Posesor Nou, as vrea sa stiu si eu una..alta...
![]() ![]() ![]() |
Posesor Nou, as vrea sa stiu si eu una..alta...
Ziggye |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 30 December 13 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
RX4
1.8 16i 16v
2000
- MS...
|
|||
mihay03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 November 13 ![]() |
Salut , pentru codul de la radio te pot ajuta .
Ce model de Laguna ai ? |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.8 16v
- B 95 MAR
|
|
Ziggye |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 30 December 13 From: Targu Mures ![]() |
Ms, dar s-a rezolvat. Am primit info de la reprezentana
![]() |
--------------------
RX4
1.8 16i 16v
2000
- MS...
|
|
Ziggye |
![]()
|
In primul rand seara buna. Azi m-a mancat si pe mine undeva si m-am apucat sa desfac masina, sa mai strang din greierii care umbla liberi pe sub bord si sa imi omor piticii de pe creier cu luminitele. Deci, 1 la mana, am gasit cateva mufe care habar n-am ce fac sau pt. ce sunt pe acolo, deci... ??
2 - la mana, luminile ambientale pe care vreau sa le montez in manerele de deschidere a usilor la ce cabluri se leaga ? Ca in mufa de la butonul de la geam intra vre-o 5-6 cabluri pe acolo... Asadar, j9j4.jpg ekzu.jpg Mufa asta statea libera pe sub scrumiera, Are cineva idee de la ce e ? Mai e una care sta ascunsa pe acolo... jc14.jpg De asemenea, pentru luminile pe care vreau sa le conectez, care e + si care e - ? jp3p.jpg w1vb.jpg This post has been edited by Ziggye: 24 Jan 2014, 19:55 |
--------------------
RX4
1.8 16i 16v
2000
- MS...
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
unde ai greieri in bord ca am niste cativa....?
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
Ziggye |
![]()
|
Pe la mufe pe acolo, ca d-aia m-am apucat de desfacut..
<span class='edit'>25 Jan 2014, 21:03:</span> 2uuq.jpg[/URL] In fine, am rezolvat-o singur. In caz ca mai vrea cineva sa se apuce de "iluminat"... SI cateva poze de pe parcursul lucrarilor. Era gata de montat tot azi, dar m-a luat lenea cand am vazut cum ninge...Partea dreapta e gata, mai urmeaza cele de pe stanga ![]() a0ox.jpg[/URL] do0v.jpg[/URL] j8xv.jpg[/URL] 1smh.jpg[/URL] 4pgm.jpg[/URL] hc7l.jpg[/URL] t0o9.jpg 26 Jan 2014, 15:41: Si...rezulttul final. mb01.jpg zp2y.jpg uvig.jpg sz79.jpg clm8.jpg vi5e.jpg bg8o.jpg u6tl.jpg y3ir.jpg 507x.jpg 5i76.jpg Vor urma ... Butonul pt. relgaj faruri, Lumini ambientale ( plafoniera ), Lumini "la picioare" ...si mai vedem ![]() This post has been edited by Ziggye: 26 Jan 2014, 15:41 |
--------------------
RX4
1.8 16i 16v
2000
- MS...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 22:10 |