Capac buson benzina
![]() ![]() ![]() |
Capac buson benzina
twinbubu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
La mine nu sa deschis niciodata acel capac in mers - este vorba de un arc la baza care daca este bine reglat si tensionat corespunzator nu ai treaba.
Iar de furat..probabilitatea ca unul cu Twingo sa ramana fara acel capac si sa vina sa il fure de la tine pt el...sa fim seriosi este destul de mica. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Pune si tu poze!
|
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
si mie mi se deschidea capacul dar am rezolvat problema prin indoirea clemei in forma de U ...care vine pe capac
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Exact acel U de otel, indoit (tensionat) corespunzator + putina vaslina pentru efectul de CLAMP! garantat!
|
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Pozeee...
|
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(bubu782001 @ 24 Jan 2012, 00:07) La mine nu sa deschis niciodata acel capac in mers - este vorba de un arc la baza care daca este bine reglat si tensionat corespunzator nu ai treaba. Iar de furat..probabilitatea ca unul cu Twingo sa ramana fara acel capac si sa vina sa il fure de la tine pt el...sa fim seriosi este destul de mica. La mine s-au intamplat ambele,adica arcul acela metalic nu mai era tensionat si la orice viraj capacul se deschidea,mi am propus sa fac ceva in sensul asta dar am tot amanat pana cand am constatat intr o zi lipsa lui si urechea balamalei in care se tine capacul era rupta semn de fortare a capacului.Imi zic asta e Romania si ma apuc de cautat capac gandindu ma deja la distractia vopsitului la noul capac,vreo doua zile am tot cautat in dezmembrari fara succes.a treia zi am gasit pe parbrizul masinii lasat capacul meu.Bineinteles ca faza cu tensionarea arcului ar fi fost inutila fiindca nu se mai tinea in balamale si am adoptat solutia asta.Am considerat utila postarea fiindca am vazut multe Twingo cu capacul ala balanganind.Poze promit sa fac si sa pun cat mai curand. |
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 24 Jan 2012, 23:44) si mie mi se deschidea capacul dar am rezolvat problema prin indoirea clemei in forma de U ...care vine pe capac salut fratilor ...mi s-a rupt clema in forma de u, aveti idee cum pot sa rezolv problema, ceva inventii...a facut cineva... multumesc mult This post has been edited by przamfiri: 15 Dec 2013, 20:30 Attached thumbnail(s) 15122013096.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 126 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:39 |