Becuri lumini de zi, Se ard ca nebunele
Becuri lumini de zi, Se ard ca nebunele
stefyi2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 October 12 ![]() |
Salutare.
Tocmai ce am facut 1 an de cand am minunata Laguna 3 si fara ceea mai mica problema mecanica sau alta natura. Dar totusi este ceva ce ma enerveaza la culme, deoarece in aceasta perioada am schimbat fara sa exagerez - cate 2 randuri de becuri su anume cele de lumini de zi. Am fost la renault + alte service-uri --> toate sunt in regula la partea electrica. In schimb la ultimul schimbat am observat totusi ceva ciudat la bec-ul care nu mai functiona, si anume ca zona care intra in contact cu "dulia" este deformata fata de cum arata la becul nou. Nu stiu daca m-ati inteles. Adica la becul nou, zona accea prin care "circula curentul", la becul nou era rotunda si frumoasa iar la cel vechi era deformata ca vai de ea - ai zice ca s-ar fi topit contactul acela de la prea multa putere. Din ce am vazut latoate becurile care nu mai functonau, spre exemplu la nici unul nu am vazut "filamentul bec-ului" rupt, sau negru (semne ca becul este ars). 1) Aveti cumva idee care ar fii problema sau dece se ard asa de des ? 2) Credeti ca ar fi o imbunatatire sa montez niste becuri de zi cu LED (pretul cam piperat ma escurajeaza putin - aprox 200 lei), dar poate scap de schimbatul lor la fiecare cateva luni ? |
--------------------
Renault Laguna 3
a
2008 / Dinamique
- B 023423
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 07:23 |