Joja ulei
![]() ![]() ![]() |
Joja ulei
cristi180 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
daewoo
tico
- cj 06 cko
1999
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.020 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
la logan 2008 1.5 dci 85 hp confirm ca este josa de plastic......cum cred ca sunt la toate
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Eu am de plastic, cea originala cu care a venit masina din 2004.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
cristi180 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 09 ![]() |
Merci de raspunsuri, altcineva imi zicea ca o are de metal, la un clio, am comparat joja asta cu una de pe un kangoo de 1,5 deci motor identic, care avea joja de plastic si se cam potrivesc, adica nivelul minim si maxim sunt tot pe acolo iar distanta de la opritoarea de sus si pana la semnul de maxim sunt si astea egale, mai mult nivelul indicat la el in motor cu joja lui a fost acelasi cu cel indicat de a mea de metal, in motorul lui, deci cred ca ma pot orienta si cu asta, mai ales ca sta si mai bine in locas.
|
--------------------
daewoo
tico
- cj 06 cko
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 21:35 |