Scoatere insecte dintre stop si luneta
![]() ![]() ![]() |
Scoatere insecte dintre stop si luneta
rino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|||
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
se scoate partea anterioara a stopului (prin apasarea celor 2 cleme), se scoate becul cu tot cu "fasung" (este in clema), si apoi se desurubeaza cele 2 suruburi in care este prinsa cealalta parte a stopului, se trage pur si simplu afara dupa ce au fost scoase cele 2 suruburi
|
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
rino |
![]()
|
ms. vlad.
am mai gasit in alt topic urmatorul post a lui SANDRINO (la PERDEA LUNETA) http://www.reno.ro/perdea-luneta-t81206.html# QUOTE Din pacate nu am cum sa iti atasez niste poze pentru ca nu am, dar demontarea am facut-o odata cu ocazia montarii foliei . Sper sa iti fiu de ajutor, deci: 1. rabatezi banchetele din spate 2. a treia lampa de frana are 2 "butonase" ( in laterale) pe care trebuie sa apesi si sa tragi spre interior si iese capacul acesteia. Dupa asta mai exista inca 2 suruburi care trebuiesc date jos pentru a demonta lampa de tot ( destul de incomod ; iti trbuie un bit in stea, dar nu stiu de cat). 3. in partea unde polita din spate face "contact" cu spatarele la bancheta trebuie sa tragi ( dar nu foarte puternic) pentru ca exista 4 clipsuri de plastic ( sau cum s-or numi) care tin polita prinsa de tabla. Nu cred ca se rup foarte usor , dar mare atentie. In cazul meu polita a fost putin prinsa si in masticul de la parbriz ( ca de, e facuta in turcia), dar am tras usor pentru a nu se sfasaia o pisla care se afla pe acolo. 4. Cu polita data "jos" ( partial avand in vedere ca inca mai este agata in centuri) iti faci treaba. La montaj te descurci tu !!! Bafta |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
intrucat nu am dorit sa mai deschid alt topic pe tema asta am sa imi postez si eu problema aici.
![]() Acum cateva zile am fost plecat la tara si din nefericire m-am trezit peste noapte cu cativa gandaci in stopuri. Am ramas surprins cand i-am vazut si stau si ma intreb pe unde naibii au intrat.. ![]() Rog daca ma puteti indruma cum sa ii scot de acolo ![]() 05072009194.jpg ( Size: 112.73k ) Number of downloads: 791 05072009195.jpg ( Size: 82.96k ) Number of downloads: 896 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Si eu sunt interesat.Eu am o musca in stop!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu am doua muste la al treilea stop
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
rino |
![]()
|
se scot stopurile (prin porbagaj, prin desfacerea a trei piulite (tip fluture la facelift), iar cu ajutorul unei sarme (cablu saritor - telefonic) se trage insecta "la vedere") succes
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
e o adevarata feerie pt insecte sa intre in stopurile astea
cred ca n-am vazut megane2 fara podoabele aferente in stopuri precizez ca la mine sunt prezente si in stopuri cate o musca, plus un taune imens intre luneta si stopul 3 This post has been edited by daniel4ro: 11 Jul 2009, 17:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Sper ca postez unde trebuie.
Si eu am avut insecte in lampile spate. In lampa din stanga am avut o insecta tocmai in unghiul care-l formeaza stopul pe partile laterale ale masinii. Si eu m-am intrebat cum au intrat acolo ? Pentru cei ce ati patit asa ceva si nu numai si cei care vreti sa va curatati interiorul faceti asa cum am facut eu. Desfaceti lampa in care aveti insecte (sau alte gunoaie).Eu le-am scos pe amandoua fiindca am avut in ambele stopuri. Sa stiti ca nu-i greu de scos.Doar trei piulite de desfacut si gata. Am gasit la tutorialul cu demontarea barii spate pasii. Apoi am bagat solutie de curatat geamuri amestecata cu apa calduta(mai multa) si am ,,agitat bine in interiorul lampilor lichidul. Am facut asa de mai multe ori pana au iesit insectele tocmai din colturile inaccesibile(nu incercati cu obiecte subtiri sau cu sarmulite fiindca riscati sa zgariati oglinda argintie din interior). Iar la urma am clatit bine NUMAI cu apa distilata(ca sa nu ramana stropi de clor inauntru,dupa uscare, de la duritatea apei). Apoi daca aveti timp mai mult la dispozitie, lasati-le undeva in camera la uscat. 24 Nov 2013, 18:24: Repet inca o data. 1 . Nu incercati cu sarme subtiri otelite sau alte sarme fiindca sigur veti zgaria interiorul. Este frustrant si imposibil . Eu prima oara asa am vrut sa procedez si cand am vazut ca nu am control sa pot manevra cum trebuie sarma, am renuntat. Cu aspiratorul iarasi nu am putut sa fac mare lucru, decat sa trag o insecta care era mai spre gaura unde intra unul din becuri. 2 . Cand ma refeream la timp, ziceam ca ar fi peste timpul noptii sa le tineti in camera, pentru o uscare completa. Rezultatul final va fi unul foarte bun. Eu unul sant multumit de faptul ca am scapat de toate insectele de acolo si de particulele fine de praf care sigur existau. Acum la aprinderea lampilor si lumina este mai clara iar lampile au aspectul de noi. This post has been edited by cosmin_69: 24 Nov 2013, 18:24 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sie eu am...dar cand le voi scoate ma gandesc sa lucrez mai simplu:
1) o frana puternica la mers cu spatele ca sa vina insectele mai in dreptul becurilor(acum sunt adunate toate in colturile stopurilor de pe lateralele masinii, s-au adunat acolo in timp datorita franarilor la mers cu fata) 2) un furtun de cauciuc atasat la aspirator si bagat printr-o gaura de bec (furtunul de dimensiune potrivita cat sa intre in lampa si sa si poata sa incapa prin el si insectele) This post has been edited by papa_mulo: 25 Nov 2013, 08:54 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 13:03 |