Megan trei / unu-șase, 16 grey
![]() ![]() |
Megan trei / unu-șase, 16 grey
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(kissfm @ 3 Jan 2014, 03:00) @Iulkk "fara suparare" cum ai zis, o masina cu dotarile de mai jos este cheala? (exclude ce apare cu --- in fata) Da. Dar nu asta era discutia. Crezi ca daca atarni o lista cu chestii banale, nu o mai face cheala? Aici ma refer la: parasolar, stergatoare... in afara de ceva airbaguri in plus... nu vad nimic "notabil". Aaaa... ce ar fi... oglinzile incalzite, care cred ca sunt standard la toate Meganurile. This post has been edited by Iulikk: 3 Jan 2014, 11:47 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
Cam tot ce ai tu , inafara de ESP si inca cateva chestii minore le am pe un Megane 1 RXE din '99.
|
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca avea xenon si clima automata, tot era cheala, ca n-are navi si piele.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mașina are dotări de bun simț. Acuma, depinde si de pretențiile fiecăruia. Eu nu mai pot să îmi cumpăr o mașină care să nu aibă comenzi pe/sub volan si sistem audio cu hands-free integrat. Dotări gen direcție asistată, ABS si aer condiționat deja sunt sau ar trebui să fie standard.
@cdadan: vezi că la VW mi se pare că poți configura Trendline cu navi si piele si cred că si xenon si trapa, dar cel puțin una din opțiunile astea vine la pachet cu altele și atunci nu mai este deloc "ChelLine". @kissfm: nivelul de dotare al mașinii tale e la nivel de Trendline la Passat, dar la un preț foarte bun, pe care nu cred că l-ai putea obține decât fie la achiziție de flotă, fie la lichidare urgentă de stoc. Personal, dacă ar fi să cumpăr o mașină nouă cu dotările respective, la prețul ăla nu as mai sta pe gânduri. This post has been edited by marksman: 3 Jan 2014, 12:38 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 3 Jan 2014, 02:36) Adica... imi cumpar o masina "cheala" si dupa aia incep sa bricolez la ea. Reno ce parere are despre acest bricolaj (ma refer la garantie)? Montajul unui cruise sau DRL va determina pierderea garantiei pe instalatia electrica, daca nu se face cu adaugarea de cablaje de origine. Dar, daca nu sunt probleme, asta e. Montaj de cruise s-a mai facut cel putin pe Megane 2, nu stiu la Megane 3 cum e, eu il am deja si nu m-a interesat. Cat despre partea cu "iei o masina cheala si apoi bricolezi la ea", nu pot fi de acord, asta pentru ca, daca te joci putin prin configurator, ai sa descoperi ca, daca vrei un anumit optional, trebuie sa il iei la pachet cu alt optional, care e disponibil numai intr-o anumita varianta de echipare, ce poate fi comandata cu un anume motor. Iar pretul poate creste astfel cu cateva mii de euro. Sa-ti dau un exemplu: cand mi-am luat eu masina, sa zicem ca voiam si scaune incalzite. Pe configuratorul Renault, ca sa pot pune scaune incalzite, trebuia sa iau si tapiteria de piele. Tapiteria de piele era disponibila doar pe echiparea de varf Privilege. Ca sa iau varianta Privilege, trebuia sa optez musai pentru motorul 1.9 dci 130 CP. Asa, de la 14800 de euro, ajungeam la peste 20000 de euro, deci aproape 6000 de euro in plus doar pentru niste scaune incalzite. De banii astia ii montez Webasto si imi raman bani si de carburant ani buni de acum inainte. This post has been edited by Laurentziu83: 3 Jan 2014, 14:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
@Dan22y
Denumirea Pachet drumuri dificile este luata de pe fisa de produs de la dealer. @Iulikk Sa fim seriosi, mergi la Skoda si vezi ce "dotari" are Fabia Avantaj, la un pret similar. In niciun caz masina mea nu este "cheala", doar ca nu are o serie de dotari suplimentare care aduc mai mult sau mai putin confort la un pret mai mult sau mai putin meritat. Citeste ce a scris Laurentiu83 in postul #100 si cam asta e discutia, eu nu mai am nimic de adaugat. @AlexNIT Nu e nicio problema ca ai dotari similare pe o masina din 1999, inseamna ca Renault a facut masini bune si probabil le face in continuare, nu? @Laurentiu83 Ai dreptate cu ceea ce ai scris. Momentan nu ma grabesc cu montat cruise, mai ales ca nu fac frecvent drumuri foarte lungi. O sa incep cu modulele DRL sub faruri, macar pentru aspect, si o sa vad cum fac cu alimentarea lor, pretul de la dealer este aberant. This post has been edited by kissfm: 3 Jan 2014, 16:07 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
