16.112 E Audi A3 Sportback - 16.710 E Bmw 116 - 16.900 E Honda Civic 1.8 - 18.100 E Honda Civic 1.4 - ~17.600 E parca Toate preturi CIP. Deci? |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Smudo |
![]()
|
Ciudate preturi, sincer sa fiu. Oricum, cred ca masina o sa aiba clienti chiar si la preturile alea. Cred ca in Germania ar fi putut sa o aduca incepind de la 17.000 €, altfel bate la ochi ca e masina ieftina.
In schimb uitasem de Astra H la clasa asta, care incepe de la 15.700 varianta de baza pe 5 usi, motor 1,4 twinport. Au innebunit astia de la Opel, vazui acuma Astra TwinTop... ![]() |
--------------------
x
x
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
honda civic costa mult in romania din cauza importatorului carpati motors. Preturile date sunt alea cip din cate stiu eu. Si in romania cred ca se va vinde mai prost ca vechea generatie, din cauza ca se apropie ca pret de accord. Si e gresit sa il compari cu un audi a3, masina inca nu are alura si nici pretentii de masina premium.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 5 Feb 2006, 21:15) Si e gresit sa il compari cu un audi a3, masina inca nu are alura si nici pretentii de masina premium. Vorbeam de masini din aceeasi clasa, la motorizari, dimensiuni si preturi asemanatoare. Ar fi fost poate gresit daca as fi pus linga masinile alea un Kia Rio sau Cerato. Atunci zi tu cum nu ar fi fost gresit, ce masini cu ce masini sa comparam? |
--------------------
x
x
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
vw golf, opel astra, toyota corrola masinile propuse la preturi medii in clasa compacta. Si cu calitati asemanatoare cu cele ale civic-ului.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Codrin |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E mai putin ca au reducere 1000e pt benzinare si 1500pt diesel-uri. PARCA ..too lasy to look it up.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 5 Feb 2006, 21:33) vw golf, opel astra, toyota corrola masinile propuse la preturi medii in clasa compacta. Si cu calitati asemanatoare cu cele ale civic-ului. Aha, buna ideea. Pai si atunci Audi si cu BMW-ul nu suporta comparatie cu alte masini? Mergi sa vezi Civicul live si imi spui pe urma la ce capitol sint A3-ul sau Serie 1 peste el. Daca imi spui "pretul", atunci iti spun ca aici e mai ieftin un Civic decit alea 2. (separat, nu la un loc... logic). Am zis ca nu mi-as lua Civic si ca m-as opri la A3 Sportback sau Serie 1 (chestie de gust), dar munca depusa in Civic merita tot respectul. In schimb oricare din masinile astea e atragatoare, dupa cum am zis, nu vorbesc de Kia. Codrin, pai si atunci gindeste-te cum s-ar vinde in Romania Civicul daca s-ar pastra proportiile preturilor de aici, deci sa fie la un pret apropiat de Astra H, si nu mai scump decit A3 sau Serie 1. Probabil or sa se schimbe preturile alea dupa 2007... |
--------------------
x
x
|
|
Codrin |
![]()
|
Dar nu toata lumea va astepta pana dupa 2007
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
www.honda.com.ro, showroomuri: pe Magheru, Pe Calea Mosilor si pe 13 Septembrie.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Tocmai am vazut Civic-ul in show-room la Iasi. Frumoasa, parca nu chiar asa SF precum ma asteptam sau spusesera altii, pretul Mare (18000 si ceva E CIP varianta de 1,4 l....)....imi place masina, dar parca la banii astia imi iau Avensis sau Mazda 6 diesel !
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Poze cu CIVIC SEDAN pe
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...0entry1245857 This post has been edited by novio: 11 Feb 2006, 17:29 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- TL-25-***
Black Edition/2022
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(laur @ 6 Feb 2006, 18:22) Tocmai am vazut Civic-ul in show-room la Iasi. Frumoasa, parca nu chiar asa SF precum ma asteptam sau spusesera altii, pretul Mare (18000 si ceva E CIP varianta de 1,4 l....)....imi place masina, dar parca la banii astia imi iau Avensis sau Mazda 6 diesel ! Mai laur, io recunosc ca habar n-am ce masini sint pe la tine prin oras, sau pe unde mergi tu. Dar din ce spui, ajung sa cred ca vezi pe-acolo mergind doar masini de la Masseratti in sus, daca Civic-ul nu ti se pare nimic deosebit. Dar daca peste 50% din masinile care sint pe-acolo sint Dacii, atunci Civicul asta chiar e SF pe linga ele. Mie mi s-a parut aici ceva deosebit masina asta, unde nu vezi capac de Dacie. Ca-i urita sau frumoasa, asta-i chestie de gust; ca-i scumpa sau ieftina, alea-s preturile pentru Romania, am spus care sint cele pe Germania si se pot verifica. Dar sa spui ca nu-i ceva deosebit... nu stiu, mie imi e ciudat sa citesc asa ceva. Arata interesant si sedanul, dar ma abtin de la a spune mai multe pina nu il vad, pipai, si sa ma urc in el. La prima vedere nu-mi place o chestie, si anume faptul ca triplele seamana cu cele de la Audi, au ales o solutie cam nefericita pentru ele. Nu-mi place sa vad firme care copiaza unele de la altele, chiar daca sint chestii bune. |
--------------------
x
x
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Codrin |
![]()
|
Vezi ca ala e Astra H motor 1.4 benzina cu taxele incluse.
opelgtt.ro search it |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Corect, m-am uitat.
