Pentru cei care vor sa achzitioneze Laguna, Sper ca acest topic va fi de ajutor
![]() ![]() ![]() |
Pentru cei care vor sa achzitioneze Laguna, Sper ca acest topic va fi de ajutor
nickkk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2.0 rxe
1996
- L-1467-AB
|
|||
remusica92 |
![]()
|
![]() Passion Group: Members Posts: 330 Joined: 20 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
partile slabe?
hmmm... una dintre ele ar fi ca daca ai luat modelul mai fara facelift cu motor in 8v, are un consum maricel fata de puterea care o ofera, dar daca stam sa ne gandim ca e un motor mai vechi, e ok.... eu ce probleme mai am, ceva tampoane la motor care desi le-am schimbat, s-au stricat repede, oricat incerc sa schimb de frumos vitezele, smaceste. eu alte probleme majore n-am avut, am masina de 5 ani, renault laguna 1.8 8v 1995. |
--------------------
Laguna 1 Ph1 1.8
95CP 1995,
BMW 320d 250cp @1.9bar
- 1999 [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/209/2001renaultlaguna.jpg/[/IMG]
|
|
hunter75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 12 November 12 From: Slatina ![]() |
Toate masinile au parti bune si parti mai putin bune.
Conteaza cel mai mult de cel care a avut-o innainte. de cat de mult a tinut la ea, de cat de mult si-a dorit sa aiba o masina functionala din toate punctele de vedere. Ca sfat de achizitie, este ca toti cei ce isi cumpara o lagunica sh sa fie constienti ca vor apare si probleme in imediata perioada, de ce? Normal e masina sh, si trebuie sa te astepti si la asa ceva. Chiar daca ea merge ff bine, se tine bine pe durm, etc., sa nu uitam ca este o laguna 1 si nu este mercedes de 2013... Deci trebuie sa fim realisti si sa avem ceva bani si de intretinere. |
--------------------
Renault
Laguna1
1996 versiune RT
- OT 75 CMD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:41 |