Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Alimentare ventilator habitaclu

busbicosmin
post 28 Sep 2013, 14:33
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare.Am o problema si as avea nevoie de ajutor,informatii.Am fost cu masina la service Renault reprezentanta Baia Mare pt ca nu imi mai functiona climatizarea pe niciuna dintre cele 4 trepte.Initial au zis ca reparatia va costa in jur de 600 lei fiind vorba de acel grup grup de rezistente pe care-l stiti toti deja,suma cu care am fost de acord.A venit piesa in vreo saptamana,am dus masina la ei si m-au sunat dupa cateva ore sa-mi spuna ca desi au schimbat grupul de rezistente tot nu merge ventilatorul si ca probabil trebuie si acesta inlocuit (fara sa-l verifice) spunandu-mi ca ar costa apox. 1200 de lei.Nu am mai fost de acord si am cerut sa-mi puna rezistentele vechi la loc platind 60 de lei montare-demontare.M-am apucat eu de lucru si am gasit urmatoarele: ventilatorul ok,doar putin prafuit dar functional,rezistentele ok,singura defectiune fiind siguranta termica pe care am inlocuit-o(a costat 2,5 lei).Problema este ca magarii si hotii de la reprezentanta Renault Baia Mare mi-au taiat (de ciuda ca nu le-am facut jocul sa-i las sa ma jecmaneasca de 1800 de lei+manopera) firele care alimenteaza ventilatorul de habitaclu.Le-am gasit taiate in zona de sub volan si le-am identificat ca sunt firele care merg la ventilator insa nu gasesc celelalte capete si nu stiu de unde vin ca sa le reconectez.Intreb pe cine cunoaste de principiu schema electrica de conectare,unde ar trebui sa fie celelalte capete ale firelor care alimenteaza ventilatorul?

This post has been edited by busbicosmin: 28 Sep 2013, 16:00

--------------------
Renault Clio III 1.5 DCI - B 23 YVK 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gicu_lord
post 29 Sep 2013, 11:18
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Te duci si ii iei de guler si pui parul pe ei ca sa-ti puna firele la loc. Trebuiau sa-ti dea masina in starea in care le-ai lasat-o. Daca comenteaza faci un scandal monstru, ameninti cu OPC-ul, cu bataia, cu tot ce e nevoie. Tara asta de hoti trebuie scuturata intr-un fel.

--------------------
Renault Clio III 2008 1.4 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 09:27
Dacia