Cureaua de accesorii, Cureaua de accesori si intinzatorul
![]() ![]() ![]() |
Cureaua de accesorii, Cureaua de accesori si intinzatorul
1r1nel |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|||
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
La cureaua cu care a venit masina nu am avut niciodata probleme. Dupa primul schimb a inceput sa scartiaie la frig, dupa ce treceam prin balti etc. Am fost la service si cica nu era stransa bine, au strans-o, s-a rezolvat, iar acu de cand a venit iarna iar a inceput cosmarul.
Pana la urma cred ca o sa ii fac schimbul mai devreme, la 60-70k, in alt service si daca e alt producator. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cureaua si intinzatorul au mai fost inlocuite? Nu-s scumpe, le poti schimba pe amandoua...programul de intretinere se face impreuna cu distributia, n-ai dat detalii...poate si distributia e de schimbat si atunci faci intretinerea completa.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
1r1nel |
![]()
|
Am trecut printr'o balta si a inceput sa imi scartie.Am cumparat masina la74 de mii si acum am 90 de mii trebuie sa schimb si distributia si cureaua de accesori.Va multumesc
![]() |
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Vezi sa nu ti scartaie cumva fulia de la compresorul de AC. La mine de cate ori ploua mai serios si in drum spre casa trebuie sa trec printr-o balta putin mai mare, cum ia contact apa cu fulia de la compresor sau curea, imediat scartaie, dar nu patineaza cureaua. Dupa 5-10 minute de mers, daca nu dau in alte balti inevitabil aparute in oras nu mai scartaie. Din ce am inteles fulia la compresor nu prea se schimba, decat cu tot cu compresor.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
1r1nel |
![]()
|
Astazi nu a mai facut deoarece s'a mai incalzit vremea.Mereu cand e frig sau i'au vre'o balta asa imi face...
![]() |
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:21 |