Capac motor Laguna III, 1.5 dCi
![]() ![]() ![]() |
Capac motor Laguna III, 1.5 dCi
CrisLagunaFun |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 729 Joined: 27 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2009 Black Edition Carminat 1,5 dCi ex. Renault Laguna II 2.0 dCi 2007 150 HP
ex. Renault Laguna II 1,9 dCi 2004 ex. Renault Laguna II 1,6 16 V 107 HP |
|||
Bobby_no1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 15 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Laguna III venita din Franta si are capac la motor ! Daca nu uit, maine cobor si vad unde ar fi cele trei prinderi !
Bafta ! |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 1,5 DCI Comfort expression
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Si a mea are capac, e adusa din franta, ciudat...nu am vazut laguna 3 fara capac, o sa ma uit si eu sa vad unde se prinde capacul, stiu ca in trei locuri intra fortat, o sa fac si eu niste poze maine daca am timp!
|
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
CrisLagunaFun |
![]()
|
Multumesc mult pt raspuns !
Daca se poate niste poze cu suportii de fixare a capacului, e super ok ! |
--------------------
Renault
Laguna III
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Am pus niste poze, sper sa-ti fie de folos, dar atentie cand luati capacul jos vreodata, prin tragere fortata se pot rupe urechiile acelea din plastic care tin ''bucsele acelea de cauciuc'' unde intra ele in acei suporti subtiri de la motor! eu am constatat ca sunt rupte doua dintre ele dar am reusit totusi sa-l fixez sa nu se miste. Capacul intra fortat prin apasare! doar la scoaterea capacului se pot rupe urechiile (marginile) care tin acele ''bucse de cauciuc'' pot sa ramana pe acei suporti subtiri de la motor! cum se poate vedea in poze cele doua ramase in partea stanga, din pacate...
Attached thumbnail(s) 3.jpg ( Size: 412.68k ) Number of downloads: 1008 2_copy.jpg ( Size: 644.88k ) Number of downloads: 1042 1.jpg ( Size: 467.91k ) Number of downloads: 945 |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
CrisLagunaFun |
![]()
|
Multumesc mult pt poze. Mie imi lipseste suportul nr 3 din poza nr 2, Se pare ca nu este la fel cu cel de pe motorul 1,5 dci de pe Logan. Capacul care l-am procurat este identic cu cel din poza nr 3 si a avut tot 2 urechi rupte si lipsa. Daca ai drum prin Oradea, te pot ajuta avand pe cineva care face sudura in plastic. Eu l-am reparat, este perfect functional, nu se cunoaste ca au fost confectionate 2 urechi de prindere, si toata treaba a fost 50 Lei. Daca ajungi in Oradea in 1 ora se rezolva. Inca odata multumesc pt poze si raspunsuri.
Cu stima, CrisLagunaFan |
--------------------
Renault
Laguna III
|
UTU2005 |
![]()
|
Cu mare placere, poate daca voi ajunge prin oradea am sa te anunt, dar deocamdata se pare ca s-a prins destul de bine! acum e mai nasol daca se rup piciorusele (suportii) de la motor, eu am avut impresia ca sunt din metal si greu de rupt, poate m-am inselat sau ceva plastic mai dur, nu stiu sigur ca m-a prins seara aseara cand l-am dat jos, in fine cred ca se rezolva si cu acela...
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
cosmaflorian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 6 January 09 ![]() |
utu2005 si ceilalti care aveti lagune aduse din franta dati mi si mie un sfat va rog.
