Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Inchidere centralizata cu "talente", stiu ca s-a mai discutat, insa nu-i chiar la fel

negue
post 22 Dec 2013, 23:09
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Ca sa nu ma plictisesc, de cateva zile am urmatoarea problema la rabla: nu mi se deschid/inchid usile de pe partea stanga rolleyes.gif Cine stie cate nopti o fi stat cu usile deschise pana mi-am dat seama...

Totul a inceput cu usa stanga spate care ramanea deschisa cand inchideam din card. Am inteles ca e problema cunoscuta la Laguna 2. Nu i-am dat importanta; blocam din lateralul usii si o deschideam din interior cand era nevoie. Insa acum cateva zile am apasat iar butonul de inchidere de pe card si s-a auzit diferit. Nu a mai pocnit nimic in stanga. Am incercat si usa soferului era deschisa mad.gif Nici dupa mai multe apasari de buton nu s-a rezolvat. Asa ca acum inchid din laterala si usa stanga fata, iar ca s-o deschid ma intind din partea dreapta. Operatiune care executata de unul de 105kg in viu nu e chiar gratioasa si usor de privit.
Astazi mi-a trecut prin cap ca as putea inchide mai ca oamenii, cu cheia. Insa nu-mi place ca nu functioneaza.

Asadar avem: nu se inchid, nici nu se deschid usile pe partea stanga. A! Cea stanga spate se mai inchidea din card cateodata. Nu se inchid acum nici din card, nici din butonul de inchidere centralizata din bord. Usa soferului nu mi-o arata deschisa in bord, chiar daca in realitate este.

Concluzie: o vand si-mi iau una nemteasca, tdi cu rosu, alea n-au probleme radmasa.gif

Serios acum, sa fie broasca vinovata?

--------------------
Renault Laguna 2 2001 1.6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 23 Dec 2013, 09:34
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Cauta pe forum ca este descrisa problema.
Este o piesa mica in broasca care se rupe si de acolo tot deranjul.
O gasesti de cumparat la un user "specializat" in macarale de geam.

@+

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 06:24
Dacia