Suport portbagaj biciclete - Megane II sedan 2006, diferente intre Megane II 2006 - si Megane II 2008
![]() ![]() ![]() |
Suport portbagaj biciclete - Megane II sedan 2006, diferente intre Megane II 2006 - si Megane II 2008
-Heroes- |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
- B-54
2006 1.6l 16V benzina
|
|||
tolo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 10 May 13 ![]() |
vineri e posibil sa ne vedem acolo
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
- buc
2008 1.5
|
|
slim6630 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 28 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,eu am ceva de genul asta numai ca nu recomand, trei biciclete atarna greu si este posibil sa iti deformeze portbagajul , pentru o bicicleta este ok.
Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 1.74mb ) Number of downloads: 572 |
--------------------
Renault
Megane II
- B 24 FHM
2003/1.9 dci
|
|
alexov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 August 13 ![]() |
Nu am incercat, ddar cred ca orice suport de biciclete de acest tip iti acopera (cat de cat) stopurile. De aici pot sa apara probleme - si nu ma refer la potera, ci la siguranta TA si a bicicletelor tale. Ca daca nu te vede Dorel care e in spatele tau cu un cazan de masina ca ti s-au aprins stopurile pe frana si se opreste in tine...
Eu as merge pe bare pe acoperis si suporti de bicla pe barele transversale. Plus ca poti sa folosesti barele transversale si la alte treburi - daca ai de carat si altele, sau sa pui iarna suport de schiuri / placa, etc. ... Un alt dezavantaj la acest tip de suport cum este in poza de mai sus este ca NU sunt legate / imobilizate / securizate la partea de jos... ![]() Ceea ce inseamna ca biclele se vor lovi intre ele, se vor juli / zgaria.... etc. Not good! cel putin pentru bicla mea este un no-no! This post has been edited by alexov: 15 Aug 2013, 09:57 |
--------------------
Nissan / Peugeot
teren / hatchback
- B11XXX
2002 / 2008
|
|
constable |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 September 07 ![]() |
Nu stiu daca postez bine aici, imi poate spune cineva cum pot fi scosi suportii de pe plafon (exterior) - acele bare de otel invelite in plastic negru ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2.
2007 Manager 1.5 DCI - 85 Cp euro 4
|
|
allexey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 March 12 ![]() |
@slim6630: De unde ai cumparat suportul si cat a fost?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
am eu unul daca vrei eu acum am un M2 estate si nu mai am cum sa l montez pe masina asta dar merge la sedan sigur nu stiu la M2 taiat
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B513CMG
2004 1.6 16v combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:41 |