Pierde antigel, Numai cu motorul oprit...
![]() ![]() ![]() |
Pierde antigel, Numai cu motorul oprit...
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
ibr_suhaib |
![]()
|
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
Salutare,
Am revenit din tara,unde mi-am rezolvat si problemele cu masina... Am schimbat pana la urma distributia,pompa apa,revizia completa la masina(bujii,ulei,filtre ulei,benzina,si aer)kit alternator,plus garnitura O-ring care aveam problema cu ea... Acuma ii multumesc colegilor care m-au ajutat,mai ales lui @espacern. Ceea ce m-a mirat faptul e cat de greu s-a schimbat distributia(cca 6 ore,numai distributia),din cauza locului stramt in care e pozitionata.Am stat langa mecanic tot acest timp,sa vad cum si ce face,si daca imi zicea cineva ca dureaza asa mult nu il credeam,dar din pacate am fost acolo,si asta m-a convins. Dupa cum nu ma pricep la mecanica,si nici nu am avut net in tara,sa intru pe forum sa ma interesez,nu am mai stiut ce piese erau mai de calitate,asa ca m-am lasat dus pe mana mecanicului(2 ani garantie,sau 60000 km).Kit distributie SKF,Pompa apa Delco,curea alternator Good Year,ulei Castrol 10W40,plus bujii Bosch cu 1 electrod,filtru MAN. Apropo de aerisirea motorului dupa schimbarea pompei de apa,nu a fost necesar,mecanicul avand un contract cu o firma de taximetre ce are Meganuri(am dedus ca se si pricepe),si pana acum am parcurs aproape 2000 km cu motorul asa si nu face figuri. presupun ca pompa de apa e de aceeasi garantie?avand in vedere ca e pusa pe distributie. Multumesc |
--------------------
Renault
Scenic 1
2000 RXE 1,6 16V 107PS
- DI-SY 888 Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La garantie singura regula este ACT(factura/chitanta) scris....nu presupuneri/"mana mecanicului".
6 H este mult pentru manopera....este undeva la max.3 H efectiv nu aia de pe factura. Dar este foarte bine ca ai facut si asta.....in final! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 19:25 |