Twingo 2004 zgomot, Zgomot usa, scaun...
![]() ![]() ![]() |
Twingo 2004 zgomot, Zgomot usa, scaun...
rootdexx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 November 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20131108_093227_resized.jpg ( Size: 606.59k ) Number of downloads: 227 20131108_093240_resized.jpg ( Size: 846.89k ) Number of downloads: 231 20131108_093254_resized.jpg ( Size: 702.67k ) Number of downloads: 217 |
||
--------------------
Renault
Twingo
2004
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Fetele de usa original aveau un mastic care se lipea de tabla (asta pe langa nastureii de plastic care sunt folositi la fixare). Poti pune mastic din nou (ala original este sigur plastifiat - intarit) si nastureii ii rigidizezi cu mastic pe fata de usa - ca sa nu mai zornaie. Am facut asta cu rezultate foarte bune.
Scaunul probabil nu este bine fixat in suruburi pe podea - vezi ca ai la fiecare scaun, cate 4 suruburi, 2 accesibile pe exteriorul masinii - sub masina mai precis si 2 accesibile din interiorul masinii. Elementele de plastic acoperite cu vopsea cauciucata (o mare tampenie marca Renault) poti sa le iei de la un Twingo care le are din plastic nevopsit (culoarea clasica GRI). Nu stiu daca o sa poti sa le cureti fara sa afectezi plasticul (orice diluant o sa atace plasticul, iar la o razuire o sa zgarii acele plastice). Volanul daca este sa cauti SH, sansele sa il gasesti perfect sunt aproape egale cu 0 - gandeste-te ca ultimul Twingo a iesit pe poarta fabricii in 2007, ori au trecut 5 ani de atunci. Ce Twingo crezi ca poti gasi sa nu aiba volanul uzat cand ele nu se mai fac de o gramada de vreme ? O solutie eleganta si foarte buna la volan, este sa il imbraci in piele. Sunt multi care fac asta. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(rootdexx @ 7 Nov 2013, 17:54) Salutare tuturor. Am doua probleme momentan, sper si ultimele... Am un Twingo din 2004 1.2 - 16V. 1. Fetele de usi fata (stanga/dreapta) de la vibratiile masinii + muzica, imi zornaie a dracu de enervat, daca tin de ele sau le apas, totul devine BMW ![]() 2. Scaunul din dreapta tot de la vibratii, jos, undeva sub el se aude ceva zgomot ca si cum ai bate metal pe metal, daca tin de tija care-i prinsa in podea simt cel mai tare. Sa se fi destrans ceva suruburi sau...? Am zis ca il voi da jos si repun, strans calumea si sa vedem apoi Rezolvari, idei, sfaturi? Multumesc! <span class='edit'>8 Nov 2013, 09:51:</span> Cu ce as putea curata vopseaua cauciucata de pe manere ca sa nu stric baza? Le-as lasa lucioase ca par mai ok... Volanul l-as putea reconditiona in partea de jos sau sa-mi caut altul ? Atasez aici poze sa stiti exact despre ce vobesc... Fetele de la usi se rezolva usor,le scoti,faci un chenar pe interiorul lor din chit mastic sau silicon,astepti sa se usuce putin si le remontezi,eu le aveam facute cu mastic. Scaunul se rezolva prin strangerea celor patru suruburi care prind scaunul de podea. Vopseaua de pe manere e boala veche la renault,smirghel fin,dat jos mehleamul ala,fuler pt plastic si revopsit in ce culoare vrei,gasesti fuler si vopsea la spray. |
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
rootdexx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 November 13 ![]() |
Baieti....
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna, cum dau jos geamurile laterale spate de la Twingo 1 ? |
--------------------
Renault
Twingo
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 05:56 |