Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Oferta promotionala creditare si leasing Logan, 9 septembrie - 31 octombrie, RCI Romania

Vlad Georgescu
post 26 Sep 2005, 02:34
Post #1

/----\ <--- Logan

Group: Members
From: Bucuresti

Am gasit o oferta speciala de creditare si leasing pe site-ul Dacia. Nu stiu daca e buna sau nu, ca nu sint la curent cu astea. M-am gindit totusi s-o pun aici.

------------
În perioada 9 septembrie - 31 octombrie RCI România vine cu oferte promoționale de credit și leasing

Dacia, în colaborare cu RCI România, are plăcerea să vă anunțe o nouă ofertă promoțională valabilă până la 31 octombrie. Acum poți achiziționa orice versiune Logan, motorizare benzină sau diesel, la o rată lunară de 299 RON. În plus, pe lângă creditul în RON, aveți posibilitatea să optați și pentru un credit în euro.

Mai multe detalii se gasesc la
http://www.dacia.ro/media/oferta_leasing_9...a_leasing_9sept

Credit Logan pentru 299 RON/lună*

* Tip client: persoane fizice
* Avans minim: 15%
* Perioadă de finanțare: 61-84 luni

* Calculație efectuată pentru credit în RON cu dobândă fixă de 11%,DAE 13%,perioadă de finanțare 84 luni,rată cu TVA și fără asigurare.

Leasing Logan pentru 299 RON/lună**

* Tip client: persoane fizice, persoane fizice autorizate și persoane juridice
* Avans minim: 10%
* Perioadă maximă de finanțare: 60 luni pentru persoane fizice, 48 luni pentru persoane juridice

** Calculație realizată pentru leasing în euro cu dobândă 9.9%,durată 60 luni,valoare reziduală 25%,curs 1 EUR = 3,6 RON,valoarea ratei: 83 EUR, rată fără TVA și asigurare.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 26 Sep 2005, 02:35

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
powerx
post 26 Sep 2005, 07:07
Post #2

Membru

Group: Members
From: Iasi sau Vaslui

ce e cu aceasta oferta, ca eu nu m-am prins de prea multe? si eu daca tre buie sa fac in aceasta perioada creditul, pot beneficia de aceasta "oferta"?
Edit: da, am vb cu dealerul. Practic e mare teapa aceasta oferta. Adica, nu exista.
Daca dai avans suficient, vei avea rata de 299 RON biggrin.gif .Ei se mai lauda cu dobanda mai mica, dobanda ce a fost scazuta de BRD.
Deci, din nou, Dacia se tine doar de chestii comerciale, nimic nou sub soare.

This post has been edited by powerx: 26 Sep 2005, 14:15

--------------------
Logan Ambition Verde cameleon 2005 - VS-23-XYZ
Mic si rau, mai mult mic decat rau.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 18:01
Dacia