Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pierde antigel, Numai cu motorul oprit...

espacern
post 26 Nov 2013, 20:18
Post #31

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Bravo...felicitari!
Ai vazut ca daca cauti si te informezi poti sa faci si singur...diverse!
Trebuie doar sa cauti pe forum ca sunt descrise detaliat cam toate operatiunile.

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ibr_suhaib
post 15 Dec 2013, 15:06
Post #32

Terorist Scenic!

Group: Members
From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na

Salutare,
Am revenit din tara,unde mi-am rezolvat si problemele cu masina...
Am schimbat pana la urma distributia,pompa apa,revizia completa la masina(bujii,ulei,filtre ulei,benzina,si aer)kit alternator,plus garnitura O-ring care aveam problema cu ea...
Acuma ii multumesc colegilor care m-au ajutat,mai ales lui @espacern.
Ceea ce m-a mirat faptul e cat de greu s-a schimbat distributia(cca 6 ore,numai distributia),din cauza locului stramt in care e pozitionata.Am stat langa mecanic tot acest timp,sa vad cum si ce face,si daca imi zicea cineva ca dureaza asa mult nu il credeam,dar din pacate am fost acolo,si asta m-a convins.
Dupa cum nu ma pricep la mecanica,si nici nu am avut net in tara,sa intru pe forum sa ma interesez,nu am mai stiut ce piese erau mai de calitate,asa ca m-am lasat dus pe mana mecanicului(2 ani garantie,sau 60000 km).Kit distributie SKF,Pompa apa Delco,curea alternator Good Year,ulei Castrol 10W40,plus bujii Bosch cu 1 electrod,filtru MAN.
Apropo de aerisirea motorului dupa schimbarea pompei de apa,nu a fost necesar,mecanicul avand un contract cu o firma de taximetre ce are Meganuri(am dedus ca se si pricepe),si pana acum am parcurs aproape 2000 km cu motorul asa si nu face figuri.
presupun ca pompa de apa e de aceeasi garantie?avand in vedere ca e pusa pe distributie.
Multumesc

--------------------
Renault Scenic 1 2000 RXE 1,6 16V 107PS - DI-SY 888
Senzatie majora,cu 90 la ora
+
espacern
post 15 Dec 2013, 15:37
Post #33

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

La garantie singura regula este ACT(factura/chitanta) scris....nu presupuneri/"mana mecanicului".
6 H este mult pentru manopera....este undeva la max.3 H efectiv nu aia de pe factura.
Dar este foarte bine ca ai facut si asta.....in final!

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 19:25
Dacia