Manuire ceasuri SYmbol Fidji
![]() ![]() ![]() |
Manuire ceasuri SYmbol Fidji
stuffy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 September 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20130121_102444.jpg ( Size: 694.69k ) Number of downloads: 486 IMG_20130121_170635.jpg ( Size: 669.46k ) Number of downloads: 562 IMG_20130121_101118.jpg ( Size: 702.66k ) Number of downloads: 549 IMG_20130121_101112.jpg ( Size: 768.42k ) Number of downloads: 551 IMG_20130121_100422.jpg ( Size: 668.36k ) Number of downloads: 544 |
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 Fidji
|
|||
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
Cred ca omul si-a reparat ceva pe acolo, pacaleli se fac la kilometri total parcursi atunci se rescrie un eeprom. Nu cred ca pentru atata lucru sa fi muncit la tot cablajul ala.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu asa se pacalesc km parcursi, pe ceasurile de mai sus s-a inhibat martorul de airbag, in urma unui posibil accident. Acum chiar daca ai airbag-urile inlocuite fizic (in volan si bord), calculatorul lor probabil sa nu mai fie functional.
E doar o varianta, n-am de unde sa stiu ce combinatie e pe masina. Insa manevra pe ceasuri e pt martorul de airbag-uri. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
Modificarea de pe cerasuri face ca martorii SERV si Airbag sa se aprinda pentru scurt timp la punerea contactului apoi sa se stinga.
In stanga sus unde sunt legate cele 2 fire rosii este +12 dupa contact. firele alea duc la martorii de SERV si Airbag. Piesa de mai jos cu cele 4 rezistente si 2 condensatori este un timer, care stinge cele 2 leduri dupa un anumit interval. In concluzie calculatorul de airbag este distrus, altfel anularea martorului de airbag se facea mult mai simplu cu o rezistenta pe firele care duc la airbag direct. |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
stuffy |
![]()
|
Am uitat sa precizez ca doar airbagul sofer mai este intact. La pasager este doar cutia airbagului goala iar mufa airbag are o siguranta pusa. Banuiesc ca a avut si airbaguri laterale, iar acestea lipsesc (nu vad nici un fir sa iasa din scaune si la unitatea airbag de la schimbatorul de viteze este izolata o mufa)
Off: Are cineva de vanzare o plansa bord varianta cu spatiu de depozitare in loc de airbag? Ca de pus airbaguri nici nu ma gandesc. Va multumesc pentru raspunsuri in orice caz. P.S. Legat de martorul SERV. Acesta ce probleme semnaleaza in general? This post has been edited by stuffy: 9 Sep 2013, 14:32 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu, airbag-uri laterale n-a avut.
In privinta martorului serv, el se aprinde numai impreuna cu un alt martor, depinde de problema si te invita sa vizitezi service-ul cat mai repede. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
In cazul de fata SERV se aprindea odata cu martorul Airbag deoarece calculatorul de airbag nu mai comunica cu UCH-ul.
Symbol-ul a avut doar 2 airbaguri frontale, fara scaune. Eu ma intreb totusi la ce tester a fost pusa cand ai luat-o si nu si-a dat nimeni seama ca nu exista calculator de airbag? |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
stuffy |
![]()
|
Daca as lua in considerare schimbarea airbagurilor cu tot cu calculator, ce ar trebui sa iau in calcul? Trebuie cumparat un nou ansamblu (airbaguri+calculator) sau se potrivesc in general ( de exemplul airbagul din volan care il am in acest moment cu un ansamblu airbag pasager cu calculator cumparat dintr-un parc de dezmembrari)
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Fidji
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
merge si cu alt calc din dezmembrari ,dar cred ca trebuie reprogramat
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
stuffy |
![]()
|
OFF: Cate postari trebuie sa am pentru a folosi pm-ul? Am fost contactat de catre un user in legatura cu plansa de bord si nu am cum sa-i raspund.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Fidji
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
25
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:06 |