Actualizare harti navigator Megane 3 (Carminat)
![]() ![]() ![]() |
Actualizare harti navigator Megane 3 (Carminat)
humidor_ro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2009 coupe
|
|||
hotcomputers |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 May 10 ![]() |
Salut. Si eu sunt posesorul unui Megan Sport tourer si la fel nu am versiunea din romania
Sti cumva daca ea se poate achizitiona de undeva ? sau ai facut rost de dvd-ul pt romania ? Mersi |
--------------------
Renaul
Megane Sport Tourer
2009
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
A aparut versiunea 3.0 pentru Romania, poate e mai imbunatatita ! Merita incercat ! Stima
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
A aparut V30 la carminat DVD dar din ce am inteles nu sunt multe schimbari pt harta Romaniei. Ca o schimbare majora au aparut radarele fixe ... bineinteles ca nu in Romania.
Pentru a nu imi lua ban va spun doar atat GPS Underground ... si de acolo va descurcati pt Carminat CNC v.30 ![]() Updateul este compus din 2 discuri ... 1 CD cu update pt soft si un DVD Double Layer 8.5 GB pentru harti. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
Blomar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 March 13 ![]() |
Salut.
Si eu am navigatie Carminat Bluetooth DVD, dar - funny rau, stiu ![]() Are cineva idee cum ajungi la el? Masina e un RS 250, dar banuiesc ca n-ar trebui sa difere locul in care e instalat. |
--------------------
Renault
Megane
3 2010
- AAA
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
ruleaza si div x?
This post has been edited by IonutGligan: 29 Mar 2013, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
Blomar |
![]()
|
Lol!
![]() Revenind - nu stie nimeni unde e dvd playerul? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
3 2010
- AAA
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
DVD-ul ala nu reda video cum nici la mine nu reda, bagi discul si il refuza, cerand discul original.
Daca tu ai sistemul cu DVD (are diagonala LCD-ului mai mare si nu are fanta pentru card) trebuie sa incerci prin torpedou (poate fi ascunsa dupa un capac), sub scaunele fata, la mine sub scaunul soferului este ascunsa unitatea de comanda a navigatiei. Manualul de utilizare al masinii il mai ai? chiar daca nu este in romana, tot are ilustratii pe care le poti interpreta usor. Sau daca esti de pe aici, cauti pe net un Megane3 de vanzare cu navigatie ca a ta si faci pe curiosul si interesatul sa o cumperi si pui tot felul de intrebari si poate aflii unde este unitatea ![]() |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Blomar |
![]()
|
Da, e sistemul cu DVD. M-am uitat in manual (atit in cel in romana cu care a venit masina cit si in manualul pdf in engleza de pe net), asa cum am zis, dar e extrem de succint si vag; spune doar ca poate fi in torpedo sau sub scaun, dar nu are nici o schita.
Nu sint multe Megane 3 cu navigatie de vinzare, dar o sa incerc - multam de idee ![]() |
--------------------
Renault
Megane
3 2010
- AAA
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Esti din Bucuresti?
Poate ne intalnim si doua perechi de ochi sunt mai bune sa caute o navigatie ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Blomar |
![]()
|
Da, sint din Bucuresti. Mai caut weekendul asta si daca nu o gasesc, parchez la Victoriei, pun o sticla de whisky pe capota cu un cartonas "Cine gaseste dvd playerul, ia sticla"
![]() |
--------------------
Renault
Megane
3 2010
- AAA
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Sistemul din poza este cel la care va referiti si voi ?
Daca da cine il are ca vreau sa ma apuc sa il montez si trebuie sa vad de ce am nevoie ? Multumesc, Alex Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 953.16k ) Number of downloads: 564 |
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Sa ne anunti si pe noi cum a mers operatiunea pentru ca pana acum informatiile au fost ca nu se poate activa pe alta masina decat cea de pe care provine
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:39 |