Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Joja ulei

cristi180
post 10 Dec 2013, 20:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o nedumerire, s-a rupt joja de ulei , era din plastic si cand am sters-o un pic mai bine s-a dus de varf, am cumparat alta de la dezmembrari dar.... de metal, vanzatorul spunea ca cea de metal ar fi originala ( a scos-o dintr-un motor 1,5 dci de logan) si ca cea de plastic cum avusesem eu e de la benzinare.Am un kangoo de 1,5 dci euro 3, si presupun ca e acelasi motor ca si pe clio si logan, si acum nu mai stiu daca pot urmarii cu precizie nivelul de ulei cu joja asta desi m-i se pare ca sta mai bine pe teava decat cealalta, voi ce fel de joje aveti?

--------------------
daewoo tico - cj 06 cko 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
wolfin
post 12 Dec 2013, 10:53
Post #2

Haha

From: Bucuresti

la logan 2008 1.5 dci 85 hp confirm ca este josa de plastic......cum cred ca sunt la toate

--------------------
pegas 3120 - Curand de provincie ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
alexme24
post 12 Dec 2013, 11:14
Post #3

Membru autentic

Eu am de plastic, cea originala cu care a venit masina din 2004.

--------------------
Renault/Honda Clio 2/ Accord 2004/2008
Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
+
cristi180
post 12 Dec 2013, 13:26
Post #4

Membru incepator

Merci de raspunsuri, altcineva imi zicea ca o are de metal, la un clio, am comparat joja asta cu una de pe un kangoo de 1,5 deci motor identic, care avea joja de plastic si se cam potrivesc, adica nivelul minim si maxim sunt tot pe acolo iar distanta de la opritoarea de sus si pana la semnul de maxim sunt si astea egale, mai mult nivelul indicat la el in motor cu joja lui a fost acelasi cu cel indicat de a mea de metal, in motorul lui, deci cred ca ma pot orienta si cu asta, mai ales ca sta si mai bine in locas.

--------------------
daewoo tico - cj 06 cko 1999
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 21:35
Dacia