Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

senzorii de ploaie, se pot regla?

AndreiMR
post 30 Nov 2013, 16:18
Post #1

Membru alfist

Group: Members
From: Pitesti

Aveti idee daca senzorii de ploaie se pot regla cumva? Ideea e ca am schimbat parbrizul, la reprezentanta Renault, unde mi-au pus parbriz de origine, compatibil cu masinile cu senzori de ploaie. Totusi, dupa schimb, senzorii nu mai functioneaza cum trebuie, au devenit foarte "lenesi". Durata intre cursele stergatoarelor pe parbriz a crescut, iar reglajul din maneta pare sa nu faca nicio diferenta. Problema e deranjanta cand e ploaie slaba sau cand merg in spatele unei masini care arunca apa, pentru ca ajung sa nu mai vad pana imi curata parbrizul. Exista vreo procedura de resetare, se regleaza din CLIP sau pur si simplu au stricat aia ceva cand au umblat pe acolo?

This post has been edited by Synyster: 30 Nov 2013, 16:33

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roland
post 2 Dec 2013, 12:33
Post #2

Membru autentic

Salut.

Aici nu trebuie sa cauti tu rezolvarea la problema.

Daca ai schimbat parbrizul la Renault, cu unul de la ei, atunci ei trebuie sa faca lucrarea cum trebuie, asta include si faptul ca senzorii trebuie sa functioneze la fel ca pe celelalte masini.

Te duci inapoi la ei si spui ca nu functioneaza ca inainte, eventual faci o comparatie cu alta masina de acelasi model. Daca e o problema cauzata de montaj, o vor remedia.

--------------------
. . .
+
AndreiMR
post 2 Dec 2013, 17:27
Post #3

Membru alfist

From: Pitesti

Asta e evident, nu ma apuc eu sa umblu. Dar ideea era daca s-a mai lovit cineva de treaba asta, ca sa stiu la ce sa ma astept, daca e o treaba simpla din soft sau daca tre sa se apuce aia sa demonteze pe acolo.

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 05:21
Dacia