chiar daca e off topic... vreau si eu o laguna 3 tot din franta. am gasit ceva pe autovit la bani f putini si nu stiu daca sa am incredere. multi spun ca astea din franta nu sunt intretinute si au multi km. voi ce parere aveti de masinile din franta: http://www.autovit.ro/renault-laguna-C22518560.html http://www.autovit.ro/renault-laguna-C22703089.html |
--------------------
renault
megane sedan 17" nervasport
2008
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu te lasi- toata lumea iti zice ca masinile alea sunt manarite si tu o dai inainte - intra si tu pe mobile.de si vezi ce pret are o laguna la km aia si apoi verifica o laguna la 250 000 de km si vezi ca se apropie de pretul masinilor gasite de tine - bafta
This post has been edited by aleksanders: 30 Jan 2012, 17:08 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 30 Jan 2012, 17:08) nu te lasi- toata lumea iti zice ca masinile alea sunt manarite si tu o dai inainte - intra si tu pe mobile.de si vezi ce pret are o laguna la km aia si apoi verifica o laguna la 250 000 de km si vezi ca se apropie de pretul masinilor gasite de tine - bafta Ce-ai cu omu', e dreptul lui sa caute un chilipir. Pe mobile.de am gasit unele si la 2500 de euro, chilipir curat ![]() ![]() ![]() E drept ca le mai lipsesc din piese (aripi, capote, bare, faruri, etc), dar ce mai conteaza daca e dragoste la prima vedere ![]() Ma mir ca nu aduc si din alea, ca sigur s-ar gasi o gramada sa le gaseasca calitati si avantaje si sa le ma traga si o carpeala prin vreun sopron. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
fmcosmin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 24 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ultima problema cu ambreiajul si schimbarea modulului incapsulat cu sigurante de putere din stanga bateriei, am descoperit ca capacul de la motor are toti 3 suportii rupti. Vad ca el sta pe motor (in virtutea gravitatiei si formei). Pana fac rost de un altul imi spune cineva daca e vreo problema daca il scot de tot? Am vazut ca are burete lipit sub el si presupun ca e cu rolul de a il izola termic si/sau fonic.
Cel putin un suport i l-am rupt eu cand am incercat sa il scot anul trecut. Cum trebuie scos ca sa nu fie rupti suportii, va rog? |
--------------------
Renault
Laguna III Break
2008, 1.5dci 110CP Megane 2 hatchback, 1.5dci, 110, 6 viteze
Laguna 3 break, 1.5dci, 110, 2008 |
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
fmcosmin n-are nici cea mai mica problema.Merge si faca capacul de plastic de la motor
![]() De-ai sti cate taxiuri merg fara capacele de motor la 1,5dci |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
fmcosmin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 24 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Merci de raspuns. Sunt convins ca nu e ceva grav si ca masina merge bine mersi si fara capac. Nu ma deranjeaza sa il scot daca rolul sau e pur decorativ. Totusi, cred ca are si o alta utilitate si as vrea sa stiu cam care sunt minusurile daca il scot. Intre timp incerc sa iau unul de la dezmembrari sau de la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Laguna III Break
2008, 1.5dci 110CP Megane 2 hatchback, 1.5dci, 110, 6 viteze
Laguna 3 break, 1.5dci, 110, 2008 |
|
danytaticu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 11 October 14 From: Craiova ![]() |
Nici nu stiam ca 1,5 are capac la motor. Am masina sin 2014 si asa a mers, fara capac. O sa caut si eu un capac, ca ii sta mai bine..
![]() |
--------------------
renault
laguna
2012 break
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am "reparat" capacul la a mea dupa ce am obs ca acel burete fonoabsorbant se cam dezlipea si statea pur si simplu pe motor. L-am relipit cu silicon de acvariu negru si rezista de peste 6 luni f ok.
La voi la 1.5 nu este prea mare, dar tot are rol de diminuare a zgomotului si de protectie de mizerie, apa si ce mai ajunge prin zona. Eu as relipi pasla aia si l-as pune la loc si nu as compara taximetristii cu voi, care mergeti mai mult in afara localitatilor cu viteze mai mari. La SH este pe la 50-80 lei, dar mai negociati si voi SAU refaceti cu poxipol A+B acei tepi prin care se fixeaza. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
K9K 780/782 are capac
K9K 836/846 nu are capac |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
Manoleionut |
![]()
|
Vasea Group: Members Posts: 30 Joined: 24 August 17 ![]() |
Cum pot afla si eu ce tip de motor am? 1.5 dci, k9k, stiu. Dar nu stiu mai departe..e 780/782 sau 836/846??? Scrie undeva? Va multumesc
|
--------------------
Renault
Talisman
2016, 1.6 dci 160cp Edc Vasea
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Iti zicem noi, dupa VIN. Dar cred ca si in cartea masinii iti scrie.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Manoleionut |
![]()
|
Vasea Group: Members Posts: 30 Joined: 24 August 17 ![]() |
VF1BT1RG645841117. Va multumesc! Am cautat in carte, nu am gasit informatia.
This post has been edited by Manoleionut: 21 May 2018, 06:59 |
--------------------
Renault
Talisman
2016, 1.6 dci 160cp Edc Vasea
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
K9K846.....pe viitor cauta mai bine ca sigur gasesti!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
shtrumphy83 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 28 September 10 ![]() |
Si k9k 782 nu are capac
|
--------------------
renault
laguna 3, 1.5dci 110 HP
2011 live to ride
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:40 |