Problema symbol computer de bord
![]() ![]() ![]() |
Problema symbol computer de bord
paulbm |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
- EFL
2007
|
|||
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Calculatorul de bord nu mai indica valori in momentul in care esti pe rosu cu benzina. In schimb, poti utiliza modul de test pt a afla cati L ai in rezervor. Km totali ti-i arata indiferent de cantitatea combustibilului.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Raspuns corect, daca nu iti mai indica autonomia inseamna ca trebuie sa alimentezi, asta trebuie sa faci, mai era cel putin un topic.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=57275&hl= |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
paulbm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 December 13 ![]() |
Indiferent cata motorina am in rezervor,nu imi indica,e o problema electrica,am crezut ca ati mai avut de a face cu asa ceva
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- EFL
2007
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
salutare,
mergind spre serviciu mi s-a aprins martorul de combustibil si am intrat la petrom alimentind 5 litri.am resetat cb dar dupa 5 km nu se stinge martor combustibil si nu indica cati km mai am pina sa alimentez.deasemenea indica 7 litri in rezervor cand defapt ar trebui sa fie mai mult. sa fie sonda sau din calculator. |
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai baga 5 litrii si se va stinge ... si o sa-ti si afiseze valori ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
ok o sa incerc,nu mi sa mai intamplat pina acum.
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.020 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
numai luna asta mi-a intamplat de 2x
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
E un fenomen cunoscut...foloseai functia SEARCH "martor benzina" si...http://www.reno.ro/index.php?showtopic=210...=martor+benzina
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:30 |