trebuia denumita la noi PDR - pachet drumuri romanesti
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(kissfm @ 3 Jan 2014, 14:48) @Iulikk Sa fim seriosi, mergi la Skoda si vezi ce "dotari" are Fabia Avantaj, la un pret similar. In niciun caz masina mea nu este "cheala", doar ca nu are o serie de dotari suplimentare care aduc mai mult sau mai putin confort la un pret mai mult sau mai putin meritat. Citeste ce a scris Laurentiu83 in postul #100 si cam asta e discutia, eu nu mai am nimic de adaugat. Bre, d-aia ti-am zis, "fara suparare". La cati bani ai dat pe ea, nici nu poti cere mai mult (poate doar daca esti tampit). Si eu, daca as fi avut ocazia, as fi luat acest megane ![]() Multi kmp! ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Multumesc Iulikk, la fel si tie, multi km fara probleme.
Caut jante de aliaj pentru domnisoara, prinderea e 5*114,3 insa care sunt restul detaliilor (J, ET), sa stiu sa caut. Promit sa invat ce inseamna fieacre specificatie, mai putin gaura centrala care stiu ce reprezinta ![]() Imi face cineva o recomandare de jante? Multumesc |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
OEM. SH sau noi.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Vorbeste cu colegul espacern, are topic de jante la bursa.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@MuciX=Multumesc de recomandare!
Jante pentru M3 pe 15 la pret mic nu stiu unde gasesti....in stare buna. @+ This post has been edited by espacern: 4 Jan 2014, 09:12 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
#Dino |
![]()
|
Ma poate ajuta cineva cu specificatiile jantelor pe 15, mai exact gaura centrare, J si ET ?
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Dimensiune : 6 1/2 X J 15 5 gauri diam.114.3 ET43 referinta:403000026R
J-ul este forma jantei nu dimensiune. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
#Dino |
![]()
|
4 jante de origine noi poti aduce? La ce pret?
Multumesc |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
espacern |
![]()
|
Sunt urmarit,pe forum,de o Volga neagra si de un moderator care ma acuza ca incerc sa vand in loc sa nu.....asa ca PM pentru vanzare.
Ca info...pe 15 janta aliaj Renault pentru M3 nu pot sa aduc. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
#Dino |
![]()
|
Lasa omule, ca am luat warn de la R19/16v de m-am saturat... Ultimul pe 28-29.12.2013 pentru UP in mai putin de 24 de ore... UP care nu exista!
Warned by Notes R19/16v Warned on 28 Dec 2013, 16:56 Added to warn level up sub 24h Fiecare cu grijile lui, ce sa facem ![]() |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
espacern |
![]()
|
Despre R19/16V eu nu pot sa scriu decat de bine.
![]() @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
espacern |
![]()
|
Te inseli....da e mai bine asa pentru tine!
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
#Dino |
![]()
|
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
Un guța n-ai fi pus si tu
![]() Glumesc ![]() This post has been edited by Iulikk: 10 Jan 2014, 14:55 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
#Dino |
![]()
|
5 ani garantie...
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
Stiu, asa avea si al meu... da' crezi ca am pastrat ambalaju pt un stick de 20 de lei?
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
espacern |
![]()
|
Garantia in RO nu este cea de pe ambalaj ci de pe factura/chitanta.
@+ This post has been edited by espacern: 10 Jan 2014, 15:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai atunci de ce peste tot imi zice lumea sa pastrez ambalaju' original?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
espacern |
![]()
|
Lume rea!
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:19 |