Salut,
Am citit toate topicurile pe temele ce urmeaza dar nu sunt lamurit asupra unor solutii concrete.
Anume:
1. Mi s-au cojit manerele interioare si cele exterioare cat si radio-cd-ul!
A. Manerele exterioare (cele din aliaj Megane 2.2 Privilege - prima varianta) se pot vopsi ? Am primit pareri contradictorii - ca nu ar prinde vopseaua pe ele.
Daca da, va rog recomandati-mi un service care se pricepe, eventual si un pret pentru cine a mai trecut prin etapa asta.
B. Manerele interioare inteleg ca pot fi vopsite sau imbracate in piele.
Caut un service "testat" deja unde pot face una din operatiuni (in functie de banii de care voi dispune), recomandari ? - am primit acelasi raspuns de la unele service-uri - anume ca nu ar prinde vopseaua.
C. Radio-ul a inceput sa se cojeasca. Sub vopseaua cauciucata e un negru usor lucios. Intentionez sa-l cojesc pe tot si sa-l las asa dar prin "frecare cu degetul" ar dura mult prea mult. Cu ce as putea da pe el sa imi usurez munca si fara sa-l patez / decolorez / topesc etc. ?
P.S. Aeroterma a inceput sa scartaie. Am citit un tutorial pe forum pt. curatarea/ungerea ei dar imi depaseste abilitatile "tehnice". E cineva dispus contra cost, care a mai facut asta, sa ma ajute ?
This post has been edited by MrA: 26 Nov 2014, 21:54