Rugaminte! Caut transport Oradea-Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Rugaminte! Caut transport Oradea-Bucuresti
h_a_c_k_e_r |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
by
Laurentziu83 @ 11 Oct 2013, 11:46
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Curier?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Gugalau avem? http://transportanimale.ro/
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat la ei si fac doar transport international. Deci...
|
--------------------
by
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|
ovidiupay |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 6 February 06 From: Sola -Norway ![]() |
Un prieten a cumparat tot asa un caine de la Oradea si a fost trimis cu maxi taxi (sau cum so numi) la Brasov. Vorbeste si tu cu vanzatorul de varianta asta .
This post has been edited by ovidiupay: 29 Aug 2013, 18:23 |
--------------------
ex : Renault
Laguna 2 Dynamique,1.9 dCi 120 CP
2002
- AJ 53969 (\__/)
(='.'=) (")_(") |
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Pai e cam aiurea asa. In cazul asta ar trebui sa ii fac eu plata in avans si nu am siguranta ca respectivul imi trimite cainele. Sau ce solutie ar fi?
|
--------------------
by
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Intreb si io , ca-s curios , tu cumperi un caine doar asa, vazut in poze , adeca fara sa-l vezi ," sa-l pipai si sa urli :este" , sau l-ai vazut deja,tu sau cineva cunoscut?
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
hackere,ce faci?
Ai gasit pui? Sa fie Premium din Oradea? Ca ziceai ca nu vrei samsareala.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
QUOTE(cread @ 30 Aug 2013, 08:53) Intreb si io , ca-s curios , tu cumperi un caine doar asa, vazut in poze , adeca fara sa-l vezi ," sa-l pipai si sa urli :este" , sau l-ai vazut deja,tu sau cineva cunoscut? Din pacate l-am vazut doar in poze, dar voi lua legatura cu proprietarul si il voi ruga sa il si filmeze. Buna ideea ta. Anuntul l-am gasit pe internet. QUOTE(iulia_boris @ 30 Aug 2013, 09:43) Am gasit un pui, nu e canisa sau cel putin asa mi-a zis proprietarul. Are ambii parinti, i-am vazut in poze. Daca era canisa cred ca trebuia sa poata gasi o solutie pentru transport. L-am gasit cu 900 de lei. QUOTE(wolfin @ 30 Aug 2013, 10:47) sa gasesti in cutie o pisica in loc de caine...., on topic este asa de rara rasa de nu o gasesti in b? Este vorba despre un Chihuahua. ![]() |
--------------------
by
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
a deci am fost pe aproape....un pui de pisica.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(h_a_c_k_e_r @ 30 Aug 2013, 13:04) L-am gasit cu 900 de lei. Cat un impozit la un motor de 2.5. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Ce mi-e Oradea, ce mi-e Timisoara. Eu m-am deplasat personal sa-mi iau pufosenia de la TM. Daca-mi dadea vreun dihor si-mi spunea ca-i sobolan imperial ?
Nu stiu ce sa zic, da' nu comanzi un laptop. iei un suflet! Eu as strica niste motorina/benzina si 2 zile de CO sa ma duc sa-l iau. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Sa stii ca m-am gandit si eu la asta. Pana la urma cred ca asta e solutia.
|
--------------------
by
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Nu stiu cum stai cu afectiunea fata de animalute, dar la mine a fost PRICELESS cand m-am dus s-o iau si a inceput sa faca precum toti dracii, cu pupaturi si chitaituri.
Sti cum e, cand iti alegi animalul trebuie sa te placa si el pe tine, nu numai tu pe el. Daca te duci si sta intr-un colt si tremura ... zic sa te reorientezi. Noi am "pregatit-o" la telefon, am asteptat sa se nasca, ni se trimiteau poze, filmulete ... si la 4 luni am zis HAI S-O LUAM! LE: poate sunt eu mai excentric.... ![]() argon, sehas ca nou ![]() This post has been edited by melcu: 30 Aug 2013, 13:16 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Hackere,du-te de vezi parintii si apoi alege puiul ca-i un suflet pt niste ani buni..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' e ca nu stiu cum naiba se intampla dar animalul simte cand te duci sa-l iei.
Bah, parca stie ca tu vei fi noul stapan. Nu-mi explic cum dar am simtit-o pe pielea mea acum niste ani cand imi luasem catel. Ideea e ca eu vazusem catelul in poza. Insa in poza erau toti, 4 parca fatase cateaua. Si din poza vazandu-l, mi l-am ales pe "ala gri". Cand am ajuns acolo, erau toti 4 laolalta, dar fix ala gri a venit bucuros catre mine. De unde stia, ca el e alesul.....Dumnezeu stie. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
poate o fi vrut sa te muste dand din coada
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vine cineva de la Cluj spre Brasov azi pe seara sau maine dimineata?
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Merg eu la Brasov saptamana viitoare, dar din Bucuresti. Nu duc animale, chestii mai grele de 50 kg sau care sa nu incapa in Laguna
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:24 |