Probleme Geam stanga fata, display CB, sunete averizari, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Probleme Geam stanga fata, display CB, sunete averizari, Probleme
bogdannicusor83 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 2 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Break
|
|||
nicu_45 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 5 December 12 ![]() |
am avut si eu o probl cu butonul din usa fata stinga (sofer),dar nu chiar asa....la mine nu se mai ridica geamul....si cind apasam,si cind ridicam de el geamul tot cobora..ca sa inchid geamul faceam dublu clic din cartela...era un contact inperfect la priza de la butoane...s-ar putea sa ai si tu pe traseu pe undeva un contact inperfect(in cel mai fericit caz)....bafta...stima NICU,,,
|
--------------------
Renault Megane Sedan
2.2 1.6 16v
dec 2007
|
|
bogdannicusor83 |
![]()
|
la mine nu mai misca deloc......
Nu stiu ce sa ii fac, am fost cu masina la un electrician de la renault si se uita ca musca in teava, nu stia ce sa ii faca. Unde si ce sa mai verific? |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Break
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai fost la reprezentanta si nici aia nu i-au gasit problema....e grav!
S-a facut o testare cu citirea/interpretarea erorilor? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
marius36ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 21 September 09 From: Suceava ![]() |
Salut. Faza cu cb-ul s-a intamplat vara asta cand era f cald si am lasat masina in soare.Dupa aia si-a revenit. Din cand in cand se mai intampla sa nu apara nimic pe cb cand ma urc in masina. Cu beep cand opresti motorul si deschizi usa fara sa scoti cartela, mi s-a parut o chestie normala sa te avertizeze ca ai uitat-o in cititor. La mine asa face mereu. De geam,ce sa zic, nevazand pe unde circula electronii, electricianul e cel mai in masura sa depisteze defectul.
21 Nov 2013, 09:09: @ nicu_45: Aceeasi problema am avut-o si eu pe geamul spate dreapta. Actionand butonul de la sofer, geamul doar cobora. Am gasit o lamela de cupru rupta de la butonul de la usa spate. Am pus o litza de cupru in locul ei si acum geamul coboara comandandu-l de pe butonul usa spate, dar tr sa-l ridic de la sofer. This post has been edited by marius36ro: 21 Nov 2013, 09:09 |
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dci 88 kW
2003 Grantour
|
|
bogdannicusor83 |
![]()
|
De unde iau si eu o scema electrica a masinii....
Azi am mai verificat cate ceva......butoane schimbate, motoras cu modulul de impuls schimbat, laptop pus pe masini si mi-a aparut o eroare de genu circuit deschis sau in scurt geam cu impuls....cel mai tare ma doare geamul, si ma gandesc sa nu fie cumva vreun releu, sau ceva de genu, dar pt asta as avea nevoie de o schema si nu stiu de unde sa iau. Daca aveti vreo schema help me. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Break
|
|
marius36ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 21 September 09 From: Suceava ![]() |
Da-mi o adresa de mail si o sa-ti trimit tot manualul. Nu pot mai devreme de seara asta. Si nu-l am in romana.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dci 88 kW
2003 Grantour
|
|
bogdannicusor83 |
![]()
|
Se pare ca in urma unui tester pus de un "meserias" pe masina mi-a dezactivat o gramada de functii, chiar si stergerea codurilor de injectoare.
Cine ma poate ajuta si me mine cu cateva sfaturi, indrumari cum sa le repun pe toate cum au fost. Ce am costatat ca nu mai merge: -sunet pentru cartela ramasa in locasul ei; -display CB se stinge la oprirea motorului; - AC nici nu se aprinde beculetul cand vreau sa ii dau drumu; -problema geam rezolvata cu un tester...... O sa am la dispozitie un tester si as vrea sa stiu pe unde gasesc aceste functii ca sa le activez. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Break
|
|
bogdannicusor83 |
![]()
|
Problema rezolvata cu ajutorul laptopului....merg toate pe masina cum au fost la inceput.
Se poate inchide. Va multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:28 |