variatie relanti
![]() ![]() ![]() |
variatie relanti
miezu85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|||
VerSo930 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 15 December 13 ![]() |
QUOTE(miezu85 @ 29 Dec 2013, 19:58) salut am si eu o problema la o laguna 2 din 2001 motorizare 1.8 16v si anume cand stau pe loc la relanti si trag de volan stanga-dreapta scade relantiul la 600rot/min si revine iarasi la normal si cand tin pedala de frana apasata tot la fel face relantiul cred ca este ciudat ca scade relantiul cand virez pe loc astept pareri ms Salut, E normal sa faca asa pentru ca pompa de servo fiind solicitata opune putina rezistenta la invartirea accesoriilor ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
Dynamic, 12.2002 Laguna II 2002, 1.8 16V, 86 KW Dynamic
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Incearca pt inceput sa schimbi lichidul de servodirectie..spui ca si la apasarea franei ai acelasi simptom...s ar parea ca ai undeva o pierdere de curent,un scurt...verifica intensitatea luminilor la apasarea franei,poate ai la una din triple vreo mufa oxidata care nu mai face fata,si de aci o pierdere de tensiune care se simte in bobinele de aprindere de pe motor si de aci o fluctuatie a turatiei!Ar mai fi posibila si o belea la electromotor,fulia de pe el sau o uzura a grupului de diode sau a colectorului de tensiune (acolo unde se invart carbunii pe cele doua placute de cupru)...un electrician stie despre ce e vorba,masoara incarcarea si vede...ar mai fi posibila aceasta variere de turatie si din cauza garniturilor de la clapeta de acceleratie si a garniturilor de la galeria de admisie problema discutata pe aci...cu un ,,search,,gasesti aceste subiecte!!!Mie mi se pare o scadere prea mare a turatiei la 600 de ture doar din cauza pompei de servo...acest lucru se simte dar nu atat de amplu!!!Numa bine!
This post has been edited by fazer: 30 Dec 2013, 20:54 |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 22:11 |