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
M-am uitat la interiorul Civic-ului, si constat ca e SF.
Mult prea SF pentru mine. Parerea mea ca este destul de riscanta o asemenea configuratie, nu doar ca 'poate unora le place, altora nu', ci mai degraba pentru ca exista un mare risc de uzura morala prematura a designului. Vitezometrul acela digital nu cred ca le va placea multora. Mie imi aminteste de Citroen. ![]() Aaa. Si fata imi aminteste de Renaul Laguna, si usa spate de Alfa 147. This post has been edited by anamana: 11 Feb 2006, 21:19 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Smudo @ 11 Feb 2006, 17:39) Mai laur, io recunosc ca habar n-am ce masini sint pe la tine prin oras, sau pe unde mergi tu. Dar din ce spui, ajung sa cred ca vezi pe-acolo mergind doar masini de la Masseratti in sus, daca Civic-ul nu ti se pare nimic deosebit. Dar daca peste 50% din masinile care sint pe-acolo sint Dacii, atunci Civicul asta chiar e SF pe linga ele. Mie mi s-a parut aici ceva deosebit masina asta, unde nu vezi capac de Dacie. Ca-i urita sau frumoasa, asta-i chestie de gust; ca-i scumpa sau ieftina, alea-s preturile pentru Romania, am spus care sint cele pe Germania si se pot verifica. Dar sa spui ca nu-i ceva deosebit... nu stiu, mie imi e ciudat sa citesc asa ceva. Arata interesant si sedanul, dar ma abtin de la a spune mai multe pina nu il vad, pipai, si sa ma urc in el. La prima vedere nu-mi place o chestie, si anume faptul ca triplele seamana cu cele de la Audi, au ales o solutie cam nefericita pentru ele. Nu-mi place sa vad firme care copiaza unele de la altele, chiar daca sint chestii bune. Mai omule, nu am zis ca nu mi se pare nimic deosebit ! Reciteste ! E deosebita, e frumoasa, dar din ce spusesei tu mai demult, eu ma asteptam sa fie mai SF. Atit. Iar la ce masini circula.....pai scuze, in Romania, mai ales in Bucuresti, dar si in Iasi si chiar Botosani, circula multe masini misto tare. In bucuresti am vazut in jumatate de zi masini mult mai tari si mai multe cit in 3 zile in Viena. Si nu mai sint nici la noi 50 % Dacii....cu Logane cu tot si nu sint 50 % This post has been edited by laur: 11 Feb 2006, 21:41 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(anamana @ 11 Feb 2006, 21:17) Parerea mea ca este destul de riscanta o asemenea configuratie, nu doar ca 'poate unora le place, altora nu', ci mai degraba pentru ca exista un mare risc de uzura morala prematura a designului. Aaa. Si fata imi aminteste de Renaul Laguna, si usa spate de Alfa 147. Da, exact asa ceva am vrut sa spun si eu. Cred ca e un design adus prea devreme pe piata. A mai facut o firma chestia asta cu o masina sport, care efectiv a fost adusa prea devreme pe piata, era la standardele care au aparut abia peste vreo 15 ani. O sa-mi storc creierii mai bine sa-mi amintesc numele. Stiu ca am vazut documentarul pe discovery, acum vreo 8 ani poate. Fata de Renault Laguna? Nu imi dau seama, dar poate e din cauza ca nu ma uit la reno-uri. Da, la usa din spate au ales varianta adusa de Alfa pe piata, dar poate au vrut cu chestia asta sa aduca un aer de sportivitate masinii, ceva care sa o para sa arate a masina pe 2 usi. Plus ca usa din spate e destul de mica, si un miner pe ea ar fi stricat poate aspectul. La faza asta e meritul Alfei, care a adus un element nou pe piata, si care uneori se dovedeste a fi indispensabil. Nu-s fan Honda, (doar Prelude-ul pot spune ca imi place), si nici nu am condus masina. Am gasit totul ok la ea, doar pozitia de la volan nu mi-a placut, asta facindu-ma sa nu ma inscriu pentru un probefahrt cu ea. Dar sint cu siguranta si oameni intregi la cap si pe care pozitia de la volan nu ii face sa nu le mai placa o anumita masina, deci e discutabila si chestia asta. Hai ca-s curios ce mai spun si altii care au vazut masina, care au pipait-o si poate au si condus-o. |
--------------------
x
x
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(Smudo @ 11 Feb 2006, 21:44) A mai facut o firma chestia asta cu o masina sport, care efectiv a fost adusa prea devreme pe piata, era la standardele care au aparut abia peste vreo 15 ani. Cred ca te gandesti la DeLorean. A si fost folosita in 'Back to the future'.Acolo insa au venit baietii cu multe noutati tehnice pe langa designul turbat. Dar nu este cazul Hondei Civic. Am inteles ca pe spate n-au mai pus suspensie independenta, ceea ce inseamna ca au facut un pas inapoi. Hmm... |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:34 |