Demontare plafon Symbol
![]() ![]() ![]() |
Demontare plafon Symbol
csimby |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|||
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
nu este nevoie sa dai jos plafonul ca sa tragi cablul. dai jos chederele de la usi si o sa ai suficient loc pentru cablu.
dar ca sa iti raspund la intrebare, plafonul este prins in suruburile de la parasolare si manerele pasageri. undeva in spate mai este lipic cu mastic in vreo 2 locuri. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
off: ce camera? de mers cu spatele? poze?
on: daca tot demontezi baga ceva izolatie fonica pe acolo.e pacat sa te chinui doar pt 1 cablu. |
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu vreau sa ii adaptez o plafoniera in spate si as vrea sa dau jos plafonul, daca il demontati inaintea mea faceti un tutorial ceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
baga un ac mai lung prin plafoniera ,ca sa vezi cat de gros e materialul si daca iti permite locul .daca e destul de gros ,iti faci un tipar din carton si decupezi cu un cuttter forma .firele le tragi ca mai sus ,in mesajul 2 .nu trebuie data jos plafoniera .
eu asa am procedat pe fata ,unde am schimbat sapuniera cu o lampa de BMW 520,care chiar face lumina . |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
csimby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
Off topic: Nu este camera de mers in spate, este o camera "normala" dashcam. Detalii aici: http://www.techmoan.com/blog/2013/8/31/the...lcd-screen.html eu am cumparat de pe aliexpres, modelul cu GPS si un card mini-sd de 16gb si clasa 10.
On-Topic: cablul am tras deja sub cheder, nu reusesc sa-l pun sub plafon si atarna la pasager. Trebuie sa desfac doar un pic ca sa pot sa bag cablul, de aceea intrebam. Cablul merge de la bricheta in spatele bordului, sub cheder si teoretic sub plafon ca sa ajunga in spatele oglinzii. Multumesc pentru rapsunusir, inseamna ca trebuie doar sa-l desfac la parasolar un pic. |
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
pai nu trebuie sa demontezi plafonul.daca te uiti bine vei vedea ca ai loc sa bagi cablul chiar unde se termina plafonul(poti trage usor de el si sa vezi cat spatiu ai).eu asa am procedat pt detectorul radar:am venit cu cablul alimentat de la fire bricheta pe langa capac panou sigurante,in sus intre cheder si ornament stalp stanga si apoi bagat la marginea plafonului pana la detector prins cu ventuza langa oglinda
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
csimby |
![]()
|
Pai asta am tot incercat, sa trag de plafon un pic, dar nu s-a miscat deloc...
|
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vasilecool @ 16 Oct 2013, 12:46) baga un ac mai lung prin plafoniera ,ca sa vezi cat de gros e materialul si daca iti permite locul .daca e destul de gros ,iti faci un tipar din carton si decupezi cu un cuttter forma .firele le tragi ca mai sus ,in mesajul 2 .nu trebuie data jos plafoniera . eu asa am procedat pe fata ,unde am schimbat sapuniera cu o lampa de BMW 520,care chiar face lumina . Poti pune niste poze ? Daca arata bine cred ca o voi schimba si pe fata ... Inca pe spate nu m-am hotarat daca sa pun in plafon sau in laterale langa luneta ca la bmw |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
uite pozele .sincer ,pe spate ,am fost incantat de idee ,la inceput .dar nu ii vad necesitatea .cel putin la mine .
totusi ,daca chiar ai nevoie ,incearca sa iti pui lampa pe mijlocul plafonului (daca iti permite adancimea -incearca cu acul) ,intre scaunele din fata .sau deasupra usilor ,ca la primele megan-uri . pe fata ,insa merita ,o lampa mai buna . poze : This post has been edited by vasilecool: 17 Oct 2013, 10:45 Attached thumbnail(s) IMG_20131017_112733955.jpg ( Size: 2.71mb ) Number of downloads: 345 IMG_20131017_112127569.jpg ( Size: 2.3mb ) Number of downloads: 385 IMG_20131017_112203572.jpg ( Size: 2.81mb ) Number of downloads: 358 IMG_20131017_112250330.jpg ( Size: 2.11mb ) Number of downloads: 360 |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pe spate nu-i vezi necesitatea (si probabil nici pasagerii) din cauza amplasarii acelor lampi.
Ori pui o lampa pe mijloc (ex. megane2) ori pe laterale, imediat dupa manere de viraj. (ex. clio2 initiale, megane1). |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
vasilecool |
![]()
|
asta incercam sa evidentiez si eu ... sunt utile doar cand cauti ceva prin spate ...pentru pasageri ,mai mult fac umbra .
eu le-am pus fiindca nu am dat nimic pe ele . |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
csimby |
![]()
|
Am reusit sa ascund cablul sub plafon, insa nu stiu la voi cum este, dar la mine plafonul era lipit la margine...
|
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:20 |