punte spate...sta stramba
![]() ![]() ![]() |
punte spate...sta stramba
fanfan2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II
2001 1,9 dci
- nt 91 lor
|
|||
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Masina a avut vreun accident in partea din spate vreodata?Ma gandesc ca acum punand totul nou pe spate si nemaiavand toleranta din uzura celor vechi sa ti fi tras puntea exact unde or strans o piesele noi...posibil fiind vreodata lovita acum sa spuna ce are de spus!!!O parere!Numa bine!
This post has been edited by fazer: 21 Aug 2013, 16:07 |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
fanfan2002 |
![]()
|
nu...masina nu a avut niciodata accident..nici macar borduri sau gropi luate mai tare...rotile din spate sunt paralele, verificate pe aparat...
|
--------------------
renault
laguna II
2001 1,9 dci
- nt 91 lor
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(fanfan2002 @ 21 Aug 2013, 12:26) rog moderatorii sa stearga acest topic daca s-a mai discutat...eu insa nu am gasit sa incepem...am o laguna 2 din 2001, 1.9 dci acum vreo 3 luni am schimbat bucsele spate si amortizoarele spate. toate bune pana acum vreo 3-4 saptamani cand am observat ca pe cauciucul din dreapta spate au aparut niste urme de uzura, anormale. adica cauciucul incepea sa se uzeze mult mai mult decat celelalte. am inceput tot felul de masuratori pana cand am descoperit cu stupoare ca puntea mea sta stramb pe masina...cum s-ar zice masina merge mai mult de-a latu...o ultima masuratoare chiar m-a ingrijorat...distanta dintre roata fata si roata spate este mai mare cu 2.5 cm pe dreapta decat pe stanga.. acum vin cu intrebarile...de ce? de unde se poate regla??? dupa cum stim puntea are un singur loc de prindere si niciun reglaj...de unde sa fie aceasta deviatie...tin sa precizez ca bucsile au fost luate pe original Salut; aceeasi problema am avut-o si eu acum cateva luni, dupa schimbarea bucsilor spate. Ei bine, chiar daca e greu de crezut, si puntea spate se regleaza chiar daca, e adevarat, marja de reglaj e de doar cativa mm. Reglajul se face din suruburile care prind puntea prin bucsi de sasiu. Eu a trebuit sa-i fac geometrie 3D pana sa ne dam seama ce esre de facut. Reglajul s-a facut de ordinul a 2-3 mm si acum masinuta nu mai ruleaza intr-o rana sau asa ca un catel (adica cu fundul intr-o parte). Incearca varianta asta si sper ca va fi bine. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002, 1,8 16v Privilege
- LN52 KWK رينو لاغونا
|
|
fanfan2002 |
![]()
|
te referi cumva la jocul ala care il are surubul in gaura de la bucsa?...am observat ca nu sta fix, si are o oarecare toleranta acolo...maine dimineata ma apuc de treaba... va anunt daca se rezolva ceva
|
--------------------
renault
laguna II
2001 1,9 dci
- nt 91 lor
|
|
krysa_20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 19 August 13 ![]() |
piese de laguna 2,diesel,1900cm 3,2001,preturi avantajoase.0764646246
|
--------------------
renault
laguna 2
2001,full option
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Daca vrei sa-ti vinzi piesele, deschide un topic la bursa si nu te mai lauda aici peste tot ca vinzi
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
krysa_20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 19 August 13 ![]() |
ms pt sfat...dar pe altii poate intereseaza.....nu am mai intrat niciodata p un forum de genul si habar nu am cum se face,ok?
This post has been edited by krysa_20: 22 Aug 2013, 18:10 |
--------------------
renault
laguna 2
2001,full option
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Numele topicului descrie problema, iar scopul acestui forum este de a favoriza rezolvarea problemelor tehnice, deci reclama ta nu are ce cauta in acest topic, cu atat mai mult cu cat exista un topic dedicat pentru vanzarea de piese de schimb.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
puntea se regleaza si tocmai de aceea ,una dintre bucse are gaura excentrica.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002, 1,8 16v Privilege
- LN52 KWK رينو لاغونا
|
|
ionutdanica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 August 13 ![]() |
Nu stiu cum e prinderea pe spate la laguna dar la bmw eu am facut directia,adica e un surub excentric cu o saiba pe el se invarte de el pana cad rotile la un unghi mai mic.
Adica se tine cont si de greutate ca apoi cand incarci masina sa nu manance cauciucurile. |
--------------------
renault
laguna2
2001
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
salut,
eu am masina din semnatura, si recent am schimbat bucsele de pe puntea spate. acum masina parca trage putin stanga... cum sa masor daca e puntea dreapta ? ma gandeam ca distanta dintre rotile fata spate trebuie sa fie egala. adica de la roata din fata la roata din spate, sa fie aceeasi distanta si pe dreapta si pe stanga. |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Puntea spate e reglabila, adica una dintre bucse are gaura ovala. Se face geometria pe stand.
Attached thumbnail(s) set_bucse_punte_spate_laguna_ii___original_renault_1684685_big.jpg ( Size: 8.44k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
siriteanu |
![]()
|
La mine ambele bucse erau si sunt la fel....cu gaura rotunda ...fixa
|
--------------------
Renault
Dynamique 2006
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce producator? O sa iti strice anvelopele.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
siriteanu |
![]()
|
Febi.....
Asa au venit pe comanda. Masina e din 2006...am mers azi la geometrie. Pe stand apare ca nu se poate regla puntea spate. Paralelism aparent ok pe masuratorile aparatului, dar mi a spus nenica d rotile din spate, ca sunt indreptate spre dreapta amandoua, si ca nu poate regla puntea. E in limite, dar na,,, nu e perfect dreapta.... |
--------------------
Renault
Dynamique 2006
-
|
|
mars |
![]()
|
Pai inseamna ca ai cumparat doua de dreapta. Uite, fix pentru masina ta, ca sa vezi ca sunt diferite:
http://www.epiesa.ro/suport-ax-renault-lag...3/subcat-10686/ Si schimba service-ul, daca aia sunt idioti si nu s-au prins. L.E. - Uite si Febi, set de doua, se vede ca una are gaura ovala: http://www.epiesa.ro/set-rulmenti-corp-axa...6/part-2128761/ This post has been edited by mars: 15 Nov 2015, 08:08 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
siriteanu |
![]()
|
nu-mi dau seama cum s-ar putea regla ...
puntea se da jos, si se prezeaza bucsele ... dupa care gata cu joaca... gaura aia ovala cum o pozitionez cand presez bucsa in punte. ? |
--------------------
Renault
Dynamique 2006
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:43 |