Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pentru cei care vor sa achzitioneze Laguna, Sper ca acest topic va fi de ajutor

nickkk
post 28 Oct 2013, 21:26
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut tuturor m-am gandit ca dupa o vreme prin care am hoinarit prin tot felul de masini sa ma reintorc la laguna sincer ultima m-a cam dezamagit dar aici am gasit foarte mult ajutor si oameni saritori
ultima lagunica m-a lasat in drum undeva in spania nimeni nu a stiut ce sa ii faca sunt convins ca aici in 2 ore era gata asa ca am dat-o unui romanas descurcaret care am inteles ca a schimbat un senzor si.....inca merge f bine \
acum m-am hotart la laguna 1.8 benzina din cei care au acest model poate sa imi spuna cate ceva despre partile slabe multa stima sper ca si altii care vor sa achizitioneze aceasta masina sa poata fi lamuriti in acest topic

Multa stima tuturor celor care raspund si chiar ii ajuta pe cei care sunt la inceput
Multumesc

--------------------
renault laguna 2.0 rxe 1996 - L-1467-AB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
remusica92
post 31 Oct 2013, 00:21
Post #2

Passion

From: Cluj-Napoca

partile slabe?

hmmm... una dintre ele ar fi ca daca ai luat modelul mai fara facelift cu motor in 8v, are un consum maricel fata de puterea care o ofera, dar daca stam sa ne gandim ca e un motor mai vechi, e ok....

eu ce probleme mai am, ceva tampoane la motor care desi le-am schimbat, s-au stricat repede, oricat incerc sa schimb de frumos vitezele, smaceste. eu alte probleme majore n-am avut, am masina de 5 ani, renault laguna 1.8 8v 1995.

--------------------
Laguna 1 Ph1 1.8 95CP 1995, BMW 320d 250cp @1.9bar - 1999
[IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/209/2001renaultlaguna.jpg/[/IMG]
+
hunter75
post 13 Nov 2013, 10:06
Post #3

Membru

From: Slatina

Toate masinile au parti bune si parti mai putin bune.
Conteaza cel mai mult de cel care a avut-o innainte. de cat de mult a tinut la ea, de cat de mult si-a dorit sa aiba o masina functionala din toate punctele de vedere. Ca sfat de achizitie, este ca toti cei ce isi cumpara o lagunica sh sa fie constienti ca vor apare si probleme in imediata perioada, de ce? Normal e masina sh, si trebuie sa te astepti si la asa ceva. Chiar daca ea merge ff bine, se tine bine pe durm, etc., sa nu uitam ca este o laguna 1 si nu este mercedes de 2013... Deci trebuie sa fim realisti si sa avem ceva bani si de intretinere.

--------------------
Renault Laguna1 1996 versiune RT - OT 75 CMD
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 17:41
Dacia